ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Εκλεπτυσμένες βιτρίνες για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας στο έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκης. Ανακαλύψτε νεοκλασσικές, μοντέρνες και μίνιμαλ βιτρίνες για να εκθέσετε όμορφες δημιουργίες, κειμήλια και τα συλλεκτικά σας. Επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα μας ή αποταθείτε στους ειδικούς μας για μία λύση στα δικά σας μέτρα.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Βιτρίνες για το σαλόνι, που προσθέτουν εκλεπτυσμένο στυλ και design στο χώρο σας. Μοντέρνο ή νεοκλασικό, μίνιμαλ ή extravagant, στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να βρει βιτρίνες που θα εκφράζουν κάθε προσωπικό στυλ. Παρέχουμε πολλές επιλογές μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το κατάστημά μας, τόσο σε υλικά κατασκευής, όσο και σε design. Αν, ωστόσο, επιθυμείτε κάτι πιο εξειδικευμένο, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς, καθώς θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Βιτρίνες για κάθε αισθητική και γούστο

Διαμορφώστε τη βιτρίνα που θα κοσμεί το σαλόνι σας, με τη βοήθεια των ειδικών μας και προσαρμόστε τη στις διαστάσεις του χώρου σας, χάρη στο ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας. Η μεταφορά και η τοποθέτηση των επίπλων είναι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε εμείς. Επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη για μια ολοκληρωμένη, σίγουρη και ποιοτική λύση για το χώρο σας.

Όπως και οι μπουφέδες έτσι και οι βιτρίνες είναι έπιπλα που διευκολύνουν στην

αποθήκευση χρήσιμων αντικειμένων και την μείωση την χιλιομέτρων που διανύουμε, όταν συχνά ξεχνάμε κάποιο πολύτιμο για την ώρα αντικείμενο. Οι βιτρίνες όμως είναι και έπιπλα που μπορούν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία εκθέτοντας τα αγαπημένα μας αντικείμενα, βραβεία , κειμήλια ή οτιδήποτε άλλο θα μας ευχαριστούσε να βρίσκεται σε κοινή θέα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.

Το Lusso παρέχει τις καλύτερες ιδέες σχετικά με την επίπλωση του χώρου, συνδυαστικά με τα υψηλής ποιότητας έπιπλα.

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ανακαλύψετε μέσω του website την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας καθώς επίσης και τον χρόνο να σκεφτείτε την ιδανική για εσάς βιτρίνα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη ακόμη και αν φαίνεται αδύνατο να προσαρμοστεί στον χώρο σας. Εμείς φροντίζουμε για αυτό. Επίσης, παρέχουμει υπηρεσία σχεδίασης βιτρίνας αλλά και άλλων προϊόντων. Έπειτα από συνάντηση και συζήτηση θα έχετε κάνει την ιδανική για εσάς επιλογή.

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας Lusso στη Θεσσαλονίκη και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών όπως μικροέπιπλα και αξεσουάρ.