Στρώματα Advance Prime

Στρώματα Advance Prime

Χάρη στη νέα, εξελιγμένη τεχνολογία ελατηρίων προοδευτικής στήριξης Progressive Technology, τα στρώματα της σειράς αναγνωρίζουν έξυπνα τα πιο βαριά σημεία του κάθε σώματος και το στηρίζουν με τρόπο μοναδικό.

2σε1 στρώμα και ανώστρωμα μαζί για άνεση και διαρκή αναζωογόνηση.
Απολαύστε την άνεση που ταιριάζει στο δικό σας σώμα, επιλέγοντας μεταξύ των διαφορετικών ανωστρωμάτων που ενσωματώνονται στα προϊόντα, χαρίζοντας διαφορετική αίσθηση. Τα προηγμένα ανωστρώματα, σχεδιασμένα για την ενίσχυση της έξυπνης τεχνολογίας στήριξης, αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη του σώματος και παρέχουν διαρκή αναζωογόνηση. Αποτέλεσμα; Οι ιστοί αναδομούνται, η μνήμη αναδιοργανώνεται και διασφαλίζεται η πνευματική διαύγεια.

Η ανίκητη ασπίδα υγείας για υγιεινή και προστασία σε απόλυτο βαθμό.
Η αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή επεξεργασία Aegis του υφάσματος εξασφαλίζει την προστασία του χρήστη κατά τη διάρκεια του ύπνου και την αδιάκοπη κυκλοφορία φρέσκου αέρα καθώς, με μηχανικό τρόπο, εξουδετερώνει κάθε μορφή «μικροσκοπικού απρόσκλητου επισκέπτη» στο κρεβάτι σας.

Η έξυπνη τεχνολογία στήριξης που «διαβάζει» ξεχωριστά τον κάθε σωματότυπο.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έξυπνα εξατομικευμένη τεχνολογία προοδευτικής στήριξης, βοηθά το στρώμα να αναγνωρίζει και να αντιδρά ακαριαία στην κάθε κίνηση του σώματος. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, αυξάνει η σκληρότητα των στρωμάτων όσο εφαρμόζεται σε αυτά βάρος, χωρίς να αυξάνει η αντίδραση σε αυτό! Έτσι, σωματότυποι διαφορετικής διάπλασης ή σημεία του σώματος με διαφορετικό βάρος σε γυναίκες και άνδρες, απολαμβάνουν τον ίδιο υψηλό βαθμό στήριξης.

Τα πλέον καινοτόμα υλικά άνεσης για ασύγκριτη αίσθηση.
Τα ευγενέστερα φυσικά και εργαστηριακά υλικά χαρίζουν άνεση και μοναδική αίσθηση που ξεπερνά την κατηγορία τους. Τα υλικά που περιλαμβάνουν τα στρώματα της συλλογής όπως το Memory Breeze, το Memory VE και το Latex Ultra, σας διασφαλίζουν ασύγκριτο αγκάλιασμα κάθε καμπύλης του σώματος, ενισχύοντας τη λειτουργία της προοδευτικής σημειακής στήριξης. Επιπλέον, απολαμβάνετε απόλυτη υγιεινή χάρη στις υψηλές δυνατότητες αναπνοής τους.