ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Δημιουργήστε μία ξεχωριστή διάθεση χαλάρωσης στην κρεβατοκάμαρά σας με ένα υφασμάτινο κρεβάτι Lusso. Άνετα, κομψά και εντυπωσιακά, τα υφασμάτινα κρεβάτια προσδίδουν ζεστασιά και απαράμμιλη πολυτέλεια στον προσωπικό σας χώρο. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέρνα, κλασσικά μονόκλινα, δίκλινα και υπερδιπλα υφασμάτινα κρεβάτια από μία μεγάλη γκάμα σχεδιών, υφασμάτων και τάσεων.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρούμε άνετα, κομψά, αναπαυτικά αλλά και εντυπωσιακά υφασμάτινα κρεβάτια, που θα προσφέρουν ακαταμάχητη πολυτέλεια και άνεση στο χώρο μας. Μοντέρνα ή κλασικά, μονά, διπλά ή υπέρδιπλα, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και τάσεων.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είναι μία έξυπνη επιλογή

Το μυστικό για τη διαμόρφωση του ιδανικού χώρου είναι να εκφράζεται και να αποπνέεται η προσωπικότητα και το ύφος των ανθρώπων που κατοικούν. Γι’ αυτό το λόγο, σας προσφέρουμε έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότηττας που προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσει κανείς το χώρο του κατάλληλα. Η εγκατάσταση δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί, καθώς γίνεται από ειδικό τεχνικό συνεργείο της εταιρείας μας. 

Από τη στιγμή που ψάχνει κανείς να κάνει μια αγορά για την κρεβατοκάμαρα και πιο συγκεκριμένα επιθυμεί να αγοράσει ένα κρεβάτι, έχει να

πάρει μια απόφαση στην οποία θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των ειδών κρεβατιών που υπάρχουν. Στο Lusso προσφέρουμε πολλές επιλογές όσον αφορά τα έπιπλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προσφέρουμε εξαιρετικά υφασμάτινα κρεβάτια.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την κρεβατοκάμαρα. Καθώς ο σκελετός από τα απλουστευμένα κρεβάτια συνήθως είναι ξύλινος, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να επενδύσουμε σε ένα διαφορετικής όψεως κρεβάτι.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια όχι μόνο προσδίδουν αξία στο δωμάτιο, αλλά αλλάζουν τελείως το ύφος του χώρου.

Γενικά το κρεβάτι σαν έπιπλο είναι από τα βασικότερα ενός σπιτιού, άρα προτιμούμε να επενδύσουμε σε αυτό ώστε να είμαστε καλυμμένοι για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας παράλληλα και εξαιρετική ποιότητα.

Για επιπλέον προϊόντα γπλοηγηθείτε στο site της Lusso για να βρείτε έπιπλα Θεσσαλονίκη. Παρέχουμε διάφορα έπιπλα και αξεσουάρ, καλύπτοντας έτσι διαφορετικά γούστα και απαιτήσεις.