0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Έπιπλα Σαλονιού

Έπιπλα Σαλονιού

Τα έπιπλα σαλονιού φανερώνουν την κομψότητα που κρύβει κάποιος μέσα του. Η άποψη, ο χαρακτήρας, ο τρόπος ζωής, όλα αποκαλύπτονται στο σαλόνι. Όταν σχεδιαστεί σωστά τότε ο χώρος αποκτά την ιδανική ροή και η ζωή εξελίσσεται ελεύθερα. Στο Lusso μας ενδιαφέρει τα έπιπλα να συμβάλλουν σε μία δημιουργική καθημερινότητα και να επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να είναι ο εαυτός του. Η αισθητική και η λειτουργικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο στο περιβάλλον που περνάς τον περισσότερο χρόνο σου ή υποδέχεσαι.

Crib Πολυθρόνα Έπιπλα Σαλονιού Θεσσαλονικη
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρώνα Glam
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Genesis

Έπιπλα Σαλονιού: Καναπές

Το καθοριστικό σημείο στη γεωμετρία του σαλονιού είναι ο καναπές. Γύρω από αυτόν συμβαίνουν όλα.  Ένας ιδανικά επιλεγμένος καναπές αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο και ενώνει τα μέλη της οικογένειας, γίνεται σημείο συνάντησης, χαλάρωσης, ψυχαγωγίας αλλά και δουλειάς. Στον οικογενειακό καναπέ κυριαρχεί η άνεση, οι cozy υφές, η πρακτικότητα των υφασμάτων και των χρωμάτων και η έξυπνη αξιοποίηση του χώρου που καταλαμβάνει. Γύρω από αυτόν τον καναπέ συνθέτουμε όλο το σπιτικό σκηνικό με αναπαυτικές πολυθρόνες, λειτουργικό τραπέζι μέσης και τραπεζάκια.

Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Orbit
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Orbit
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Paragon

Στο Lusso αγαπάμε ό,τι σας κάνει να εκφράζεστε. Και το στυλ σαν μέρος της προσωπικότητάς σας θέλουμε να κυριαρχεί και στο σαλόνι. Ερωτευτείτε τον καναπέ, αγγίξτε τον, ταυτιστείτε. Καθήστε και ξανακαθίστε, φανταστείτε τον εαυτό σας να τον ζει. Μετά δώστε μας τις διαστάσεις του χώρου και εμείς θα τον προσαρμόσουμε. Διαλέξτε την πολυθρόνα που θα μιλήσει στο στυλ σας και θα δημιουργήσει εικόνες. Μία συζήτηση, ένα καλό βιβλίο, σερφάρισμα στο tablet μέχρι αργά το βράδυ. Αγαπήστε το χώρο σας ξανά. Αυτό θέλουμε στο Lusso.

Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Tulip
Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Terrace
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Hamilton
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Imperial

Η πολυθρόνα είναι ο τέλειος τρόπος να φέρετε στο χώρο χρώμα, υφή, σχέδιο και λεπτομέρεια. Μπορεί να είναι κομμάτι statement ή κομμάτι άνεσης. Να συνδέεται με τον καναπέ ή να διαχωρίζεται δημιουργώντας τη δική της γωνιά. Να δημιουργεί αντίθεση ή να εντάσσεται αρμονικά επεκτείνοντας τη χρωματική παλέτα του σαλονιού. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθός της σε σχέση με τα υπόλοιπα έπιπλα. Θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται άνετο και όχι περιορισμένο. Δώστε έμφαση στα υλικά κατασκευής και στην ποιότητα των υφασμάτων και η πολυθρόνα σας θα μείνει μαζί σας μια ζωή.

Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρονάκι Quartetta
Έπιπλα Σαλονιού - Πολυθρόνα Swing ξύλινη
Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Guest
Έπιπλα Σαλονιού - Σκαμπό Guest
Έπιπλα Σαλονιού - Καναπές Guest

Ανάκλιντρα: Ιδανική επιλογή για το σαλόνι

Όταν δημιουργούμε μαζί το τέλειο σαλόνι, ένα από τα κύρια θέματα είναι συνήθως το πώς θα διανείμετε τον προϋπολογισμό σας. Στο Lusso πιστεύουμε ότι έχετε πολλά να κερδίσετε αν επικεντρωθείτε στα βασικά στοιχεία της επίπλωσης, όπως οι καναπέδες, οι πολυθρόνες ή τα ανάκλιντρα και επενδύσετε σε αυτά τα κύρια κομμάτια. Σκεφτείτε το σαν μια επένδυση με την οποία θα συνταξιδέψετε στο χρόνο. Φροντίστε εκτός από ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή να εξυπηρετούν την κίνηση στο χώρο και να μην την περιορίζουν.

Έπιπλα Σαλονιού - Σαλόνι Γωνία Muse

Στα Έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θέλουμε τα έπιπλα να προσαρμόζονται στη ζωή σας και όχι εσείς στα έπιπλα. Επιλέξτε καναπέδες και καναπέδες πτυσσόμενους, πολυθρόνες, ανάκλιντρα, σκαμπό και συνθέστε το σαλόνι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε.