ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Εκλεπτυσμένες βιτρίνες για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας στο έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκης. Ανακαλύψτε νεοκλασσικές, μοντέρνες και μίνιμαλ βιτρίνες για να εκθέσετε όμορφες δημιουργίες, κειμήλια και τα συλλεκτικά σας. Επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα μας ή αποταθείτε στους ειδικούς μας για μία λύση στα δικά σας μέτρα.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Βιτρίνες για το σαλόνι σας, που προσθέτουν εκλεπτυσμένο στυλ και design στο χώρο σας. Μοντέρνο ή νεοκλασικό, μίνιμαλ ή extravagant, στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε βιτρίνες που θα εκφράζουν κάθε προσωπικό στυλ, για να εκθέσετε τις δημιουργίες και τα κειμήλιά σας. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το κατάστημά μας, τόσο σε υλικά κατασκευής, όσο και σχεδιασμούς. Αν, ωστόσο, επιθυμείτε κάτι πιο εξειδικευμένο, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους ειδικούς αρχιτέκτονές μας, οι οποίοι θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Βιτρίνες για κάθε αισθητική και γούστο

Διαμορφώστε τη βιτρίνα που θα κοσμεί το σαλόνι σας, με τη βοήθεια των ειδικών και προσαρμόστε τη στις διαστάσεις του χώρου σας, χάρη στο ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας. Όσο για τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους, μην ανησυχείτε, καθώς την αναλαμβάνει ειδικό συνεργείο. Επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη για μια ολοκληρωμένη, σίγουρη και ποιοτική λύση για το χώρο σας.

Όπως και οι μπουφέδες έτσι και οι βιτρίνες είναι έπιπλα που σας διευκολύνουν στην αποθήκευση χρήσιμων αντικειμένων και την μείωση την χιλιομέτρων που διανύετε όταν, συχνά, ξεχνάτε κάποιο, πολύτιμο για την ώρα, αντικείμενο. Οι βιτρίνες όμως είναι και έπιπλα που μπορούν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία  εκθέτοντας τα αγαπημένα σας αντικείμενα, βραβεία , κειμήλια ή οτιδήποτε άλλο θα σας ευχαριστούσε να βρίσκεται σε κοινή θέα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.

Για περισσότερες ιδέες και λύσεις σχετικά με την τοποθέτηση της βιτρίνας μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον όπου στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, τον οποίο και επιτυγχάνουμε!

Ανακαλύψτε το στυλ μέσα από διακοσμητικές βιτρίνες σαλονιού, τραπεζαρίας και χολ. Συνδιάστε το στυλ με πρακτικές και ποιοτικές λύσεις. Βιτρίνες έπιπλα στη Θεσσαλονίκη.

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ανακαλύψετε μέσω του website  την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας καθώς επίσης και τον χρόνο να σκεφτείτε την ιδανική για εσάς βιτρίνα ! Μπορείτε να επιλέξετε αυτή που λατρέψατε ακόμη και αν φαίνεται αδύνατο να προσαρμοστεί στον χώρο σας ,εμείς θα φροντίσουμε για αυτό. Σας παρέχεται, ακόμη, υπηρεσία σχεδίασης βιτρίνας αλλά και άλλον προϊόντων. Έπειτα από συνάντηση και συζήτηση θα έχετε κάνει την ιδανική, για εσάς, επιλογή ακριβώς στα μέτρα σας.

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας Lusso στη Θεσσαλονίκη και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών όπως μικροέπιπλα και αξεσουάρ.