0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Έπιπλα Σαλονιού

Έπιπλα Σαλονιού

Τα έπιπλα σαλονιού φανερώνουν την κομψότητα που κρύβει κάποιος μέσα του. Η άποψη, ο χαρακτήρας, ο τρόπος ζωής, όλα αποκαλύπτονται στο σαλόνι. Όταν σχεδιαστεί σωστά τότε ο χώρος αποκτά την ιδανική ροή και η ζωή εξελίσσεται ελεύθερα. Στο Lusso μας ενδιαφέρει τα έπιπλα σαλονιού σας να συμβάλλουν σε μία δημιουργική καθημερινότητα και να επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να είναι ο εαυτός του. Η αισθητική και η λειτουργικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο στο περιβάλλον που περνάς τον περισσότερο χρόνο σου ή υποδέχεσαι.

Dust kanapes trithesios me ksylo
Dust mini goniako saloni
gif Public

Έπιπλα Σαλονιού: Καναπές

Το καθοριστικό σημείο στη γεωμετρία του σαλονιού είναι ο καναπές. Γύρω από αυτόν συμβαίνουν όλα.  Ένας ιδανικά επιλεγμένος καναπές αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο και ενώνει τα μέλη της οικογένειας, γίνεται σημείο συνάντησης, χαλάρωσης, ψυχαγωγίας αλλά και δουλειάς. Στον οικογενειακό καναπέ κυριαρχεί η άνεση, οι cozy υφές, η πρακτικότητα των υφασμάτων και των χρωμάτων και η έξυπνη αξιοποίηση του χώρου που καταλαμβάνει. Γύρω από αυτόν τον καναπέ συνθέτουμε όλο το σπιτικό σκηνικό με αναπαυτικές πολυθρόνες, λειτουργικό τραπέζι μέσης και τραπεζάκια.

TARGET POINT_poltrona kyoto Recovered_F51Mod.tif
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Swing ξύλινη
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Tulip

Στο Lusso αγαπάμε ό,τι σας κάνει να εκφράζεστε. Και το στυλ σαν μέρος της προσωπικότητάς σας θέλουμε να κυριαρχεί και στο σαλόνι. Ερωτευτείτε τον καναπέ, αγγίξτε τον, ταυτιστείτε. Καθήστε και ξανακαθίστε, φανταστείτε τον εαυτό σας να τον ζει. Μετά δώστε μας τις διαστάσεις του χώρου και εμείς θα τον προσαρμόσουμε. Διαλέξτε την πολυθρόνα που θα μιλήσει στο στυλ σας και θα δημιουργήσει εικόνες. Μία συζήτηση, ένα καλό βιβλίο, σερφάρισμα στο tablet μέχρι αργά το βράδυ. Αγαπήστε το χώρο σας ξανά. Αυτό θέλουμε στο Lusso.

Wood polythrona masif ksylo
Cobble trapezaki boithitiko masif 596
Gif gastone
Elton polythrona veloudo

Η πολυθρόνα είναι ο τέλειος τρόπος να φέρετε στο χώρο χρώμα, υφή, σχέδιο και λεπτομέρεια. Μπορεί να είναι κομμάτι statement ή κομμάτι άνεσης. Να συνδέεται με τον καναπέ ή να διαχωρίζεται δημιουργώντας τη δική της γωνιά. Να δημιουργεί αντίθεση ή να εντάσσεται αρμονικά επεκτείνοντας τη χρωματική παλέτα του σαλονιού. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθός της σε σχέση με τα υπόλοιπα έπιπλα. Θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται άνετο και όχι περιορισμένο. Δώστε έμφαση στα υλικά κατασκευής και στην ποιότητα των υφασμάτων και η πολυθρόνα σας θα μείνει μαζί σας μια ζωή.

Gold mini polythronaki
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Genesis
Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Orbit
Gold polythrona veloudini
gif Omega 2

Ανάκλιντρα: Ιδανική επιλογή για το σαλόνι

Όταν δημιουργούμε μαζί το τέλειο σαλόνι, ένα από τα κύρια θέματα είναι συνήθως το πώς θα διανείμετε τον προϋπολογισμό σας. Στο Lusso πιστεύουμε ότι έχετε πολλά να κερδίσετε αν επικεντρωθείτε στα βασικά στοιχεία της επίπλωσης, όπως οι καναπέδες, οι πολυθρόνες ή τα ανάκλιντρα και επενδύσετε σε αυτά τα κύρια κομμάτια. Σκεφτείτε το σαν μια επένδυση με την οποία θα συνταξιδέψετε στο χρόνο. Φροντίστε εκτός από ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή να εξυπηρετούν την κίνηση στο χώρο και να μην την περιορίζουν.

Dante veloudini ble polythrona
Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Terrace
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Hamilton
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Imperial
Belair polythrona xryso veloudo
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Guest

Στα Έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη θέλουμε τα έπιπλα να προσαρμόζονται στη ζωή σας και όχι εσείς στα έπιπλα. Επιλέξτε καναπέδες και καναπέδες πτυσσόμενους, πολυθρόνες, ανάκλιντρα, σκαμπό και συνθέστε το σαλόνι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε.

Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Guest
Έπιπλα Σαλονιού - Καναπές Guest
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Muse
Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Local
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Bolero
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Oslo
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Emu
Crib Πολυθρόνα Έπιπλα Σαλονιού Θεσσαλονικη
TARGET POINT_poltrona kyoto Recovered_F51Mod.tif
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Swing ξύλινη
Terrace Gif 08
Mirror kanapes goniakos
Frida kampylotos kanapes goniakos
Giada saloni dermatino
Leonardo kanapes saloniou ethnic
Buffalo Gif 03
Bristol Gif 02
Mythos saloni goniako me ksylo
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Orbit