ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις για την κρεβατοκαμαρά σας στο έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη. Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από ολοκληρωμένες λύσεις για τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας. Ξύλινες, υφασμάτινες, δερμάτινες συνθέσεις από κρεβατοκάμαρα, κομοδίνα, τουαλέτα και ό,τι άλλο επιθυμείτε για να δημιουργήσετε έναν καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης και ύπνου.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στο Lusso βοηθάμε για να βρείτε μια ολοκληρωμένη λύση διαμορφώνοντας την κρεβατοκάμαρα σας, με έπιπλα υψηλής ποιότητας. Βρείτε ολοκληρωμένες λυσεις για την κρεβατοκάμαρα σας, υφασμάτινες, δερμάτινες και ξύλινες συνθέσεις σας περιμένουν για να τις ανακαλύψετε, για να φτιάξετε τον δικό σας καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης και ύπνου.

Επισκεφθείτε το Lusso για ολοκληρωμένες λύσεις

Στο κατάστημά μας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά, διατηρώντας τα πρότυπα ποιότητάς μας.

Συνήθως, όταν χρειάζεται μια αλλαγή σε κάποιο χώρο, χρειάζεται κάποια έρευνα σχετικά με τις εκάστοτε ανάγκες σε έπιπλα και έξυπνες λύσεις. Η ομάδα μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές και υποστηρίζει το κάθε σας βήμα σχετικά με την επίπλωση του χώρου.

Το Lusso παρέχει υπηρεσίες επίπλωσης του χώρου, είτει πρόκειται για γενική ανακαίνιση του χώρου, είτε πρόκειται για μια ανανέωση στα έπιπλα ενός δωματίου.

Τα έπιπλα Lusso εξασφαλίζουν τόσο ποιότητα όσο και υψηλή

αισθητική. Κάνοντας μια αγορά από τα προϊόντα μας, είναι ευνόητο πως παρέχουμε ποιότητα στα έπιπλα, έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά στο χρόνο.

Ψάχνετε λοιπόν για μια ολοκληρωμένη λύση για να διαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρα σας, με υψηλή ποιότητα αλλά να μπορεί να ταιριάζει και στις δικές προσωπικές ανάγκες και διαστάσεις;

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη, οι επιθυμίες σας είναι για μας προτεραιότητα. Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την κρεβατοκάμαρα σας, υφασμάτινες, δερμάτινες και ξύλινες συνθέσεις σας περιμένουν για να τις ανακαλύψετε, για να φτιάξετε τον δικό σας καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης και ύπνου.

Διαθέτουμε επιπλέον μικροέπιπλα & αξεσουάρ για να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας επιθυμείτε.σεις που ταιριάζουν αρμονικά στο χώρο σας.

Το Lusso αποτελεί αξιόλογη επιλογή σχετικά με την επίπλωση του χώρου. Συνδυάζοντας ποιότητα και αισθητική, μπορεί κανείς να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την ανανέωση του χώρου.