ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζάκια σαλονιού. Τραπεζάκια σε μοντέρνο, νεοκλασσικό και εκλεκτικό ύφος από ξύλο, μέταλλο, με τζάμι ή καθρέφτες. Οι λύσεις μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Τραπεζάκια σαλονιού σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικών κατασκευής και σχεδίων, στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης. Εδώ θα βρείτε τραπεζάκια σαλονιού κατασκευασμένα από ξύλο ή μέταλλο, με τζάμι ή καθρέπτες, για να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε κάθε καλλιτεχνική και αισθητική σας επιθυμία. Η λειτουργικότητα είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που προσφέρουν τα τραπεζάκια σαλονιού, καθώς και όλα τα υπόλοιπα μικροέπιπλα από τα έπιπλα Lusso. Eπίσης μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κλασικού ή μοντέρνου ύφους.

Αναβαθμίστε το χώρο σας με τραπεζάκια σαλονιού από τα έπιπλα Lusso

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης σας προτείνουμε τα κατάλληλα υλικά για τις ανάγκες σας, ενώ σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα έπιπλα που επιλέξατε στις διαστάσεις του χώρου σας, ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αισθητικό αποτέλεσμα. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα κατάστημα επίπλων;

Εμείς αναγνωρίζουμε πως το σαλόνι του σπιτιού σας είναι ένας πολύτιμος χώρος για εσάς και την οικογένειά σας. Οι στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας που αναζωογονούν την καθημερινότητα σας χρειάζεται να λαμβάνουν χώρα σε ένα περιβάλλον ειδικά

διαμορφωμένο στα γούστα και την προσωπικότητα σας.

Εάν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο του σαλονιού σας τα έπιπλα Lusso είναι μία καταπληκτική ευκαιρία. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Δείτε τα προϊόντα μας στον ηλεκτρονικό κατάλογο, πάρτε ιδέες και ελάτε να συζητήσουμε την προσαρμογή της επιθυμίας σας στις ακριβείς διαστάσεις του χώρου σας. Εάν πάλι έχετε ήδη μία ιδέα, συζητήστε με την ομάδα αρχιτεκτόνων μας και εκείνοι θα αναλάβουν δράση να πραγματοποιήσουν αυτό που φανταστήκατε.

Μένουμε πιστοί στις ανάγκες σας και φροντίζουμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των πιο απαιτητικών πελατών.

Εμείς φροντίζουμε για εσάς και την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου είτε αυτός είναι το σπίτι σας είτε η επαγγελματική σας στέγη. Μείνετε συντονισμένοι στο site μας, ανακαλύψτε τα πιο κομψά σχέδια τραπεζάκια σαλονιού στη Θεσσαλονίκη.

Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα για συμβουλές και αγορές σε σαλόνια και αξεσουάρ. Είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλέψουμε σε ότι αφορά την επίπλωση του χώρου σας.