Στρώματα Benefit

Στρώματα Benefit

Η διαχρονική τεχνολογία του συνδεδεμένου ελατηρίου Classic Bonnel και η περιφερειακή ζώνη προστασίας Side Support διασφαλίζουν σωστή στήριξη σε ολόκληρη την επιφάνεια του στρώματος.

Πλεκτά υφάσματα με προστασία κατά των βακτηρίων.
Τα πλεκτά υφάσματα της συλλογής «knitted breathable fabric» χαρακτηρίζονται από υψηλή ελαστικότητα για μεγαλύτερη άνεση. Η πλέξη τους επιτρέπει την καλύτερη ρύθμιση της υγρασίας και της θερμότητας, ενώ η ελαστικότητά τους μεγιστοποιεί την άνεση του στρώματος. Είναι οικολογικά και αντιμικροβιακά, χάρη στην επεξεργασία που γίνεται με «πλύση» της ίνας του υφάσματος με ειδικές ουσίες. Έτσι, το ύφασμα γίνεται «αφιλόξενο» για τους μικροοργανισμούς.

Άνεση χάρη στις πλέον σύγχρονες βάτες.
Εξελιγμένα γεμίσματα θερμορυθμιστικής βάτας ρυθμίζουν την αίσθηση άνεσης του στρώματος. Προσθέτουν απαλή αίσθηση και εξαιρετική επαναφορά χάρη στην εξελιγμένη ελικοειδή αρχιτεκτονική τους. Αποδίδουν στο μέγιστο όλο τον χρόνο ζωής του προϊόντος διασφαλίζοντας την αναπνοή του, το διαρκές του φρεσκάρισμα και φυσικά την συνολική υγιεινή του, χάρη στα φυσικά κανάλια αερισμού που δημιουργούνται στο εσωτερικό τους.

Περιφερειακή ζώνη προστασίας για ασφάλεια και λειτουργικότητα.
Απολαύστε με ασφάλεια ολόκληρη την επιφάνεια του στρώματος, ακόμα και τις άκρες, χάρη στην περιφερειακή του ζώνη προστασίας. Το ειδικό αφρώδες υλικό σας στηρίζει, αποτρέποντας μια ενδεχόμενη πτώση κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς σας «φρενάρει» όταν βρίσκεστε στην άκρη (roll off protection), ενώ ταυτόχρονα κρατά το στρώμα σταθερό και συμπαγές, διασφαλίζοντας την αντοχή και τη διατήρηση των αρχικών ιδιοτήτων του σε βάθος χρόνου.

Σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης και αντοχή.
Η σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης επιτυγχάνεται, χάρη στο στιβαρό τελάρο συνδεδεμένων ελατηρίων δικωνικής σχεδίασης Classic Bonnel. Η αντοχή επιτυγχάνεται μέσα από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, άρτιων μεθόδων παραγωγής αλλά και προσεκτικά επιλεγμένων υλικών. Το ειδικό Stability Frame που χρησιμοποιείται περιφερειακά, διατηρεί συμπαγή τον πυρήνα ελατηρίων, διασφαλίζοντας την αντοχή και τη σωστή απόδοση του στρώματος.