Έξυπνος οδηγός για έξυπνα κορίτσια

 

design home

Αν μένετε σε ένα μικρό διαμέρισμα με μικρούς ή ελάχιστους χώρους αποθήκευσης σας έχουμε την λύση για να συνδυάσετε την λειτουργικότητα με την αισθητική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περιεχόμενα της ντουλάπας σας για να φτιάξετε υπέροχα διακοσμητικά ή συνθέσεις για το σπίτι σας.

Μαντήλια

Ποιος χρειάζεται πίνακες όταν μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με υπέροχα σχέδια και χρωματιστά μαντήλια και φουλάρια; Οτιδήποτε σπάνια φοράτε (δηλαδή, αυτό το vintage μεταξωτό μαντήλι από τη γιαγιά σας) μπορεί να γίνει κορνίζα. Γιατί να αραχνιάζει στο συρτάρι; Μια άλλη ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια μικρή gallery με φουλάρια που θα κρεμάσετε σε χαριτωμένες κρεμάστρες στο δωμάτιο σας.

 

Καπέλα ντεκόρ στο σπίτι

Καπέλα

Μια μόνο έρευνα στο Pinterest κάτω από το λήμμα hat wall galleries θα σας δώσεις δεκάδες ιδέες και σίγουρα θα σας πείσει να «κρεμάσετε» την δική σας συλλογή από καπέλα στον τοίχο. Μπορείτε να τα κατηγοριοποιήσετε είτε σαν είδος , είτε σαν χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

 

Κοσμήματα ντεκόρ στο σπίτι

Κοσμήματα

Σκουλαρίκια, και κολιέ που ποτέ δεν φοράτε γιατί πολύ απλά τα ξεχνάτε. Πόσες φορές δεν έχετε βγει από το σπίτι χωρίς να φοράτε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ απλά και μόνο επειδή τα έχετε καταχωνιασμένα σε συρτάρια και κουτιά κοσμημάτων. Ένα υπέροχο ξύλο από μια παραλία στο οποίο θα κρεμάσετε τα κολιέ σας είναι η τέλεια –διακοσμητική- ιδέα για να έχετε σε πρώτο πλάνο τα κολιέ σας. Ένα βελούδινο μαξιλαράκι ή ένα λάβαρο με τα σκουλαρίκια σας μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Τσάντες

Αν λατρεύετε τις τσάντες , σίγουρα λατρεύετε και την ιδέα να κρέμονται σε μια σειρά από συναρπαστικά, state of the art άγκιστρα αλλά αυτό πιθανότατα λειτουργεί καλύτερα αν δεν έχετε έναν τόνο τσαντών. Εάν είστε συλλέκτης, κάντε fashion statement συνδυάζοντας μια βιβλιοθήκη ως αποθήκευση-βιτρίνα τσαντών. Επιλέξτε ένα απλό, ανοιχτό πλαίσιο και οργανώστε τις τσάντες σας με χρώμα ή σχήμα. Όταν γίνει καλά, το αποτέλεσμα είναι boutique chic.

Πρόσφατα

Προσφορές