ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Υφασμάτινα κρεβάτια για το νεανικό και παιδικό δωμάτιο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη. Υφασμάτινο παιδικό κρεβάτι σε μοντέρνο και νεοκλασσικό ύφος για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Καλαισθησία και υψηλή ποιότητα για τη δημιουργία ενός νεανικού υπνοδωματίου σε χρώματα και σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

Διαμορφώστε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο, επιλέγοντας ένα νεανικό υφασμάτινο παιδικό κρεβάτι για το παιδί σας. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων αλλά και υλικών κατασκευής, τα οποία θα προσφέρουν καλαισθησία υψηλή ποιότητα στο παιδικό σας δωμάτιο. Προσαρμόστε τα στις ανάγκες του χώρου σας και προσδώσετε το προσωπικό ύφος του παιδιού σας στο δωμάτιό του.

Υφασμάτινο Παιδικό Κρεβάτι που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς αρχιτέκτονες της επιχείρησής μας και συμβουλευτείτε τους για την διαμόρφωση του ιδανικού παιδικού δωματίου, προσθέτοντας το κατάλληλο υφασμάτινο παιδικό κρεβάτι, που ταιριάζει στις ανάγκες και τις διαστάσεις του χώρου σας. Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία και την υψηλή ποιότητα υλικών στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη. Εσείς ακόμη να το δοκιμάσετε;

Ανακαλύψτε τώρα το ιδανικό παιδικό/νεανικό υφασμάτινο κρεβάτι σε αποχρώσεις του ροζ και του μπλε που ταιριάζει σε παιδικό αλλά και εφηβικό δωμάτιο. Θα βρείτε το υφασμάτινο κρεβάτι σε μοντέρνο αλλά και νεοκλασικό σχέδιο για να το προσαρμόσετε στο στυλ του δωματίου που ονειρεύτηκε το παιδί σας. Ειδικά διαμορφωμένο σχέδιο για να προφέρει άνεση στα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς σας, προσαρμόζετε σε μικρούς αλλά και μεγάλους χώρους.

Προσφέρουμε ποιότητα ασφάλεια και ομορφιά που θα συνοδεύσουν το παιδί σας στην πορεία της ανάπτυξής του. Υπόσχεση που κρατάει με το πέρασμα των χρόνων και καθησυχάζει κάθε γονιό!

Δεν αφήνουμε καμία λεπτομέρεια να ξεφύγει από τις αρμοδιότητές μας. Εκτός της ποιότητας και της κομψότητας που σας προσφέρουμε μέσω των υπέροχα σχεδιασμένων παιδικών/νεανικών, αλλά και άλλων, επίπλων, φροντίζουμε να ικανοποιούμε όλες σας τις ανάγκες στο πλαίσιο της επίπλωσης του προσωπικού σας χώρου. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς αλλά και τοποθέτησης στον χώρο που επιθυμείτε να τακτοποιήσετε τα έπιπλα που επιλέξατε, με ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που φροντίζει να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Φροντίστε τα αγαπημένα σας μέλη, προσφέρετέ τους ήρεμο και άνετο ύπνο σε χρώματα που τους εμπνέουν. Βάλτε στην ζωή τους το υπέροχο υφασμάτινο κρεβάτι και διαμορφώστε τον χώρο που το πλαισιώνει ανάλογα με την προσωπικότητά του κάθε παιδιού. Επισκεφθείτε το κατάστημα Lusso στη Θεσσαλονίκη και δείτε τα πάντα σχετικά με κρεβατοκάμαρες και αξεσουάρ.