Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη …και το πιάνο του είναι ακόμα στο σαλόνι!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός David Bowie είχε μετακόμισε από αυτό το διαμέρισμα το 2002, αλλά το πιάνο του εξακολουθεί να παραμένει εκεί. Το διαμέρισμα πωλείται προς 6.450.000 $.

Παρακάτω, το Lusso έπιπλα Θεσσαλονίκη σας παρουσιάζει το πολυσυζητημένο διαμέρισμα:

Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 1 Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 2

Φυσικά, συνοδεύεται από ένα πανέμορφο διαμέρισμα με θέα στο Central Park.

Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 3

To διαμέρισμα με τα τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια έχει τεράστια παράθυρα με άμεση θέα στο πράσινο του πάρκου και τον ορίζοντα της πόλης.

Επιπλέον δωμάτια του διαμερίσματος του διάσημου

Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 4

Μπορείτε σχεδόν να δείτε τον David Bowie να κάθεται στο τεράστιο σαλόνι παίζοντας πιάνο ή γράφοντας τραγούδια στο γραφείο με επένδυση καρυδιάς.

Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 5

Η κατοικία των 572 τ.μ. περιλαμβάνει κουζίνα πρόσφατα ανακαινισμένη και ειδικά κατασκευασμένα ντουλάπια.

Στην κύρια κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο διαθέτει ντους ψιλής βροχής, βαθιά μπανιέρα και θερμαινόμενο δάπεδο. Το δωμάτιο περιλαμβάνει επίσης ένα ξεχωριστό χώρο καλλωπισμού.

Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 7 Προς πώληση το διαμέρισμα του David Bowie στη Νέα Υόρκη. Εικόνα 8

Αν ψάχνετε έπιπλα σαλονιού στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με έμπνευση από το διαμέρισμα του David Bowie εδώ θα βρείτε όσα ψάχνετε.

Πρόσφατα

Προσφορές