ΣΑΛΟΝΙ

Έπιπλα Σαλονιού

Πουπουλένια, λαστιχένια, γωνιακά, πολυμορφικά, τα σαλόνια Lusso μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο. Υφάσματα και δέρματα σε αμέτρητα χρώματα και ποιότητες σας περιμένουν για να συνθέσετε το σαλόνι που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο στο δικό σας σπίτι. Μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

Στο Lusso μπορούμε να βρούμε κάθε είδους έπιπλα σαλονιού που χρειάζεται το σαλόνι μας, είτε αυτό είναι μικροέπιπλο, είτε ο γωνιακός καναπές που θα μας φιλοξενεί καθημερινά. Κάθε είδους καναπές, πολυθρόνας ή σκαμπώ, διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Μπορεί ακόμη να βρούμε πτυσσόμενους καναπέδες, για να μετατρέψει το σαλόνι του σε ένα πολυμορφικό χώρο που θα προσφέρει άνεση και ευελιξία.

Σαλόνι για όλες σας τις ανάγκες

Η ποικιλία επίπλων, η ποιότητα και η προσαρμοστικότητα στις δικές μας, προσωπικές ανάγκες είναι κάτι που χαρακτηρίζει το έπιπλο Lusso, καθιστώντας το έτσι το πιο αναγνωρισμένο κατάστημα επίπλων στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ακόμη και ειδικές προσφορές σε έπιπλα.

Το σαλόνι είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε αρκετές ώρες της καθημερινότητάς μας. Είναι το δωμάτιο στο οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, είναι ένας χώρος στον οποίο δεχόμαστε φίλους και συγγενείς. Είναι άκρως απαραίτητο το σαλόνι να

έχει άψογο design, μοναδική σύνθεση και λειτουργικό σχεδιασμό. Πρέπει να εκπέμπει ηρεμία και να αναδεικνύει τον ίδιο μας τον χαρακτήρα.

Ο χώρος του σαλονιού επηρεάζει σημαντικά και τη διάθεση μας. Είναι ο χώρος στον οποίο καθόμαστε για να ξεκουραστούμε ή να διασκεδάσουμε με τους οικείους μας. Είναι σημαντικό να μας εκφράζει και να μας ικανοποιεί στο σύνολο του.

Το σαλόνι είναι συνήθως ο πρώτος χώρος που βλέπει κανείς μπαίνοντας στο σπίτι μας, οπότε πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διακόσμηση του. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον για όλους.

Υπάρχουν πολλές επιλογές από μια πλήρη συλλογή προϊόντων, διαφόρων διαστάσεων και αποχρώσεων, ώστε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα έπιπλα, από μικροέπιπλα μέχρι και κρεβατοκάμαρες είναι άριστης ποιότητας και επενδύσεις ζωής για κάθε σπίτι. Για έπιπλα σαλονιού μπορούμε να βρούμε τα πάντα  στο Lusso Θεσσαλονίκη. Εμείς Φροντίζουμε να μην λείψει τίποτα.