ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Εκλεπτυσμένες βιτρίνες για το σαλόνι σας στο έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκης. Ανακαλύψτε νεοκλασσικές, μοντέρνες και μίνιμαλ βιτρίνες για να εκθέσετε όμορφες δημιουργίες, κειμήλια και τα συλλεκτικά σας. Επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα μας ή αποταθείτε στους ειδικούς μας για μία λύση στα δικά σας μέτρα.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

Βιτρίνες για το σαλόνι σας, που προσθέτουν εκλεπτυσμένο στυλ και design στο χώρο σας. Μοντέρνο ή νεοκλασικό, μίνιμαλ ή extravagant, στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε βιτρίνες που θα εκφράζουν κάθε προσωπικό στυλ, για να εκθέσετε τις δημιουργίες και τα κειμήλιά σας. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το κατάστημά μας, τόσο σε υλικά κατασκευής, όσο και σχεδιασμούς. Αν, ωστόσο, επιθυμείτε κάτι πιο εξειδικευμένο, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους ειδικούς αρχιτέκτονές μας, οι οποίοι θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Βιτρίνες για κάθε αισθητική και γούστο

 

Διαμορφώστε τη βιτρίνα που θα κοσμεί το σαλόνι σας, με τη βοήθεια των ειδικών και προσαρμόστε τη στις διαστάσεις του χώρου σας, χάρη στο ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας. Όσο για τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους, μην ανησυχείτε, καθώς την αναλαμβάνει ειδικό συνεργείο. Επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη για μια ολοκληρωμένη, σίγουρη και ποιοτική λύση για το χώρο σας.