Έξυπνοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε υπέροχα παιδικά έπιπλα που δεν θα βαρεθούν τα παιδιά σας.

 

Όταν φτάνει η κουβέντα στην επίπλωση του παιδικού δωματίου το σίγουρο είναι ένα: ότι θέλετε να επιλέξετε τα ασφαλέστερα και σίγουρα τα ποιοτικότερα παιδικά έπιπλα για το δωμάτιο του παιδιού σας. Απαντήσεις στις βασικές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν ανάλογα με το φύλο (κορίτσι ή αγόρι) θα βρείτε εδώ.

 

Πως όμως θα διαλέξετε τα ιδανικά παιδικά έπιπλα που δεν θα βαρεθούν τα παιδιά σας;

 

1. Διαλέξτε θέμα ακόμα και στα παιδικά έπιπλα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους.

αγορίστικα παιδικά έπιπλα

 

λευκά παιδικά έπιπλα για κορίτσια

Αν το παιδί σας αγαπά τους δεινόσαυρους ή το ποδόσφαιρο ή το μπαλέτο προφανώς και το όνειρο του αλλά και οι προτιμήσεις του θα αντικατοπτρίζονται στο παιδικό του δωμάτιο. Εδώ βέβαια υπάρχει ένα ρίσκο. Αν όλο το δωμάτιο είναι θεματικό σύντομα θα το βαρεθεί και το παιδί σας! Γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξετε κομμάτια που να είναι περισσότερο διακοσμητικά ή τουλάχιστον όχι τα βασικά παιδικά έπιπλα! Έτσι θα έχετε την δυνατότητα των προσαρμογών ή των εύκολων αλλαγών.

 

 

2. Βάλτε το παιδί ή τα παιδιά σας στο παιχνίδι για την επιλογή των παιδικών του επίπλων.

παιδικά έπιπλα και γραφείο

 

ολιβερ παιδικό δωμάτιο, με παιδικά έπιπλα σε ξύλο

Προφανώς και πρέπει να αρέσει στο παιδί σας η χρωματική παλέτα που θα έχει το δωμάτιο που θα ζει, θα διαβάζει, θα παίζει και θα κοιμάται.  Πάρτε μαζί σας το παιδί σας στο κατάστημα επίπλων και αφήστε το περιηγηθεί στα παιδικά δωμάτια, να διαλέξει. Θα σταθεί εκεί που περνάει καλύτερα. Έτσι θα μπορέσετε κι εσείς να καταλάβετε τι τους αρέσει περισσότερο και να επιλέξετε τα καλύτερα παιδικά έπιπλα.

 

 

3. Σκεφθείτε με γνώμονα τον τρόπο ζωής σας.

παιδικά έπιπλα για δύο παιδιά

 

ολιβερ δωμάτιο με παιδικά έπιπλα για κορίτσι

Αν είστε μια οικογένεια που περνά πολύ χρόνο στη φύση και σε δραστηριότητες στο ύπαιθρο το σπίτι σας –άρα και το δωμάτιο των παιδιών σας πρέπει να είναι προσαρμοσμένο σε αυτό. Χώροι αποθήκευσης εξοπλισμού και μεγάλες επιφάνειες με φωτογραφίες ίσως να αποτελούν το ιδανικό deco. Αντίστοιχα αν είστε τύποι gamer το παιδικό δωμάτιο ίσως χρειάζεται μια γωνιά διαμορφωμένη για άνετο παιχνίδι.

 

 

4. Τα υλικά και το πόσο πολυμορφικά είναι τα παιδικά έπιπλα που θα φιλοξενήσει το παιδικό δωμάτιο είναι ακόμα ένας βασικός παράγοντας.

παιδικά έπιπλα από μασίφ

 

παιδικά έπιπλα για έφηβο αγόρι

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει! Ζητήστε από τα παιδιά σας να σκεφτούν πως θα ήταν το τέλειο δωμάτιο γι’ αυτά και με την βοήθεια των ειδικών, φτιάξτε το! Αυτή σας η επιλογή θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο αλλά θα κοστίσει και λιγότερο από πολλές άλλες στο πορτοφόλι σας.

 

 

5. Επιλέξτε custom made παιδικά έπιπλα για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και γιατί θέλετε να έχουν αξία τα χρήματα που θα δαπανήσετε.

παιδικό έπιπλο, παιδική βιβλιοθήκη

 

παιδικό έπιπλο κουκέτα με εντυπωσιακό σχέδιο

Οι διαστάσεις του δικού σας παιδικού δωματίου παίζουν ρόλο, όπως και ο φωτισμός! Ακόμα και τα χρώματα που θα διαλέξετε για τοίχους και παιδικά έπιπλα έχουν το δικό τους ρόλο. Η επιμέλεια από έναν επαγγελματία διακοσμητή ή interior designer του #έπιπλοLusso είναι τόσο σημαντική στη δημιουργία του τέλειου παιδικού δωματίου.

Πρόσφατα

Προσφορές