ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Καθρέφτες για κάθε χώρο του σπιτιού σας από το έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη. Δημιουργήστε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με καθρέφτες σε σχεδιασμό, σύνθεση και μέγεθος που εσείς επιθυμείτε. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για την πλέον κατάλληλη λύση για το χώρο σας με νεοκλασσικά ή μοντέρνα σχέδια από αξεσουάρ διακόσμησης.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Εξερευνήστε τους καθρέπτες από τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη και βρείτε μια μεγάλη γκάμα για κάθε αισθητικό στυλ και επιθυμία σας. Μοντέρνοι ή κλασικοί, μονόχρωμοι ή πολύχρωμοι, οι καθρέπτες στα έπιπλα Lusso σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διαλέξτε τα υλικά κατασκευής για τα αξεσουάρ διακόσμησης που επιθυμείτε και προσαρμόστε τα στις διαστάσεις του χώρου σας, για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Αξεσουάρ καθρέπτες για το χώρο σας

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας για να βρείτε την τέλεια λύση για το χώρο σας και επαναπαυθείτε, καθώς ειδικά τεχνικά συνεργεία της επιχείρησής μας αναλαμβάνουν την κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων και αξεσουάρ στο χώρο σας.

Οι καθρέπτες μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο πολύ πιο φωτεινό δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο. Είναι μία λύση διακόσμησης για κάθε σπίτι η οποία έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Είναι πολύ σημαντικό ο καθρέπτης να βρίσκεται στο σωστό σημείο. Αποτελεί βασικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά καθώς και να βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε είτε στο σαλόνι είτε στην κρεβατοκάμαρά σας ακόμα και στο μπάνιο. Τα σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και τον διαθέσιμο χώρο. Πρωτού προχωρήσετε στην επιλογή του καθρέπτη, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι αίσθηση πραγματικά θέλετε να προσδώσετε στον χώρο.

Όπου και αν επιλέξετε να τοποθετήσετε βεβαιωθείτε πως η αντανάκλαση δεν μπερδεύει το μάτι και δεν δημιουργεί φλυαρία στο δωμάτιο.

Αποτελεί μία  από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις διακόσμησης, κάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για καθρέπτες Θεσσαλονίκη και για τιμές Θα βρείτε στο κατάστημα Lusso. Οτιδήποτε αναζητάτε όπως καθρέπτες μπάνιου, καθρέπτες τοίχου, κλασσικοί, σαλονιού και κρεβατοκάμαρας η λύση είναι μόνο στο κατάστημα μας.

Για έπιπλα τραπεζαρίας και έπιπλα κρεβατοκάμαρας επισκεφτείτε το κατάστημα μας ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να σας εξυπηρετήσουμε με τη βοήθεια των ειδικών αρχιτεκτόνων μας.