ΣΑΛΟΝΙ

Σαλόνια Lusso

Πουπουλένια, λαστιχένια, γωνιακά, πολυμορφικά, τα σαλόνια Lusso μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο. Υφάσματα και δέρματα σε αμέτρητα χρώματα και ποιότητες σας περιμένουν για να συνθέσετε το σαλόνι που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο στο δικό σας σπίτι. Μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

Στο Lusso θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το σαλόνι σας, είτε αυτό είναι κάποιο διακοσμητικό έπιπλο είτε ο γωνιακός καναπές που θα κοσμεί το χώρο σας. Κάθε ποικιλία και είδος καναπέ, αλλά και πολυθρόνας ή σκαμπώ, διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Ακόμη, μπορεί κανείς να βρει πτυσσόμενους καναπέδες, για να διαμορφώσει το σαλόνι του σε ένα πολυμορφικό χώρο που θα προσφέρει άνεση και ευελιξία.

Η ποικιλία επίπλων, η ποιότητα και η προσαρμοστικότητα στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες είναι κάτι που χαρακτηρίζει το Lusso από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, καθιστώντας το, έτσι, το πιο αναγνωρισμένο κατάστημα επίπλων για το σαλόνι στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας, ακόμη, ειδικές προσφορές