ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Μοντέρνες συνθέσεις υψηλής αισθητικής σας περιμένουν, για να βρείτε αύτη που ταιριάζει ακριβώς στις επιθυμίες  και το χώρο σας. Βιβλιοθήκες, μικροέπιπλα και έπιπλα τηλεόρασης είναι μερικές μόνο από τις συνθέσεις σε μοντέρνο στυλ, ενώ η ποικιλία σε υλικά κατασκευής και χρωματικούς συνδυασμούς είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Μοντέρνα Έπιπλα Συνθέσεις: Η καλύτερη επιλογή

Τα έπιπλα συνθέσεις είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα κάνετε με σκοπό να γεμίσουμε έναν άδειο χώρο στο σπίτι μας. Ένα έπιπλο αυτού του τύπου μπορεί να αλλάξει ή ακόμα και να βελτιώσει την αισθητική του δωματίου στο οποίο θα τοποθετηθεί. Ανάλογα με το σχέδιο και το χρώμα που θα επιλέξουμε, μπορούμε να δώσουμε και το αντίστοιχο επιθυμητό ύφος στο χώρο.

Οι μοντέρνες συνθέσεις αποτελούν κάτι για το οποίο υπάρχει ιδιαίτερη ανάλυση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός επίπλων έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο συνηθίζεται βλέπουμε τα έπιπλα.

Στη μοντέρνα διακόσμηση θα συναντήσουμε πολυπλοκότερα σχέδια, με πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων, ή τελείως απλά σχέδια τα οποία

δίνουν μια διαφορετική εικόνα στο χώρο ενός σπιτιού. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα έπιπλα Lusso, μπορούμε να συνθέσουμε το μοντέρνο χώρο για το σπίτι μας.

Οι μοντέρνες συνθέσεις σαλονιού έχουν ένα ιδιαίτερο design που σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα μπορούν να προσαρμοστούν στο προσωπικό σας γούστο και στυλ και υπόσχονται να αναβαθμίσουν τον οικογενειακό καθώς και τον επαγγελματικό σας χώρο.Οι μοντέρνες συνθέσεις, για το λόγο ότι καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο, είναι και αυτές που θα προσδιορίσουν το ύφος του δωματίου, αλλά και γενικότερα ίσως του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, ένα μοντέρνο σύνθετο σίγουρα μπορεί να μετατρέψει το σαλόνι σε έναν μοντέρνο χώρο αμέσως, απλώς και μόνο με την προσθήκη μικρών μοντέρνων αντικειμένων.

Για σύνθετα Θεσσαλονίκη καθώς και για κρεβατοκάμαρες και παιδικά έπιπλα μπορείτε να εμπιστευθείτε τη Lusso, καθώς τα έπιπλά της συνδυάζουν ποιότητα και αισθητική εδώ και πολλά χρόνια.