5 διαφορετικά είδη στρωμάτων που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε καλύτερα  

Ο καλός ύπνος είναι το πρώτο βήμα για καλή υγεία. Ένας καλός και ξεκούραστος ύπνος σας εξασφαλίζει ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες της ημέρας σας. Η σωστή στάση σώματος, η ανατομία και οι ανάγκες του καθενός μας μπορούν να ικανοποιηθούν με 5 βασικά είδη στρωμάτων. Σίγουρα κάποιο από αυτά είναι ιδανικό για εσάς. Θυμηθείτε ότι ο καλός ύπνος δεν είναι πολυτέλεια είναι αναγκαιότητα και υποχρέωση στον εαυτό μας.

Ας δούμε αναλυτικά τα 5 είδη στρωμάτων που μας προσφέρει η Media Strom. Μία 100% ελληνική εταιρεία με πάνω από μισό αιώνα τεχνογνωσίας και αγάπης για τον ύπνο μας.

media strom - είδη στρωμάτων 1 - lusso

ΣΤΡΩΜΑΤΑ OPTIMUM 

Βασισμένα στα μοναδικά συστήματα ελατηρίων πολλαπλών επιπέδων και ζωνών τεχνολογίας MLS, τα στρώματα optimum εξασφαλίζουν τον απόλυτο βαθμό στήριξης καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου. Παράλληλα, τα στρώματα ύπνου διαθέτουν ενσωματωμένα ανωστρώματα Topper Inside που αγκαλιάζουν ιδανικά κάθε διαφορετικό τύπο σώματος. Επιπλέον, οι δύο διαφορετικές πλευρές, Double Side, προσφέρουν δύο διαφορετικές αισθήσεις για αγκάλιασμα και θαλπωρή τον χειμώνα, δροσιά και άνεση το καλοκαίρι.

media strom - είδη στρωμάτων 2 - lusso

Η επεξεργασία Aegis Shield του υφάσματος αποτρέπει την εμφάνιση μικροοργανισμών, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο βαθμό υγιεινής και ασφάλειας. Οι κομψές γραμμές των καπιτονέ σχεδίων, η αψεγάδιαστη όψη των ολόλευκων στρωμάτων και ο προσεγμένος σχεδιασμός τους, επιβάλλουν απλά τους δικούς τους όρους στον χώρο σας.

media strom - είδη στρωμάτων 3 - lusso

 

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ADVANCE PRIME

Ο ύπνος αποτελεί «βαρόμετρο» για τη διάθεση και την υγεία. Μετά από έναν ποιοτικό νυχτερινό ύπνο, ο οργανισμός ανακτά τις δυνάμεις του και κάθε κύτταρό του αναζωογονείται για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας. Γι΄ αυτό, είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια του ύπνου, το κάθε σημείο της σπονδυλικής στήλης να στηρίζεται εξατομικευμένα από τα στρώματα ύπνου. Στην ύπαρξη αυτού του ιδανικού σημείου ισορροπίας άνεσης και στήριξης, οφείλει τη δημιουργία της η συλλογή σε στρώματα Advance Prime.

media strom - είδη στρωμάτων 4 - lusso

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ADVANCE

Η ανεξάρτητη στήριξη σώματος από τα στρώματα advance που γίνεται χάρη στα ελατήρια Pocket Springs σε συνδυασμό με την περιμετρική ζώνη αερισμού 3D AirControl zone, την περιφερειακή ζώνη προστασίας Side Support Plus και την αντιμικροβιακή επεξεργασία Sanitized Hygiene Function, υπόσχονται υγιεινό και ασφαλή ύπνο. Τα πλούσια σχέδια καπιτονέ στα στρώματα ύπνου ντύνονται με πλεκτά ελαστικά υφάσματα με κομψά χαρακτηριστικά. Η «ήσυχη» και ταυτόχρονα έντονη προσωπικότητά τους, ενισχύεται από τις λιλά λεπτομέρειες που αποπνέουν φρεσκάδα.

media strom - είδη στρωμάτων 5 - lusso

ΣΤΡΩΜΑΤΑ BENEFIT

Ο καλός ύπνος έχει αντίκτυπο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, γι’ αυτό και συντελεί συνολικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Η συλλογή στρωμάτων Benefit είναι εδώ, για να καλύψει την ανάγκη όλων για έναν πραγματικά ποιοτικό ύπνο, μέσα από 3 κλασσικές επιλογές για εσάς που προτιμάτε σταθερά στρώματα με σκληρή αίσθηση, μεγάλη αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Η διαχρονική τεχνολογία του συνδεδεμένου ελατηρίου Bonnel, συνδυάζεται με τα κατάλληλα εύκαμπτα υλικά και υπόσχεται ποιοτικό και άνετο ύπνο.

5 είδη στρωμάτων - lusso

ΣΤΡΩΜΑΤΑ FLEXY

Η ασύγκριτη αίσθηση στα εύκαμπτα  στρώματα ύπνου της σειράς Flexy οφείλεται στα πρωτοποριακά αφρώδη υλικά άνεσης Hyper Active Fill. Παράγονται βάσει της αρχιτεκτονικής αερισμού Airstream Design για τη διασφάλιση υγιεινής και φρεσκάδας. Η ευελιξία Flexibility των στρωμάτων σας επιτρέπει τη χρήση τους σε κρεβάτια με ανάκλιση ή σε κρεβάτια σχήματος που εσείς επιλέγετε.

5 είδη στρωμάτων 2 - lusso
Ανακαλύψτε τις 4 ξεχωριστές προτάσεις της συλλογής, σε μίνιμαλ αισθητική, με λευκά υφάσματα που διαθέτουν την κορυφαία επεξεργασία υγιεινής Aegis Shield.

 

Στο  έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε στρώματα, μαξιλάρια ύπνου και προστατευτικά υγιεινής. Θα καλύψουν σίγουρα κάθε ανάγκη σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

Πρόσφατα

Προσφορές