ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

ZG MADE IN ITALY

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Εάν το στυλ και η άποψη είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν εσάς και τα παιδιά σας, τότε βρίσκεστε στην καταλληλότερη σελίδα παιδικών επίπλων. Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη σας παρουσιάζουν την πιο κομψή σειρά νεανικών επίπλων. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για την ολοκληρωμένη διακόσμηση και επίπλωση του δωματίου των αγαπημένων μελών της οικογένειάς σας, με ιδιαίτερα νεανικά έπιπλα σε elegant σχέδια και υπέροχες αποχρώσεις που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ολοκληρωμένη επίπλωση παιδικού/νεανικού δωματίου υψηλής αισθητικής που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη!

Στην σειρά ZG Made in Italy θα βρείτε τα πιο κομψά παιδικά και νεανικά έπιπλα

Έχετε επιλογές ανάμεσα σε νεανικό κρεβάτι/καναπέ, παιδική κουκέτα, μονό αλλά και ημίδιπλο κρεβάτι με επιπρόσθετο ύφασμα πλάτης, κρεβάτι με ιδιαίτερο σχήμα πλάτης, casual κρεβάτι.

Οι επιλογές που προσφέρει η σειρά ZG Made in italy δεν τελειώνουν όμως εδώ! Σας παρουσιάζουμε ακόμη, το εξαιρετικά λειτουργικό γραφείο, σχέδιο που θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει έναν ακόμη τόνο κομψότητας στην επίπλωση του δωματίου. Συρταριέρες και καρέκλες κομψά σχεδιασμένες,

έτοιμες να σας προσφέρουν άνεση και στυλ. Βρείτε ακόμη, λύσεις και ιδέες για ολοκληρωμένη διακόσμηση νεανικού δωματίου, συμπεριλαμβανομένης και της βιβλιοθήκης. Διαλέξτε μέσα από τις βιβλιοθήκες μας αυτή που ταιριάζει απόλυτα με τις δικές σας ανάγκες. 

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τα έπιπλα που λατρέψατε και να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις που χρειάζεστε. Αφότου περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας επισκεφθείτε τα έπιπλα Lusso. Εκεί θα σας φιλοξενήσει ένα ιδιαιτέρως φιλικό περιβάλλον. Συζητήστε με την ομάδα αρχιτεκτόνων που φροντίζουν το στυλ και την άνεση του κάθε επίπλου ξεχωριστά, θα σας προτείνουν ιδέες και λύσεις που θα ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες σας.

Όσο για την μεταφορά τον επίπλων που επιλέξατε, έχουμε φροντίσει να φτάνουν στο σπίτι σας την ώρα και την ημέρα που εσείς επιθυμείτε. Μαζί με την μεταφορά σας παρέχουμε και υπηρεσίες τοποθέτησης των επίπλων. Την ευθύνη για την μεταφορά και την τοποθέτηση την αναλαμβάνει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτηση των καινούριων σας επίπλων!