ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Συνθέσεις Lusso

Επιλέξτε τη διάσταση και το ξύλο που ταιριάζει στο χώρο σας κι εμείς θα σας προτείνουμε τη σύνθεση ή τη βιβλιοθήκη που ταιριάζει σχεδιαστικά, χρωματικά και λειτουργικά στις δικές σας ανάγκες. Μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε συνθέσεις για όλα τα γούστα.

Συνθέσεις

 

Χρειάζεστε ένα σύνθετο ή μια βιβλιοθήκη για το χώρο σας, αλλά οι πολλές επιλογές το κάνουν ακόμη πιο δύσκολο; Στα έπιπλα Lusso είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις συνθέσεις που θα αναδείξουν την αισθητική του χώρου σας.

 

Χαρίστε μια νέα στυλιστική πινελιά στο χώρο σας με ένα λειτουργικό σύνθετο

Οι συνθέσεις αποτελούν μια ιδανική λύση για να διακοσμήσετε έναν μεγάλο χώρο του σπιτιού σας και να εκθέσετε αντικείμενα και βιβλία που σας εκφράζουν.

 

Με το σωστό σύνθετο, το σαλόνι σας θα αποκτήσει τη λειτουργικότητα και οργάνωση που αναζητάτε, ενώ θα αναδείξει το ύφος του σαλονιού σας.

 

Επιλέγοντας σύνθετα με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, εξασφαλίζετε ότι κάθε δραστηριότητα στο σαλόνι είναι ευχάριστη και άνετη για όλους. Αποθηκεύστε gaming κονσόλες, καλώδια και επιτραπέζια παιχνίδια και

εκθέστε αγαπημένους συγγραφείς και σουβενίρ από ταξίδια σας στα ράφια.

 

Προσθέστε έπιπλα συνθέσεις, όχι μόνο σε μεγάλα σαλόνια αλλά και σε τραπεζαρίες, διαδρόμους και χώρους όπου η οργάνωση είναι πρωτίστης σημασίας.

 

Κάθε σαλόνι έχει τις δικές του ιδιομορφίες γι’ αυτό κι εμείς δεν πιστεύουμε σε λύσεις one-size-fits-all. Σε μας θα βρείτε μοντέρνα και νεοκλασικά σύνθετα και βιβλιοθήκες σε πληθώρα διαστάσεων και συνδυασμών ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στο χώρο και στην αισθητική σας.

Πρακτικό design και ποιότητα χαρακτηρίζουν όλη τη συλλογή μας με σύνθετα και βιβλιοθήκες, ενώ έμπειροι interior designers είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε το σύνθετο που θα αναδείξει το χώρο σας. Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προτάσεις  και ειδικές μας προσφορές σε έπιπλα για να ανανεώσετε το χώρο σας οικονομικά.