ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Τραπεζαρίες Lusso

Δρυς, καρυδιά, έβενος, οξιά. Οποιαδήποτε ποικιλία ξύλου κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι πάντα τέλειο. Συνδυάστε τη βάση του τραπεζιού που σας εκφράζει με τα καταλληλότερα νερά ξύλου και φτιάξτε τη δική σας μοναδική τραπεζαρία. Μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

Τραπεζαρία, ο χώρος που συγκεντρώνεται η οικογένεια και περνάει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, απολαμβάνοντας το γεύμα της. Τα έπιπλα που απαρτίζουν την εκάστοτε τραπεζαρία είναι μοναδικά και αντικατοπτρίζουν το προφίλ, τις συνήθειες αλλά και την παράδοση που διακατέχει κάθε οικογένεια. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα για την τραπεζαρία σας, ώστε να εκφράσετε και να διαμορφώσετε με το δικό σας τρόπο, τον χώρο που ονειρεύεστε και επιθυμείτε. Επωφεληθείτε και από τις ειδικές προσφορές μας, για ένα αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει.

Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας


Επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωματικών συνδυασμών, υλικών κατασκευής και σχεδιασμών, για να φτιάξετε τα έπιπλα τραπεζαρίας που σας ταιριάζουν. Επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε την ειδική ομάδα αρχιτεκτόνων, οι οποίοι θα σας προτείνουν τα κατάλληλα έπιπλα για την διακόσμηση της τραπεζαρίας σας, ενώ το τεχνικό μας συνεργείο θα σας βοηθήσει να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις του χώρου σας.