ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Ανακαλύψτε πρακτικές, καλαίσθητες ντουλάπες για σας και τα παιδιά σας σε μοντέρνο, κλασσικό και νεοκλασσικό και στυλ. Επιλέξτε από τις ετοιμοπαράδοτες ντουλάπες μας με συρόμενα φύλλα, καθρέφτες ή τζάμι. Αποταθείτε στους ειδικούς μας για μία δημιουργία απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες για την οργάνωση του σπιτιού και της κρεβατοκάμαρας σας.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε κάθε τύπο από ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, είτε σας ενδιαφέρουν οι μικρού μεγέθους ντουλάπες, με διακριτικό σχεδιασμό και υλικά κατασκευής, είτε αναζητείτε μια μεγαλεπίβολη, μοντέρνα εξάφυλλη ντουλάπα,που να προσδίδει νέο αέρα στο χώρο σας. Συρόμενες, μεταλλικές, με τζάμι ή καθρέφτη, μονόφυλλες ή πολύφυλλες, είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Ντουλάπες για τέλεια διαμόρφωση του χώρου

Η αξεπέραστη ποιότητα και η άμεση φιλική εξυπηρέτηση είναι χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα έπιπλα Lusso από την αρχή της ίδρυσης της επιχείρησης. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη, δείτε τις ντουλάπες σε κάθε design και σχέδιο και ένα είναι σίγουρο δεν θα το μετανιώσετε!

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό δωμάτιο αφού είναι ο χώρος στον οποίο ξεκουράζεστε καθημερινά. Για αυτό το λόγο, εκτός από τα κρεβάτια, οι ντουλάπες κρεβατοκάμαρας ως έπιπλο έρχονται δεύτερες σε σημαντικότητα, αμέσως μετά το κρεβάτι. Ο ύπνος σας θα πρέπει να είναι ποιοτικός, επομένως το περιβάλλον πρέπει να ευνοεί την καλύτερη ξεκούραση.

Με τη σωστή αγορά προϊόντος από ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, θα εξασφαλίσετε τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο που επιθυμείτε για τα ρούχα σας, αλλά παράλληλα θα προσθέσετε και αξία στην αισθητική του δικού σας χώρου.

Οι ντουλάπες μας δεν είναι απλά καλά κατασκευασμένες, αλλά βελτιώνουν και την εικόνα του δικού σας χώρου.

Ανάλογα λοιπόν με το δικό σας γούστο και τις δικές σας προτιμήσεις, βρείτε την κατάλληλη ντουλάπα που θα διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρά σας, αλλά θα σας ικανοποιήσει όσον αφορά τη χρησιμότητά του.

Η επιλογή επίπλων για την κρεβατοκάμαρα δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη. Αυτό επιτυγχάνεται με την εγγύηση των προϊόντων της Lusso.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε την αγορά μιας από τις ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, μαζί με επιπλέον μικροέπιπλα ή αξεσουάρ. Η Lusso παρέχει υψηλή ποιότητα προϊόντων & φυσικά υψηλή αισθητική, ακριβώς όπως σας αξίζει. Ελάτε στο κατάστημα μας και τότε οι ειδικοί αρχιτέκτονες θα σας κατευθύνουν για το τι προϊόντα να αγοράσετε.