Η κρεβατοκάμαρά σας είναι ο προσωπικός σας χώρος. Είναι το ιερό σας. Πόσες φορές δεν πιάσατε τον εαυτό σας να κοιτάζει με ζήλια υπέροχα δωμάτια σε περιοδικά, blogs ή στο Instagram? Αν, λοιπόν, θα θέλατε να ξυπνάτε στο τέλειο υπνοδωμάτιο, σε ένα δωμάτιο που σας αρέσει να διαβάζετε, να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε ακολουθήστε μερικές από τις συμβουλές μας για να δημιουργήσετε την τέλεια κρεβατοκάμαρα.

 

Κρεβατοκάμαρα ιδιαίτερου σχεδίου

Πώς να φτιάξετε την τέλεια κρεβατοκάμαρα. Τα πρώτα 7 βήματα:

 

σχέδια κρεβατοκάμαρας

 

1. Διαλέξετε το ιδανικό δωμάτιο του σπιτιού. Αυτό που ταιριάζει στις συνήθειες σας. Φροντίστε να έχει κατάλληλο μέγεθος και φυσικά ένα ή δυο παράθυρα. Χρειάζεστε άπλετο φως την ημέρα, αλλά και μεθόδους απόλυτης συσκότισης για ξεκούραστο ύπνο το βράδυ.

 

2. Αδειάστε το δωμάτιο εντελώς και καθαρίστε το, έτσι ώστε να δείτε που θα τοποθετήσετε και τι. Μια χαρτοταινία κι ένα μέτρο θα σας βοηθήσουν να «σχεδιάσετε» στο πάτωμα τα περιγράμματα των επίπλων.

 

3. Αποφασίστε τα χρώματα που θέλετε να έχει η κρεβατοκάμαρα σας. Δεν είναι απαραίτητο η κρεβατοκάμαρα να συμβαδίζει με το στυλ διακόσμησης του υπόλοιπου σπιτιού. Μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας ξεκουράζει. Από παστέλ έως τολμηρές αποχρώσεις που θα αναδείξουν το κρεβάτι ή κάποιο έργο τέχνης που θα βάλετε στην κρεβατοκάμαρα σας.

 

4. Ένα καλό χαλί ή ένα ξύλινο δάπεδο θα αναδείξουν το κρεβάτι σας και θα δώσουν αμέσως αίσθηση άνεσης, ζεστασιάς και θαλπωρής.

 

5. Κάντε όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές δουλειές για να έχετε πρίζες, παροχές για τηλεόραση (αν το επιλέξετε) και βολικούς φωτισμούς. Κανείς δεν θέλει να κοιμάται βλέποντας καλώδια να κρέμονται.

 

6. Επενδύστε σε καλό φωτισμό. Τόσο για διάβασμα στα πλαϊνά του κρεβατιού, όσο και σε ένα καλό φωτιστικό οροφής.

 

7. Τέλος, επενδύστε σε ένα καλό στρώμα. Είναι το Α και το Ω ενός καλού ύπνου και ενός υγειούς ξυπνήματος.

Πρόσφατα

Προσφορές