ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ

Τραπεζάκια βοηθητικά υψηλής αισθητικής για το σαλόνι σας. Ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία από coffee tables και βοηθητικών τραπεζιών από μασίφ, δρύ, μέταλλο και μάρμαρο. Τραπεζάκια μίνιμαλ αισθητικής, διαχρονικών σχεδιών για κάθε σας ανάγκη στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε τραπεζάκια βοηθητικά για κάθε αισθητικό στυλ και διαμόρφωση. Φτιαγμένα από μασίφ ή δρυ, μέταλλο ή μάρμαρο, τα βοηθητικά τραπεζάκια του Lusso δεν θα σας απογοητεύσουν. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, προσαρμόστε στις διαστάσεις του χώρου σας, για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, και δώστε τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς που εκφράζουν την προσωπικότητα και την αισθητική σας. Πλοηγηθείτε στη σελίδα μας και επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης για να βρείτε τα έπιπλα και μικροέπιπλα που επιθυμείτε.

Τραπεζάκια βοηθητικά για έναν τέλειο χώρο

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα της διαμόρφωσης του χώρου και των επίπλων έτσι ώστε να είναι το δυνατόν περισσότερο λειτουργικός Ιδιαιτέρως στα σημεία που χρησιμοποιούμε περισσότερο μία κομψή λύση λειτουργικότητας είναι τα βοηθητικά τραπεζάκια. Φυσικά και μέρη όπως το χολ, άριστη επιλογή θα ήταν να τοποθετήσετε κονσόλες.

Κάθε γωνία του σπιτιού σας χρειάζεται φροντίδα. Ωστόσο θα ήταν ψέμα εάν λέγαμε πως χρησιμοποιούμε όλες τις γωνιές του σπιτιού το ίδιο συχνά. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν διάφορα spot, κάποια χρησιμοποιούνται εξατομικευμένα και φτάνουν να θεωρηθούν ιδιωτικά και κάποια συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε για περιστάσεις όπως μία συζήτηση, χαλάρωση, γυμναστική και άλλα.

Θα βρείτε απίστευτη ποικιλία σε τραπεζάκια βοηθητικά στο στυλ που σας ταιριάζει. Δείτε ιδέες και λύσεις σε πολυποίκιλα σχέδια και χρώματα για προσαρμογή σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε σχέδια με κρυφούς χώρους αποθήκευσης αυξάνοντας την χρηστικότητά του, σκαμπό πουφ με δυνατότητα μεταμόρφωσης σε βοηθητικό τραπεζάκι και άλλα απίστευτα κομψά σχέδια φτιαγμένα για να εμπλουτίσουν τον χώρο σας με κομψότητα.

Ενισχύστε τους χώρους σας με τραπεζάκια βοηθητικά, την κουζίνα, το σαλόνι, την τραπεζαρία ακόμη και την βεράντα αλλά και την κρεβατοκάμαρα. Βοηθητικά τραπεζάκια Θεσσαλονίκη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Για απαιτητικούς πελάτες με στυλ και προσωπικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε επισκεφθείτε το κατάστημά μας  προκειμένου να σας λύσουμε κάθε απορία, να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ευελιξία και προσαρμοστικότητα είναι οι δύο λέξεις που σίγουρα μας αντιπροσωπεύουν πάντα σε συνδυασμό με τα προϊόντα premium κατηγορίας.