0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συνθέσεις

Συνθέσεις

Η ιδανική σύνθεση μπορεί και τα συνδυάζει όλα. Λειτουργικότητα, γεωμετρία και αισθητική ταυτότητα. Θα πρέπει να είναι μελετημένη για να δέχεται συσκευές, βιβλία ή αντικείμενα και να επιτυγχάνει την αισθητική της ενσωμάτωση με τον υπόλοιπο χώρο. Στο Lusso θέλουμε να έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε τη σύνθεσή σας ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας. Να αποφασίσετε την κεντρική τηλεοπτική περιοχή, τις ενότητες των αντικειμένων και των βιβλίων. Να τοποθετήσετε περισσότερα ή μεγαλύτερα ράφια, ντουλάπια ή συρτάρια. Να επεκτείνετε τη χρωματική παλέτα και την παλέτα υλικών του καθιστικού ή να δημιουργήσετε αντιθέσεις που θα ενεργοποιήσουν δημιουργικά το χώρο.

Σύνθεση σαλονιού Berlin
Σύνθεση σαλονιού Toledo
Σύνθεση σαλονιού Dexter

Η κλασική σύνθεση μπορεί να είναι και λειτουργική. Πολυτελείς βιτρίνες, συρτάρια, ντουλάπια και θέσεις για συσκευές συνδυάζονται σε ένα αρμονικό σύνολο. Θέλοντας να προβάλλουμε την εξαιρετική κλασική και νεοκλασική αισθητική, επιλέγουμε ξύλο και υφή που αναδεικνύει το συνολικό ύφος επίπλωσης. H διαχρονική οξιά μπορεί να πάρει διαφορετικά φινιρίσματα και να εκφράσει τον ξεχωριστό της χαρακτήρα σε συνδυασμό με κομψές επιλογές στα πόμολα και στα χερούλια.

Σύνθεση σαλονιού Paolo
Σύνθεση σαλονιού Florence
Σύνθεση σαλονιού One

Βιβλιοθήκη: Το επίκεντρο της σύνθεσης

H βιβλιοθήκη δεν είναι απλά ο οργανωμένος χώρος που δέχεται τα αγαπημένα σας βιβλία, αντικείμενα και έργα τέχνης αλλά και ένας τρόπος για να ενθέσετε χρώμα και στιλ στο περιβάλλον που ζείτε. Μπορεί να είναι αυστηρή και γεωμετρική. Μπορεί να είναι δημιουργική και έντονη. Μπορεί να ντύσει μία μικρή γωνία, να αναδείξει έναν διάδρομο ή να δημιουργήσει το background πίσω από τα άνετα έπιπλα του καθιστικού. Παίξτε με τον όγκο και το μέγεθός της, επιλέγοντας πολλαπλά ράφια για έναν μεγάλο τοίχο ή μερικές σειρές για την κρεβατοκάμαρα. Τοποθετήστε την και στο χώρο της κουζίνας για να δεχθεί τα βιβλία μαγειρικής. Δημιουργήστε μία γωνιά διαβάσματος με μία άνετη πολυθρόνα και με ένα κομψό coffee table. Σε κάθε περίπτωση, ζήστε τη βιβλιοθήκη σας και τολμήστε να αλλάζετε συχνά το περιεχόμενό της ανανεώνοντας έξυπνα την εικόνα του χώρου.

Landscape rafia toixou metallo bronze keramiko mpez
Σύνθεση σαλονιού Landscape
Σύνθεση σαλονιού Valencia
Marvel bibliothiki drys metallo

Μοντέρνες συνθέσεις, κλασικές συνθέσεις ή σύγχρονες βιβλιοθήκες, στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη σας καθοδηγούμε να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε την ιδανική λύση για το δικό σας περιβάλλον. Γνωρίζοντας τις διαστάσεις του χώρου και έχοντας συζητήσει μαζί σας για το στιλ της ζωής που προτιμάτε, προτείνουμε λύσεις εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που συμβάλλουν στην καθημερινή σας ευτυχία.

Landscape bibliothiki bar
Naturale synthesi tv melamini karydi
Stripes synthesi saloniou melamini tv pixakia
Etna synthesi tv melamini
Matrix trapezaria
Forest epiplo synthesi tv melamini
Σύνθεση σαλονιού Marbell
Liberty bibliothiki metalliki
Liberty bibliothikes metallikes
Rebel rafieres metallikes kremastes
Σύνθεση σαλονιού Escrita
Σύνθεση σαλονιού Soho
Stone σύνθεση μελαμίνη τσιμέντο
Frou frou κρεμαστή βιβλιοθήκη
elia σύνθεση μελαμίνη λεπτομέρεια και καθρέφτες με δερμα
oliver 020 παιδικό γραφείο
Elia bibliothiki
Klassiki bibliothiki synthesi salooniou