0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Έπιπλα Air Bnb

Έπιπλα Air Bnb

To Lusso είναι το one-stop shop σας για τη συνολική επίπλωση που θα χρειαστείτε για το Air Bnb σας. Η μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της επίπλωσης φιλοξενίας μάς επιτρέπει να προτείνουμε λύσεις με εξαιρετική αισθητική και ποιότητα, που σας συμφέρουν και σας εξυπηρετούν. Το μυστικό στο Air Bnb  είναι ότι ο μελετημένος σχεδιασμός και η ποιοτική επίπλωση αποδίδουν καλύτερα και σας ανταμείβουν σε αριθμό κρατήσεων. Και κάτι ακόμα. Ένα καλοσχεδιασμένο, σύγχρονο και ποιοτικό περιβάλλον με τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά, φωτογραφίζεται καλύτερα.

Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές του Lusso μπορούν να εκτιμήσουν με λεπτομέρεια τις ανάγκες του χώρου και του κοινού στο οποίο απευθύνεστε και να σας προτείνουν λύσεις που εντείνουν την εμπειρία φιλοξενίας. Στο συγκρότημα από Καλοκαιρινές Βίλες στην Πάρο κάναμε ακριβώς αυτό. Δημιουργήσαμε μία μοντέρνα homely ατμόσφαιρα με σύγχρονες νησιώτικες νότες στη διακόσμηση και επιλέξαμε έπιπλα που υπόσχονται ποιοτικές και άνετες διακοπές.

Στα Air Bnb η κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό και ο χώρος της τραπεζαρίας είναι καθοριστικής σημασίας. Οι επιλογές σε κρεβατοκάμαρες είναι πολλές και κινούνται σε κάθε ύφος και στιλ. Περιλαμβάνουν κρεβάτι, κομοδίνα και συρταριέρα ή τουαλέτα. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος υλικών από 3d μελαμίνη, λάκα, συνδυασμό υφάσματος και ξύλου. Διαλέξτε το ύφος ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να επιτύχετε, την τοποθεσία του ακινήτου, το είδος του κοινού που σας ενδιαφέρει να προσεγγίσετε.

Για το καθιστικό δώστε έμφαση σε έναν άνετο καναπέ ή καναπέ-κρεβάτι, ένα στιλάτο τραπέζι μέσης και μία αναπαυτική πολυθρόνα. Για καλύτερη λειτουργικότητα στο χώρο προσθέστε τραπεζάκια και βοηθητικές θέσεις. Ένα στιλάτο έπιπλο TV αναβαθμίζει το χώρο και τονίζει τη σπιτική ατμόσφαιρα. Τα κομψά διακοσμητικά αντικείμενα, οι πίνακες και οι καθρέπτες ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Η τραπεζαρία είναι ο χώρος που συγκεντρώνονται οι φιλοξενούμενοί σας, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και επικοινωνούν. Ένα σύγχρονο ποιοτικό τραπέζι με μοντέρνες καρέκλες μπορεί να απογειώσει την ατμόσφαιρα  του χώρου και να δώσει την αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης νοιάζεται και φροντίζει για τους ανθρώπους που φιλοξενεί. Για το κέντρο του τραπεζιού επιλέξτε ένα ιδιαίτερο αντικείμενο ή ένα design βάζο που θα γεμίσει με έμπνευση και χρώμα το χώρο.

Στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη ανάλογα με την ατμόσφαιρα και το ύψος της επένδυσής σας έχουμε σύγχρονες προτάσεις επίπλωσης Air Bnb που ξεκινούν από μία καρέκλα και φτάνουν μέχρι το σύνολο του χώρου. Επιλέξτε κρεβατοκάμαρες Air Bnb, τραπεζαρίες Air Bnb, τραπεζάκια Air Bnb, έπιπλα TV Air Bnb, καναπέδες-κρεβάτι Air Bnb, πολυθρονάκια Air Bnb, όλα με την υποστήριξη, την επιμέλεια και την έμπειρη συμβουλή των ειδικών του Lusso.