ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

Τραπεζάκια βοηθητικά υψηλής αισθητικής για το σαλόνι σας. Ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία από coffee tables και βοηθητικών τραπεζιών από μασίφ, δρύ, μέταλλο και μάρμαρο. Τραπεζάκια μίνιμαλ αισθητικής, διαχρονικών σχεδιών για κάθε σας ανάγκη στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε τραπεζάκια βοηθητικά για τη διαμόρφωση του χώρου σας. Φτιαγμένα από μασίφ ή δρυ, μέταλλο ή μάρμαρο, τα βοηθητικά τραπεζάκια του Lusso θα σας προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, προσαρμόστε στις διαστάσεις του χώρου σας προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας, και δώστε τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς που εκφράζουν την προσωπικότητα και την αισθητική σας. Πλοηγηθείτε στη σελίδα μας και επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης για να βρείτε τα μικροέπιπλα που επιθυμείτε.

Τραπεζάκια βοηθητικά για έναν τέλειο χώρο

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια στη διαμόρφωση του χώρου σας, προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις σας και προσφέρουμε τις γνώσεις μας για την σωστή χωροθέτηση και τοποθέτηση των επίπλων έτσι ώστε να είναι λειτουργικά, διευκολύνοντας, έτσι, την καθημερινότητά σας. Επιλέξτε βοηθητικά τραπεζάκια που θα σας λύσουν τα χέρια καθημερινά. Δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη βάση στους χώρους που χρησιμοποιείτε συχνότερα και παρέχουμε κομψές και λειτουργικές λύσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Διακοσμήστε τις γωνίες του σπιτιού σας με βοηθητικά τραπεζάκια και επιλέξτε κονσόλες για χολ αλλά και άλλους χώρους. 

style="font-weight: 400;">Κάθε γωνία του σπιτιού σας χρειάζεται φροντίδα. Ωστόσο θα ήταν ψέμα εάν λέγαμε πως χρησιμοποιούμε όλες τις γωνιές του σπιτιού το ίδιο συχνά. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν διάφορα spot, κάποια χρησιμοποιούνται εξατομικευμένα και φτάνουν να θεωρηθούν ιδιωτικά και κάποια συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε για περιστάσεις όπως μία συζήτηση, χαλάρωση, γυμναστική και άλλα.

Θα βρείτε απίστευτη ποικιλία σε τραπεζάκια βοηθητικά. Δείτε ιδέες και λύσεις σε πολυποίκιλα σχέδια και χρώματα για προσαρμογή σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε ακόμη πιο λειτουργικά σχέδια με σχέδια με κρυφούς χώρους αποθήκευσης, σκαμπό πουφ με δυνατότητα μεταμόρφωσης σε βοηθητικό τραπεζάκι και άλλα απίστευτα κομψά σχέδια φτιαγμένα για να εμπλουτίσουν τον χώρο σας με κομψότητα.

Βοηθητικά τραπεζάκια Θεσσαλονίκη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ενισχύστε τους χώρους σας με τραπεζάκια βοηθητικά, την κουζίνα, το σαλόνι, την τραπεζαρία ακόμη και την βεράντα αλλά και την κρεβατοκάμαρα.  Για απαιτητικούς πελάτες με στυλ και προσωπικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε επισκεφθείτε το κατάστημά μας προκειμένου να σας λύσουμε κάθε απορία, να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ευελιξία και προσαρμοστικότητα είναι οι δύο λέξεις που σίγουρα μας αντιπροσωπεύουν πάντα σε συνδυασμό με τα προϊόντα premium κατηγορίας.