ΣΑΛΟΝΙ

ΣΚΑΜΠΩ

Δημιουργήστε ένα χώρο χαλάρωσης προσθέτοντας λειτουργικά σκαμπό και πουφ στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε υφασμάτινα, ξύλινα και μεταλλικά σκαμπώ για ένα ολοκληρωμένο σαλόνι, σημείο χαλάρωσης για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας. Βρείτε μία μεγάλη γκάμα σκαμπώ μόνο στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Ποιος δεν θέλει ένα σκαμπό ή ένα poof στο χώρο του σαλονιού του; Λειτουργικά, βολικά και εξυπηρετικά, τα σκαμπώ από τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας. Μπορείτε να βρείτε κάθε είδος σκαμπό, υφασμάτινα, ξύλινα και μεταλλικά, για κάθε προσωπικό στυλ και επιθυμία στο design.

Σκαμπό & Πουφ προσαρμοσμένα στο χώρο σας

Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας επιθυμία και ανάγκη, βοηθώντας στην επιλογή των κατάλληλων σκαμπώ για το χώρο σας, ενώ σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις και τα δεδομένα του χώρου σας. Η κορυφαία ποιότητα των υλικών αποτελεί φυσική εγγύηση.

Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες της καθημερινότητάς μας. Είναι άκρως απαραίτητο το σαλόνι να έχει άψογο design, μοναδική σύνθεση και έπιπλα προσαρμοσμένα στο χώρο.

Αποτελεί το δωμάτιο όπου συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια. Φυσικά δεν πρέπει να λείπει από τον χώρο αυτό το σκαμπώ, το οποίο

προσφέρει στιγμές χαλάρωσης για εσάς και τους φίλους σας.

Το σκαμπώ είναι χρήσιμο ως έπιπλο για το σαλόνι σας και χρησιμοποιείται ως υποπόδιο για στιγμές ξεκούρασης.

Βρείτε σκαμπώ σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και υλικά για μια αύρα ανανέωσης μόνο στο Lusso.

Για εσάς που χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο για το σπίτι σας, ένα σκαμπώ στον χώρο σας είναι η καλύτερη επιλογή για διακόσμηση. Όλα τα σκαμπώ που θα βρείτε στο site μας και στο κατάστημα μας ,υπάρχουν σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων.

Είναι μια σύγχρονη τάση με ιδιαίτερη αισθητική αξία, καθώς αναβαθμίζει το χώρο, δημιουργώντας μια γωνία χαλάρωσης στο σαλόνι σας. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ποικιλία χρώματων και σχεδίων, σε διαφορετικά στυλ για εσάς που ξέρετε τι χρειάζεστε για το χώρο σας.

Για εσάς που θέλετε να αναδείξετε το χώρο σας σας με σκαμπώ, σας περιμένουν μοναδικές προσφορές και εκπληκτικές τιμές στη Θεσσαλονίκη.