0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συνθέσεις

Συνθέσεις

Η ιδανική σύνθεση μπορεί και τα συνδυάζει όλα. Λειτουργικότητα, γεωμετρία και αισθητική ταυτότητα. Θα πρέπει να είναι μελετημένη για να δέχεται συσκευές, βιβλία ή αντικείμενα και να επιτυγχάνει την αισθητική της ενσωμάτωση με τον υπόλοιπο χώρο. Στο Lusso θέλουμε να έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε τη σύνθεσή σας ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας. Να αποφασίσετε την κεντρική τηλεοπτική περιοχή, τις ενότητες των αντικειμένων και των βιβλίων. Να τοποθετήσετε περισσότερα ή μεγαλύτερα ράφια, ντουλάπια ή συρτάρια. Να επεκτείνετε τη χρωματική παλέτα και την παλέτα υλικών του καθιστικού ή να δημιουργήσετε αντιθέσεις που θα ενεργοποιήσουν δημιουργικά το χώρο.

Σύνθεση σαλονιού One
Σύνθεση σαλονιού Toledo
Landscape rafia toixou metallo bronze keramiko mpez

Η κλασική σύνθεση μπορεί να είναι και λειτουργική. Πολυτελείς βιτρίνες, συρτάρια, ντουλάπια και θέσεις για συσκευές συνδυάζονται σε ένα αρμονικό σύνολο. Θέλοντας να προβάλλουμε την εξαιρετική κλασική και νεοκλασική αισθητική, επιλέγουμε ξύλο και υφή που αναδεικνύει το συνολικό ύφος επίπλωσης. H διαχρονική οξιά μπορεί να πάρει διαφορετικά φινιρίσματα και να εκφράσει τον ξεχωριστό της χαρακτήρα σε συνδυασμό με κομψές επιλογές στα πόμολα και στα χερούλια.

Σύνθεση σαλονιού Landscape
Σύνθεση σαλονιού Florence
Marvel bibliothiki drys metallo

Βιβλιοθήκη: Το επίκεντρο της σύνθεσης

H βιβλιοθήκη δεν είναι απλά ο οργανωμένος χώρος που δέχεται τα αγαπημένα σας βιβλία, αντικείμενα και έργα τέχνης αλλά και ένας τρόπος για να ενθέσετε χρώμα και στιλ στο περιβάλλον που ζείτε. Μπορεί να είναι αυστηρή και γεωμετρική. Μπορεί να είναι δημιουργική και έντονη. Μπορεί να ντύσει μία μικρή γωνία, να αναδείξει έναν διάδρομο ή να δημιουργήσει το background πίσω από τα άνετα έπιπλα του καθιστικού. Παίξτε με τον όγκο και το μέγεθός της, επιλέγοντας πολλαπλά ράφια για έναν μεγάλο τοίχο ή μερικές σειρές για την κρεβατοκάμαρα. Τοποθετήστε την και στο χώρο της κουζίνας για να δεχθεί τα βιβλία μαγειρικής. Δημιουργήστε μία γωνιά διαβάσματος με μία άνετη πολυθρόνα και με ένα κομψό coffee table. Σε κάθε περίπτωση, ζήστε τη βιβλιοθήκη σας και τολμήστε να αλλάζετε συχνά το περιεχόμενό της ανανεώνοντας έξυπνα την εικόνα του χώρου.

Landscape bibliothiki bar
Σύνθεση σαλονιού Berlin
Σύνθεση σαλονιού Paolo
Matrix trapezaria

Μοντέρνες συνθέσεις, κλασικές συνθέσεις ή σύγχρονες βιβλιοθήκες, στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη σας καθοδηγούμε να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε την ιδανική λύση για το δικό σας περιβάλλον. Γνωρίζοντας τις διαστάσεις του χώρου και έχοντας συζητήσει μαζί σας για το στιλ της ζωής που προτιμάτε, προτείνουμε λύσεις εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που συμβάλλουν στην καθημερινή σας ευτυχία.

Σύνθεση σαλονιού Dexter
Σύνθεση σαλονιού Valencia
Liberty bibliothiki metalliki
Liberty bibliothikes metallikes
Rebel rafieres metallikes kremastes
Σύνθεση σαλονιού Escrita