ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

Μικροέπιπλα Lusso

Στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα μικροέπιπλα για κάθε σας ανάγκη. Κονσόλες, έπιπλα TV, βοηθητικά τραπέζια, γραφεία και πλήθος άλλων λειτουργικών λύσεων για έναν εκλεπτυσμένο, άνετο προσωπικό χώρο.

Η λεπτομέρεια σε κάθε χώρο του σπιτιού είναι τα μικροέπιπλα του. Κονσόλες, βοηθητικά τραπεζάκια, τραπεζάκια σαλονιού ή γραφεία, όλα προσθέτουν τη δική τους νότα. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ακριβώς τα μικροέπιπλα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ και τα οποία θα αναβαθμίσουν δραστικά το χώρο σας. Προσθέστε αυτή την επιπλέον πινελιά στο σπίτι σας και θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Μικροέπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Διαμορφώστε τα μικροέπιπλα στις διαστάσεις που ανταποκρίνονται στο χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς και υλικά που εκφράζουν την αισθητική σας. Όσο για τη μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων σας, τα αναλαμβάνει ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, εκτός της επιλογής τους. Οπότε, τι περιμένετε;

Αντιλαμβανόμαστε ότι το ζήτημα της επίπλωσης αλλά και της διακόσμησης της οικείας σας είναι ιδιαιτέρως περίπλοκο. Εάν βρίσκεστε στο σημείο που θέλετε να επιπλώσετε ένα άδειο χώρο είμαστε εδώ για να σας συμβουλέψουμε με προτάσεις επίπλων που γνωρίζουμε πως θα σας είναι απαραίτητα, ακόμη και αν δεν σας έχει περάσει από το μυαλό ότι θα χρειαζόσασταν.

Εάν πάλι έχετε έναν ήδη επιπλωμένο χώρο και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία ανανέωση ή σας είναι απαραίτητο να οργανώσετε τον χώρο σας έτσι ώστε να προσαρμόσετε την λειτουργικότητά του στην καθημερινότητά σας, περιηγηθείτε στο site μας και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και συμβουλές προκειμένου να πραγματοποιήσετε την καταλληλότερη για εσάς αγορά.

Εδώ θα βρείτε τραπεζάκια σαλονιού με κρυφούς χώρους αποθήκευσης, ιδιαιτέρως λειτουργικά, έπιπλα τηλεόρασης σε στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, κομψές κονσόλες για όλους τους χώρους του σπιτιού, καλαίσθητα χρηστικά γραφεία, και μικρά τραπεζάκια για να οργανώσετε σωστά τον χώρο σας.

Όσο για την μεταφορά των προϊόντων που επιλέξατε και αγοράσατε, φροντίζουμε την μετακίνηση και την τοποθέτηση τους στον προσωπικό σας χώρο με τον πλέον ασφαλή τρόπο με το ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας. Επίσης, στο κατάστημα μας Lusso θα βρείτε ακόμη αξεσουάρ και μικροέπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού.