ΣΑΛΟΝΙ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

Πολυθρόνες με μοντέρνο, ευφάνταστο design σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και υφασμάτων για να πλαισιώσετε το σαλόνι των ονείρων σας. Εξαιρετικά σχέδια για να δώσετε αέρα ανανέωσης και προσωπικού στυλ στο σαλόνι σας δημιουργώντας ιδιαίτερες γωνιές για εσάς και τους αγαπημένους σας. Μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ποικιλία σε πολυθρόνες με ευφάνταστο, μοντέρνο design και ευδιάθετους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι πολυθρόνες – αγαπημένα έπιπλα σαλονιού – από τα έπιπλα Lusso θα προσδώσουν αέρα ανανέωσης στο χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ και να το εφαρμόσετε στο χώρο σας.

Ποιότητα και εγγύηση στις πολυθρόνες

 

Τώρα το σαλόνι και η πολυθρόνα των ονείρων σας δεν απέχει πολύ. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο design και συνδυασμό που ταιριάζει στις επιθυμίες σας, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες του χώρου σας. Έχετε, επίσης, την εγγύηση πως θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα υλικών και επίπλων στη Θεσσαλονίκη, σε προσιτές τιμές.

Λένε ότι ένα σπίτι γίνεται πιο φιλόξενο όταν αγοράζεις μια πολυθρόνα. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι να είναι άνετη. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε σχέδια. Άλλες είναι για να βλέπετε τηλεόραση, άλλες για το μεσημεριανό σας

ύπνο.

Τα τελευταία χρόνια τα έπιπλα σαλονιού γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα και οι πολυθρόνες αποτελούν πρωτότυπες επιλογές και αναπαυτικές λύσεις διακόσμησης.

Μια πολυθρόνα στο σαλόνι μπορεί να αποτελέσει κομμάτι σύνθεσης του καναπέ είτε να σταθεί μόνη, αν αυτό το επιτάσσει ο χώρος. Μπορεί να δώσει στον καθιστικό χώρο χαρακτήρα και στυλ. Μια άνετη και κομψή πολυθρόνα σε κάνει να περνάς ατελείωτες ώρες σε αυτήν.

Οι επιλογές που υπάρχουν για πολυθρόνες είναι αναρίθμητες ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες σας, πάντα στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς. Είναι σημαντικό η επιλογή να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και ταυτόχρονα να ισορροπεί με τη διακόσμηση του χώρου σας.

Για πολυθρόνες επισκεφτείτε το κατάστημά μας Lusso στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουν μοναδικές προσφορές και εκπληκτικές τιμές για εσάς που θέλετε να αναδείξετε το χώρο σας. Να μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε συνεχώς για νέα σε ό,τι αφορά παιδικά έπιπλα και αξεσουάρ.