Το φθινόπωρο σε άλλους προκαλεί μελαγχολία, σε άλλους μια διάθεση για πιο homy καταστάσεις. Όπως και να’χει το σπίτι μας βλέπει περισσότερο τώρα που αρχίζει να κρυώνει ο καιρός και το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για “παιχνίδια” με τις ζεστές αποχρώσεις του καφέ, του κίτρινου, και της φύσης που αλλάζει. Ιδού 5 ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση για να εμπνευστείτε και να τις “βάλετε” στο σπίτι σας.

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση

  1. Ριχτάρια , μαξιλάρια και πλεκτές κουβέρτες στα χρώματα του φθινοπώρου θα αλλάξουν τελείως την εικόνα του σαλονιού σας, Θα το κάνουν πιο ζεστό και χουχουλιάρικο.

 

φθινοπωρινή διακόσμηση - μαξιλάρες

 

2.  Έχετε τζάκι; Τέλεια! Μπορείτε να το στολίσετε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνο τα Χριστούγεννα. Φθινοπωρινά φύλλα από τα δέντρα του κοντινού πάρκου, κολοκύθες και λινάτσες αλλά και συνθέσεις που παραπέμπουν στα δέντρα που χάνουν τα φύλλα τους, κεριά και γυάλινα βάζα θα φτιάξουν το τέλειο σκηνικό λίγο πριν ανάψετε το τζάκι.

φθινοπωρινή διακόσμηση - τζάκι

3. Κολοκύθες παντού! Το απόλυτο φθινοπωρινό φρούτο και διακοσμητικό element είναι η κολοκύθα. Θα βρείτε άπειρες σε όλα μεγέθη και χρώματα. Από λευκές μέχρι έντονα καφετιές ή πορτοκαλί. Δοκιμάστε το.

φθινοπωρινή διακόσμηση - τραπέζι

4. Το coffee table μας είναι το επίκεντρο στο σαλόνι. Ακόμα κι αν συνήθως φιλοξενεί τηλεκοντρόλ, βιβλία και διάφορα άλλα αντικείμενα, αυτό το φθινόπωρο μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να το μεταμορφώσετε. Λουλούδια, κεριά, συνθέσεις με στοιχεία της εποχής, ξερά φύλλα, μικρές κολοκύθες ή φαναράκια θα δημιουργήσουν την απόλυτη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα μέσα στο σαλόνι σας.

φθινοπωρινή διακόσμηση - διακοσμητικά τραπεζιού φθινοπωρινή διακόσμηση - σαλόνι

5. Συνθέσεις και κατά προτίμηση μεγάλες από λουλούδια της εποχής. Χρυσάνθεμα, ηλιοτρόπια, πρασινάδες και ξερά φύλλα ή κλαδιά σε μεγάλα βάζα ή δοχεία που παλιότερα είχαν άλλη χρήση θα δημιουργήσουν μαγευτικές φθινοπωρινές γωνιές στην είσοδο του σπιτιού σας αλλά και σε άλλους αναπάντεχους χώρους.

φθινοπωρινή διακόσμηση - βάζο

φθινοπωρινή διακόσμηση - βάζο 2

σημείωση : όλες οι φωτογραφίες είναι από το Pinterest

Διαβάστε περισσότερα άρθρα διακόσμησης στο Blog μας.

 

Πρόσφατα

Προσφορές