ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Ανακαλύψτε πρακτικές, καλαίσθητες ντουλάπες για σας και τα παιδιά σας σε μοντέρνο, κλασσικό και νεοκλασσικό και στυλ. Επιλέξτε από τις ετοιμοπαράδοτες ντουλάπες μας με συρόμενα φύλλα, καθρέφτες ή τζάμι. Αποταθείτε στους ειδικούς μας για μία δημιουργία απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες για την οργάνωση του σπιτιού και της κρεβατοκάμαρας σας.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη σας βοηθάμε ώστε να βρεί ο οποιοσδήποτε κάθε τύπο από ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, είτε ενδιαφέρεται για μικρού μεγέθους ντουλάπες, με διακριτικό σχεδιασμό και υλικά κατασκευής, είτε αναζητά μια μεγαλεπίβολη, μοντέρνα εξάφυλλη ντουλάπα,που να προσδίδει νέο αέρα στο χώρο σας. Συρόμενες, μεταλλικές, με τζάμι ή καθρέφτη, μονόφυλλες ή πολύφυλλες, είναι σίγουρο πως οι επιλογές είναι πολλές και οι προοπτικές για τη διαμόρφωση ενός καλαίσθητου χώρου είναι πολλές.

Ντουλάπες για τέλεια διαμόρφωση του χώρου

Η αξεπέραστη ποιότητα και η άμεση φιλική εξυπηρέτηση είναι χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα έπιπλα Lusso από την αρχή της ίδρυσης της επιχείρησης. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη, περιηγηθείτε και αναζητήστε ντουλάπες σε κάθε design και σχέδιο και είναι βέβαιο πως θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό δωμάτιο αφού είναι ο χώρος στον οποίο ξεκουραζόμαστε καθημερινά. Για αυτό το λόγο, εκτός από τα κρεβάτια, οι ντουλάπες κρεβατοκάμαρας ως έπιπλο έρχονται δεύτερες ως προτεραιότητα, αμέσως μετά το κρεβάτι. Ο ύπνος θα πρέπει να είναι ποιοτικός, επομένως το περιβάλλον πρέπει να ευνοεί την καλύτερη ξεκούραση.

style="font-weight: 400;">Με τη σωστή αγορά προϊόντος ανάμεσα από τις ντουλάπες κρεβατοκάμαρας που διαθέτουμε, μπορούμε να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο που επιθυμούμε για τα ρούχα μας, και παράλληλα μπορούμε να προσθέσουμε και αξία στην αισθητική του δικού μας χώρου.

Οι ντουλάπες μας δεν είναι απλά καλά κατασκευασμένες, αλλά βελτιώνουν και την εικόνα του δικού μας χώρου.

Ανάλογα λοιπόν με το γούστο μας και τις δικές μας προτιμήσεις, μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη ντουλάπα που θα διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρά, αλλά θα μας ικανοποιήσει χάρις στη λειτουργικότητά της.

Η επιλογή επίπλων για την κρεβατοκάμαρα είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, καθώς τα έπιπλα αυτά διαμορφώνουν ριζικά ένα δωμάτιο. Εμείς, παρέχουμε ποικιλία επίπλων ώστε να υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Επιπλέον, μπορούμε να συνδυάσουμε την αγορά μιας από τις ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, μαζί με επιπλέον μικροέπιπλα ή αξεσουάρ. Εμείς, σας παρέχουμε μια γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων & φυσικά υψηλής αισθητικής.

Στο κατάστημα μας, η ομάδα μας θα είναι εκεί για να υποστηρίξει κατάλληλα τις επιλογές σας και να διακοσμήσετε το χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.