0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Παιδικά Έπιπλα

Παιδικά Έπιπλα

Ένας μικρός κόσμος δημιουργείται σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Κι αυτός ο κόσμος δεν μένει ποτέ ίδιος. Στο Lusso θέλουμε ένα παιδικό δωμάτιο που να μπορεί να μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Με παιδικά έπιπλα που αντέχουν στη χρήση, που μπορούν να χρησιμοποιούνται για χρόνια και που προσαρμόζονται όσο το ντεκόρ αλλάζει. Πιστεύουμε σε όμορφες, ποιοτικές, σύγχρονες λύσεις που γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές και διασκεδαστικές όταν σκεφτεί κανείς πόσο απίστευτα λειτουργικές είναι.

Έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο

To ιδανικό παιδικό δωμάτιο στο Lusso δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να παίξουν, να διαβάσουν, να ξεκουραστούν και σε εσάς τη χαρά να τακτοποιείτε και να αποθηκεύετε εύκολα. Επίσης είναι μελετημένο για να αξιοποιεί το χώρο όσο καλύτερα γίνεται και να αφήνει χώρο για παιχνίδι και διάβασμα. Μεγάλη έμφαση δίνουμε στα ποιοτικά υλικά και στη σύγχρονη σχεδίαση ώστε να είμαστε σίγουροι για πολλά όμορφα χρόνια χρήσης.

Η σειρά Ερμής για το παιδικό δωμάτιο από μασίφ ξύλο με οικολογικές βαφές, ενώνει το διαχρονικό design με τη σύγχρονη λειτουργικότητα και προσφέρει πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και διαστάσεων. Θα βρείτε ενδιαφέρουσες λύσεις που κερδίζουν χώρο, όπως το ψηλό κρεβάτι με άνετα συρτάρια και βιβλιοθήκη στη βάση του. Η σειρά Economy 100% από οξιά είναι φτιαγμένη από μασίφ ξύλο και υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις ξύλου. Η Ξύλινη Σειρά έχει ό,τι χρειάζεται ένα δωμάτιο για χαρά και δημιουργία ενώ προσφέρει άπειρες δυνατότητες συνδυασμών στη σύνθεση των επίπλων. Αν θέλετε να δώσετε σύγχρονη, industrial αίσθηση, επιλέξτε την ιταλική σειρά ZG με μεταλλικά στοιχεία. Για μεγάλη ελευθερία στους συνδυασμούς η Οικονομική Σειρά Μελαμίνης θα σας δώσει τη δυνατότητα να τα έχετε όλα σε budget friendly τιμή.

Παιδικό Κρεβάτι: Το επίκεντρο στο παιδικό δωμάτιο

Για το παιδικό κρεβάτι που είναι και η καρδιά του δωματίου, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε υλικά, επενδύσεις, στιλ, διαστάσεις και χρώματα και ταιριάξτε τα με το budget σας. Διαλέξτε κρεβάτι ξύλινο, υφασμάτινο ή από μελαμίνη με συνδυασμούς χρωμάτων. Οι κουκέτες είναι φτιαγμένες για να κερδίζουν χώρο και τα παιδιά τις λατρεύουν. Πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένες και ασφαλείς. Για τον τύπο της κουκέτας οδηγός είναι ο χώρος και οι διαστάσεις του. Υπάρχουν παράλληλες και κάθετες κουκέτες για να επιλέξετε τη διάταξη που ταιριάζει στο δωμάτιο.

Στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε τέλειες κουκέτες, εργονομικά κρεβάτια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, βιβλιοθήκες και γραφεία, συνθέσεις, παιδικούς καναπέδες, καναπέδες που γίνονται κρεβάτι, ντουλάπες, τραπέζια και καρέκλες παιχνιδιού, toy boxes και πανέμορφα ραφάκια για τα βιβλία και τα παιχνίδια τους. Εσείς δώστε μας τις διαστάσεις και το budget σας κι εμείς θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή και την καταλληλότερη διάταξη.