ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

ΞΥΛΙΝΗ ΣΕΙΡΑ

Ανακαλύψτε την ξύλινη σειρά για το παιδικό δωμάτιο στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης. Δημιουργήστε ένα χώρο έκφρασης, δημιουργίας και χαλάρωσης για το παιδί σας επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη ποικιλία συνθέσεων για το παιδικό δωμάτιο. Υψηλή αισθητική, ανθεκτικότητα και ευφάνταστος σχεδιασμός.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Εάν θέλετε να διαμορφώσετε το ιδανικό νεανικό δωμάτιο για τους απαιτητικούς σας εφήβους τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος! Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη σας προσφέρουμε καταπληκτικά νεανικά έπιπλα ιδανικά για να καλύψετε τις απαιτήσεις των παιδιών σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ανακαλύψτε την αισθητική στην Ξύλινη σειρά παιδικού δωματίου 

Στην Ξύλινη σειρά θα βρείτε ολοκληρωμένη επίπλωση νεανικού/παιδικού δωματίου για αγόρια και κορίτσια. Ανακαλύψτε τώρα το νεανικό κρεβάτι καναπέ με κρυφή θήκη την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ως αποθηκευτικό χώρο είτε ως επέκταση του κρεβατιού με την εφαρμογή ενός επιπλέον στρώματος. Μια μεγάλη ποικιλία σας περιμένει από νεανικά έπιπλα με πλάτη, σε διαφορετικά στυλ και χρώματα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει ιδανικά στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Τα έπιπλα Lusso βρίσκονται εδώ για να συνοδεύσουν τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης τους. Φροντίσαμε να φέρουμε για εσάς και το παιδί σας τα ειδικά σχεδιασμένα γραφεία, που λόγω της άνεσης και τις ευχάριστης εικόνας που προσδίδουν στο χώρο του παιδικού δωματίου, θα

δώσουν τους δώσουν την όρεξη να μελετήσουν σε ένα τόσο ευχάριστο περιβάλλον όλες τις ώρες που χρειάζεται, βοηθώντας τους να μην αποσπώνται! Ιδανική άνεση για κάθε παιδί ώστε να μην χάνει ποτέ πολύτιμο χρόνο από την μελέτη του.

Στην ποικιλία των επίπλων παιδικού αλλά και νεανικού δωματίου έρχονται να προστεθούν οι ντουλάπες και τα ράφια. Προσαρμόστε την ντουλάπα στα δωμάτια των αγαπημένων μελών της οικογένειάς σας αλλά μην σταματήσετε εκεί. Προσθέστε μία ακόμη καλλιτεχνική νότα στον χώρο. Εφαρμόστε τα παιδικά ράφια σε σχήμα ψαριού στο δωμάτιο του παιδιού σας!

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας, περιηγηθείτε στο παιδικό έπιπλο, διαλέξτε οτιδήποτε σας αρέσει και στη συνέχεια επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στην ιδανική, για εσάς, επιλογή. Μόνο στο κατάστημα Lusso θα συζητήσετε με την ομάδα των αρχιτεκτόνων τις διαστάσεις του χώρου αλλά και το στυλ που προτιμάτε, θα βρείτε λύσεις με απλές αγορές σε μικροέπιπλα , θα ανακαλύψτε νέα στυλ και θα καταλήξτε σε αυτό που πραγματικά σας χρειάζεται.