ΣΑΛΟΝΙ

Έπιπλα Σαλονιού

Πουπουλένια, λαστιχένια, γωνιακά, πολυμορφικά, τα σαλόνια Lusso μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο. Υφάσματα και δέρματα σε αμέτρητα χρώματα και ποιότητες σας περιμένουν για να συνθέσετε το σαλόνι που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο στο δικό σας σπίτι. Μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

Σαλόνι

Στο Lusso σας περιμένει μια ευρεία γκάμα από έπιπλα σαλονιού, είτε αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μικροέπιπλο, είτε ένας άνετος, γωνιακός καναπές που θα υποδεχθεί αγαπημένους φίλους.

Ανακαλύψτε λοιπόν, cozy καναπέδες, μοντέρνες και κλασικές πολυθρόνες σε πλήθος χρωματικών συνδυασμών και υφασμάτων. Δείτε τη μεγάλη συλλογή μας από έπιπλα σαλονιού και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

 

Έπιπλα Σαλονιού για κάθε σας ανάγκη

Για όλους εσάς, που το σαλόνι είναι μια προέκταση της προσωπικότητας σας αλλά και ένας χώρος έμπνευσης και χαλάρωσης, έχουμε δημιουργήσει μοναδικές λύσεις ώστε τα έπιπλα στο χώρο σας να δημιουργούν την ατμόσφαιρα που έχετε ανάγκη. 

Γνωρίζουμε ότι για σας, το σαλόνι είναι ο χώρος στον οποίο αφιερώνετε αρκετές ώρες της καθημερινότητάς σας. Είναι ο χώρος στον οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, και φυσικά, το σημείο υποδοχής για αγαπημένους φίλους και

συγγενείς.

Γι’ αυτό θέλετε το σαλόνι σας να έχει υψηλής αισθητικής design και λειτουργικό σχεδιασμό, που εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας σας.

 

Στόχος μας είναι μαζί  να δημιουργήσουμε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον στο δικό σας σαλόνι. Κάθε σπίτι είναι μοναδικό, κάθε σαλόνι έχει τις δικές του ιδιομορφίες, γι’ αυτό και εμείς δεν πιστεύουμε σε λύσεις one-size-fits-all. Τα έπιπλα σαλονιού Lusso διατίθενται σε πληθώρα διαστάσεων και χρωματικών συνδυασμών ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά αναζητάτε.

Σε εμάς θα βρείτε νέες προτάσεις σε έπιπλα για το σαλόνι σας αλλά και ειδικές προσφορές σε έπιπλα για να ανανεώσετε το χώρο σας έξυπνα. Δημιουργήστε λοιπόν το χώρο που ονειρευτήκατε με μοναδικά έπιπλα σαλονιού, μικροέπιπλα αλλά και κρεβατοκάμαρες.