0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μικροέπιπλα

Μικροέπιπλα

Τα μικροέπιπλα μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Οργανώνουν το χώρο και δημιουργούν λειτουργικά σύνολα. Είναι χρηστικά, ενώ μπορούν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή και στη διακόσμηση. Στο Lusso δίνουμε μεγάλη προσοχή και στα μικρά. Ένα σωστό τραπέζι μέσης κάνει όλο το σαλόνι να περιστρέφεται γύρω από αυτό. Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους θα εξασφαλίσει την αρμονική ροή στο χώρο ενώ οι δυνατότητες επέκτασης ή αποθήκευσης που μπορεί να προσφέρει κάνουν πιο εύκολη και τακτοποιημένη την καθημερινότητά σας.

Τα Μικροέπιπλα θα δώσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο σας!

Τα μικρά έπιπλα έχουν επίσης μεγάλη δύναμη να ενεργοποιούν και να ανανεώνουν το χώρο. Προσθέστε βοηθητικά τραπεζάκια εκεί που κάποτε υπήρχε κενό σημείο και δείτε το να γίνεται χρήσιμο και λειτουργικό. Στο Lusso θα βρείτε τις πιο καινούριες προτάσεις με ψηφιακά εκτυπωμένα patterns στην επιφάνεια που δίνουν νέο σχεδιαστικό ενδιαφέρον όπου τοποθετηθούν. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα σκαμπό poof με αποσπώμενο καπάκι που μπορεί να παίξει ρόλο μικρού τραπεζιού όποτε το χρειάζεστε.

Μία κομψή μοντέρνα ή κλασική κονσόλα σε ένα άδειο τοίχο δίνει νέα διάσταση. Ένα σικάτο γραφείο ή ένα σεκρετέρ μπορεί να λειτουργήσει σαν μία ανεξάρτητη ενότητα και να ανανεώσει τη στιλιστική ταυτότητα του χώρου. Ένα έπιπλο μπαρ γίνεται επίσης η τέλεια επιλογή γιατί δεν λειτουργεί απλά και μόνο διακοσμητικά αλλά φέρνει μία νέα εμπειρία στο σαλόνι ή στο καθιστικό. Είναι ένα κομμάτι συζήτησης που δεν περνά απαρατήρητο και σας επιτρέπει να οργανώσετε την κάβα σας. Να αποθηκεύσετε τα ποτήρια και τα αξεσουάρ για τα κοκτέιλ σας και να έχετε άμεση πρόσβαση στις φιάλες.

Τα έπιπλα TV είναι σχεδιασμένα να δέχονται τις συσκευές σας και να έχουν αποθηκευτικό χώρο για όλα όσα χρειάζεστε χωρίς να χάνουν τη δύναμη του design τους. Εναλλακτικά ένα σεντούκι μπορεί να παίξει ρόλο επίπλου τηλεόρασης με ταυτόχρονη αποθήκευση ή να γίνει η τέλεια επιφάνεια που θα φιλοξενήσει ένα στιλάτο φωτιστικό και τα αγαπημένα σας coffee books. Ένα σύγχρονο παγκάκι μπορεί να αντικαταστήσει καρέκλες στην τραπεζαρία ή να δημιουργήσει μία νέα εμπειρία θέσης σε επαφή με τον τοίχο.

Στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη θέλουμε να σας προτείνουμε πάντα τις πιο έξυπνες και λειτουργικές ιδέες για μικροέπιπλα. Μας ενδιαφέρει να έχουν τις σωστές διαστάσεις και τη σωστή διάταξη στο χώρο και να δημιουργούν μία αβίαστη, σύγχρονη, χαλαρή ατμόσφαιρα πολυτέλειας με την επιλογή και με την ποιότητα κατασκευής τους. Τα μικροέπιπλα είναι ιδανικό εργαλείο για κάθε διακοσμητική κίνηση και στο Lusso θα βρείτε τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζάκια βοηθητικά, έπιπλα TV, κονσόλες και γραφεία που πριν από εσάς, επιλέξαμε ή δημιουργήσαμε εμείς με μεγάλη μελέτη και φροντίδα