ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις για την κρεβατοκαμαρά σας στο έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη. Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από ολοκληρωμένες λύσεις για τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας. Ξύλινες, υφασμάτινες, δερμάτινες συνθέσεις από κρεβατοκάμαρα, κομοδίνα, τουαλέτα και ό,τι άλλο επιθυμείτε για να δημιουργήσετε έναν καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης και ύπνου.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση για να διαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρα σας, με υψηλή ποιότητα αλλά να μπορεί να ταιριάζει και στις δικές προσωπικές ανάγκες και διαστάσεις; Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη, οι επιθυμίες σας είναι για μας προτεραιότητα. Βρείτε ολοκληρωμένες λυσεις για την κρεβατοκάμαρα σας, υφασμάτινες, δερμάτινες και ξύλινες συνθέσεις σας περιμένουν για να τις ανακαλύψετε, για να φτιάξετε τον δικό σας καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης και ύπνου.

Επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso για ολοκληρωμένες λύσεις

Ελάτε στο κατάστημά μας για να διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία επίπλων και υλικών που προσφέρουμε, ορίστε τις διαστάσεις που ταιριάζουν αρμονικά στο χώρο σας. Τι περιμένετε, λοιπόν;

Συνήθως όταν θέλετε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σας, η πιθανόν να κάνετε μια γενική ανακαίνηση, χρειάζεται να κάνετε μια έρευνα σχετικά με το τί θέλετε να αγοράσετε. Τα έπιπλα είναι σημαντική επένδυση καθώς θα κρατήσουν για πολλά χρόνια και θα σας εξυπηρετούν συνεχώς για τις ανάγκες σας.

Χρειάζεται λοιπόν πολλές φορές μια ολοκληρωμένη λύση σχετικά με την επίπλωση του χώρου σας.

Η Lusso σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης, ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε, είτε πρόκειται για γενική ανακαίνιση, είτε πρόκειται απλά για τη διαμόρφωση ενός χώρου του σπιτιού σας.

Τα έπιπλα Lusso εξασφαλίζουν τόσο ποιότητα όσο και υψηλή αισθητική. Εάν έχετε κάνει κάποια αγορά από τα έπιπλά μας, να είστε σίγουροι ότι η ποιότητα παραμένει σταθερά σε υψηλό  επίπεδο.

Ψάχνετε λοιπόν για μια ολοκληρωμένη λύση για να διαμορφώσετε την κρεβατοκάμαρα σας, με υψηλή ποιότητα αλλά να μπορεί να ταιριάζει και στις δικές προσωπικές ανάγκες και διαστάσεις;

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη, οι επιθυμίες σας είναι για μας προτεραιότητα. Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την κρεβατοκάμαρα σας, υφασμάτινες, δερμάτινες και ξύλινες συνθέσεις σας περιμένουν για να τις ανακαλύψετε, για να φτιάξετε τον δικό σας καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης και ύπνου.Διαθέτουμε επιπλέον μικροέπιπλα & αξεσουάρ για να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας επιθυμείτε.σεις που ταιριάζουν αρμονικά στο χώρο σας. Τι περιμένετε, λοιπόν;