ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΣΚΑΜΠΟ ΜΠΑΡ

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Premium σκαμπό μπαρ υψηλής αισθητικής μόνο για εσάς

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη  θα βρείτε σκαμπό σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ, ξύλινα ή μεταλλικά, αγκαλιασμένα με δέρμα, ιδανικά για το μπαρ του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου .Τα  σκαμπό από τα έπιπλα Lusso θα αναβαθμίσουν το χώρο σας αισθητικά και λειτουργικά.

Συμβουλευτείτε την ειδική ομάδα αρχιτεκτόνων μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σκαμπό που ταιριάζουν στο χώρο και την αισθητική σας, για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ στο απόλυτο. Παράλληλα, θα σας προτείνουν τα κατάλληλα υλικά κατασκευής με τη βοήθεια του τεχνικού συνεργείου.

Όσο για την μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας, το αναλαμβάνει ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας. Επιλέξτε τα έπιπλα που επιθυμείτε και επισκεφτείτε το κατάστημά μας. Επιλέξτε,ακόμη, να διακοσμήσετε με σκαμπό και το σαλόνι σας.

Τα σκαμπό (ή αλλιώς σκαμπώ) που συνοδεύουν το εκάστοτε μπαρ είναι μοναδικά και αντικατοπτρίζουν το προφίλ και την αισθητική σας. Συνήθως

αντιμετωπίζουμε δυσκολία στην επιλογή των σκαμπό, καθώς πολλές φορές δεν είναι λειτουργικά. Εμείς φροντίζουμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα και πιο λειτουργικα σκαμπό μπαρ που θα βρείτε στην αγορά της Θεσσαλονίκης, χωρίς βέβαια να έχουμε αμελήσει την κομψότητα και το στυλ. Τα σκαμπό που θα βείτε έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν άψογα στο χώρο τραπέζι / μπαρ της κουζίνας σας, στο μπαρ του καθιστικού σας, ακόμη και στο μπαρ του επαγγελματικού σας χώρου.

Σας παρέχουμε υποστήριξη ώστε να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο με ένα μπαρ ανήκετε σε εκείνους που επιθυμούν να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ. Περιηγηθείτε στην σελίδα των σκαμπό και σίγουρα θα βρείτε το αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ που έχετε επιλέξει να σας συνοδεύει στην καθημερινότητά σας. 

Ανακαλύψτε σκαμπό μπαρ, ξύλινα, ψάθινα, δερμάτινα, μεταλλικά σε κομψά σχέδια και χρώματα που θα ταιριάξουν στον προσωπικό σας χώρο και στο μπαρ που εσείς επιλέξετε να συνοδεύσουν. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και να θυμάστε ότι παρέχουμε ευρεία γκάμα προϊόντων κρεβατοκάμαρας και αξεσουάρ.