ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Καθρέφτες για κάθε χώρο του σπιτιού σας από το έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη. Δημιουργήστε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με καθρέφτες σε σχεδιασμό, σύνθεση και μέγεθος που εσείς επιθυμείτε. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για την πλέον κατάλληλη λύση για το χώρο σας με νεοκλασσικά ή μοντέρνα σχέδια από αξεσουάρ διακόσμησης.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Εξερευνήστε τους καθρέπτες από τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη και ανακαλύψτε μεγάλη γκάμα για κάθε αισθητικό στυλ και επιθυμία σας. Μοντέρνοι ή κλασικοί, μονόχρωμοι ή πολύχρωμοι, οι καθρέπτες στα έπιπλα Lusso σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσουν. Επιλέξτε τα υλικά κατασκευής για τα αξεσουάρ διακόσμησης που επιθυμείτε και προσαρμόστε τα στις διαστάσεις του χώρου σας. Διαμορφώστε τον χώρο σας με υψηλής ποιότητας έπιπλα καθρέπτες.

Αξεσουάρ καθρέπτες για το χώρο σας

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας για να βρείτε την τέλεια λύση για το χώρο σας και επαναπαυθείτε, καθώς ειδικά τεχνικά συνεργεία της επιχείρησής μας αναλαμβάνουν την κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων και αξεσουάρ στο χώρο σας.

Οι καθρέπτες μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερη ένταση στη φωτεινότητα ενός δωματίου δημιουργώντας, ταυτόχρονα την ψευδαίσθηση του βάθους. Είναι η τέλεια λύση εάν θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση του μεγάλου χώρου. Επιλέξτε εντυπωσιακά διακοσμητικά με τους καθρέπτες Lusso.

Είναι πολύ σημαντικό ο καθρέπτης να βρίσκεται στο σωστό σημείο. Αποτελεί βασικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά

καθώς και να βρίσκεται στο σωστό μέρος προκειμένου να αποτελεί ένα ακόμη λειτουργικό στοιχείο του χώρου εκτός του διακοσμητικού του χαρακτήρα.

Επιλέξτε την διακόσμηση χώρων όπως το σαλόνι, το δωμάτιο ή το μπάνιο και απολαύστε την εξαιρετική εικόνα που σας προσφέρει η ποιότητα του γυαλιού του καθρέπτη καθώς επίσης και τα εξαιρετικά σχέδια που προσδίδουν τις καλαίσθητες πινελιές στον προσωπικό σας χώρο.

Όπου και αν επιλέξετε να τοποθετήσετε βεβαιωθείτε πως η αντανάκλαση δεν μπερδεύει το μάτι και δεν δημιουργεί φλυαρία στο δωμάτιο.

Αποτελεί μία  από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις διακόσμησης, κάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για καθρέπτες Θεσσαλονίκη και για τιμές Θα βρείτε στο κατάστημα Lusso. Οτιδήποτε αναζητάτε όπως καθρέπτες μπάνιου, καθρέφτες τοίχου, κλασσικοί, σαλονιού και κρεβατοκάμαρας η λύση είναι μόνο στο κατάστημα μας.

Για έπιπλα τραπεζαρίας και έπιπλα κρεβατοκάμαρας επισκεφτείτε το κατάστημα μας ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να σας εξυπηρετήσουμε με τη βοήθεια των ειδικών αρχιτεκτόνων μας.