0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

H κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός σας χώρος. Το καταφύγιό σας. Είναι σημαντικό να σας εκφράζει, να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει. Στο Lusso εργαζόμαστε μαζί σας για να συνθέσουμε έναν προσωποποιημένο χώρο, μία κρεβατοκάμαρα άνετη, σύγχρονη και λειτουργική φτιαγμένη για εσάς και για τις δικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πολλές επιλογές σε ύφος, σχεδίαση, υλικά αλλά και μελετημένες, ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σας χώρο.

Κρεβατοκάμαρα - Καθρέφτης Ascott
Κρεβατοκάμαρα - Κομοδίνο Ascott
Κομοδίνο Ascott - Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Όλα αρχίζουν από το κρεβάτι και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να δείτε την επιλογή του κρεβατιού σαν μία επένδυση στο ευ ζην. Ένα καλό κρεβάτι, με σωστή σχεδίαση, μελετημένη κατασκευή και εξαιρετικό στρώμα σας κρατά πάντα ξεκούραστους για να χαίρεστε τη ζωή γεμάτοι ενέργεια. Όμως εξίσου σημαντικό είναι και το στυλ του κρεβατιού που τελικά καθορίζει την ατμόσφαιρα σε όλη την κρεβατοκάμαρα. Πρέπει να μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να ξυπνάει, να κοιμάται και να ζει εκεί.

Κρεβατοκάμαρα - Κρεβάτι Ascott

Κρεβάτι Ascott

Κρεβάτι για στρώμα 1

τιμή εκκίνησης 1.448
Κρεβατοκάμαρα Ascott
Κρεβατοκάμαρα - Καθρέφτης Island

Με ένα υπέροχο υφασμάτινο κρεβάτι ο χώρος αποκτά μία ζεστή, απαλή αίσθηση και ένα άγγιγμα σημερινής πολυτέλειας. Το κρεβάτι εντάσσεται αρμονικά στο χώρο. Παίξτε με το ύψος στο κεφαλάρι και βέβαια δώστε έμφαση στην επιλογή του υφάσματος και των χρωμάτων. Ακολουθήστε μία ενιαία χρωματική παλέτα σε όλο το δωμάτιο. Σίγουρο πλεονέκτημα που δεν πρέπει να αγνοήσετε, οι λύσεις αποθήκευσης που μπορεί να προσφέρει με ανοιγόμενο επάνω μέρος. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικίλια με υφασμάτινα κρεβάτια αυτό που θα σας χαρίσει την απόλυτη αρμονία στο στο χώρο σας.

Κρεβατοκάμαρα - Καθρέφτης Island
Κρεβατοκάμαρα - Κομοδίνο Island
Κρεβατοκάμαρα - Κρεβάτι Island
Κρεβατοκάμαρα - Κρεβάτι Island

Οι ολοκληρωμένες λύσεις κρεβατοκάμαρας στο Lusso έχουν μελετηθεί για να προσφέρουν ενιαία αισθητική και λειτουργικότητα στο σύνολο των επίπλων. Αποτελούνται από κρεβάτι, κομοδίνα, συρταριέρα ή τουαλέτα και μπορούν να επεκταθούν ώστε να συμπεριλάβουν όσα έπιπλα και αντικείμενα χρειάζεται. Επιλέξτε το προσωπικό σας στυλ ανάμεσα σε δεκάδες προτάσεις που ξεκινούν από το κλασικό και το νεοκλασικό, το μοντέρνο, το ρουστίκ, το neo-romantic και φτάνουν μέχρι το minimal ή το industrial. Στο Lusso θα σας ξεναγήσουμε στα μυστικά του κάθε ύφους και θα σας βοηθήσουμε να συνθέσετε την τέλεια ατμόσφαιρα με την ιδανική επιλογή φωτιστικών, διακοσμητικών ή ραφιών και μικροεπίπλων.

Κρεβατοκάμαρα - Καθρέφτης Mod
Κρεβατοκάμαρα - Συρταριέρα Mod
Κρεβατοκάμαρα - Κομοδίνο Mod
Κρεβατοκάμαρα Mod
Κρεβατοκάμαρα - Κρεβάτι Mod

Ποια ντουλάπα είναι κατάλληλη για εσάς; Ο χώρος μας δείχνει τις δυνατότητές του, όμως στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε πώς να τον αξιοποιούμε όσο καλύτερα γίνεται. Ντουλάπες συρόμενες ή ανοιγόμενες, με πολλά ή με λιγότερα φύλλα. Ντουλάπες που να αποθηκεύουν τα ρούχα σας, τα αξεσουάρ αλλά και τα λευκά σας είδη και να σας δίνουν εύκολη πρόσβαση σε όλα κάθε στιγμή. Και όλα αυτά στο στιλ και με την εμφάνιση που θέλετε με μεγάλο εύρος υλικών και σε αμέτρητους συνδυασμούς. Ξύλο, λάκα, μελαμίνη, καθρέπτης, με σύγχρονους μηχανισμούς και με έξυπνη οργάνωση χώρου.

Κρεβατοκάμαρα Kurly