ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να αποπνέει την προσωπικότητα των ανθρώπων που τον κατοικούν. Στο LUSSO προσαρμόζουμε όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα του δικού σας χώρου.

Στο κατάστημα θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και υλικών. Η συλλογή μας απαρτίζεται από έπιπλα ιταλικών οίκων, αλλά και από σχέδια μοναδικά, ελληνικά, κατασκευασμένα στη δική μας βιοτεχνική μονάδα κατασκευής επίπλων. Έτσι, πέρα των προτάσεων που σας προτείνονται στο κατάστημα, υπάρχει η δυνατότητα σχεδίασης και πραγματοποίησης ειδικών κατασκευών για ειδικούς χώρους και περεταίρω εξιδανίκευση των λειτουργιών ενός επίπλου.


ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο σας από έμπειρο προσωπικό που έχει την ικανότητα να παρατηρεί και να επιλύει τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η επίπλωση που επιλέξατε παραδίδεται και τοποθετείται στο χώρο σας με ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας, από εξειδικευμένους έλληνες τεχνίτες.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς


ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες και τη διάθεση να δημιουργήσουμε μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, μελετάται το ύφος, τα χρώματα και οι διαστάσεις του χώρου, ενώ με τη βοήθεια σχεδιαστικών προγραμμάτων προτείνονται διαφορετικές τοποθετήσεις, λαμβάνοντας πάντοτε υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις συνήθειες του κάθε πελάτη. Η εξυπηρέτησή σας γίνεται με κέφι, από έμπειρα άτομα με σπουδές στο χώρο του σχεδιασμού. Η μελέτη, εφόσον μας ζητηθεί, πραγματοποιείται έπειτα από δική μας επίσκεψη στο χώρο που θέλετε να επιπλώσετε.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας. Έτσι θα επιτύχετε εννιαία αισθητική και μεγάλη οικονομία. Δείτε παραδείγματα από πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν.


AFTER SALES
CARE

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτή αρχειοθετείται με κωδικούς επίπλων, χρώματα ξύλων και υφασμάτων, έτσι ώστε οποιαδήποτε διόρθωση ή συμπλήρωση να είναι εύκολα εφικτή.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστούν τα έπιπλα σας (service καλής λειτουργίας) και για όσο χρονικό διάστημα τα χρησιμοποιείτε.


ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ
BAZAAR

Στο κατάστημα λειτουργεί εκπτωτικό παράρτημα 365 ημέρες το χρόνο, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επίπλων Lusso σε προσιτές τιμές με έκπτωση έως -70%.