ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Δημιουργήστε μία ξεχωριστή διάθεση χαλάρωσης στην κρεβατοκάμαρά σας με ένα υφασμάτινο κρεβάτι Lusso. Άνετα, κομψά και εντυπωσιακά, τα υφασμάτινα κρεβάτια προσδίδουν ζεστασιά και απαράμμιλη πολυτέλεια στον προσωπικό σας χώρο. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέρνα, κλασσικά μονόκλινα, δίκλινα και υπερδιπλα υφασμάτινα κρεβάτια από μία μεγάλη γκάμα σχεδιών, υφασμάτων και τάσεων.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε άνετα, κομψά, αναπαυτικά αλλά και εντυπωσιακά υφασμάτινα κρεβάτια, που θα προσφέρουν ακαταμάχητη πολυτέλεια και άνεση στο χώρο σας. Μοντέρνα ή κλασικά, μονά, διπλά ή υπέρδιπλα, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και τάσεων.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είναι μία δυνατή επιλογή

Το μυστικό για τη διαμόρφωση του ιδανικού χώρου είναι να εκφράζεται και να αποπνέεται η προσωπικότητα και το ύφος των ανθρώπων που κατοικούν. Γι’ αυτό το λόγο, τα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα έπιπλά σας ακριβώς στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο και τις επιθυμίες σας. Η εγκατάσταση δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί, καθώς γίνεται από ειδικό τεχνικό συνεργείο της εταιρείας μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε μας και να διαλέξετε ποιο από τα υφασμάτινα κρεβάτια σας αρέσει, τα υπόλοιπα… αφήστε τα πάνω μας!

Από τη στιγμή που ψάχνετε να κάνετε μια αγορά για την κρεβατοκάμαρά σας και πιο συγκεκριμένα επιθυμείτε να αγοράσετε ένα κρεβάτι, έχετε να πάρετε μια απόφαση στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των ειδών κρεβατιών που υπάρχουν. Η Lusso προσφέρει πολλές επιλογές γενικά όσον αφορά τα έπιπλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προσφέρουμε εξαιρετικά υφασμάτινα κρεβάτια.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια είνια μια εξαιρετική προσθήκη στην κρεβατοκάμαρά σας. Καθώς ο σκελετός από τα απλουστευμένα κρεβάτια συνήθως είναι ξύλινος, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να επενδύσετε σε ένα διαφορετικής όψεως  κρεβάτι.

Τα υφασμάτινα κρεβάτια όχι μόνο προσδίδουν αξία στο δωμάτιό σας, αλλά αλλάζουν τελείως το ύφος του χώρου.

Γενικά το κρεβάτι σαν έπιπλο είναι από τα βασικότερα ενός σπιτιού, άρα προτιμήστε να επενδύσετε σε αυτό ώστε να είστε καλυμμένη για πολλά χρόνια, εξασφαλίζονται παράλληλα και εξαιρετική ποιότητα!

Για επιπλέον προϊόντα για, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο site της Lusso για να βρείτε έπιπλα Θεσσαλονίκη. Η Lusso παρέχει διάφορα έπιπλα και αξεσουάρ, καλύπτοντας έτσι διαφορετικά γούστα και απαιτήσεις.