0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μικροέπιπλα

Μικροέπιπλα

Τα μικροέπιπλα μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Οργανώνουν το χώρο και δημιουργούν λειτουργικά σύνολα. Είναι χρηστικά, ενώ μπορούν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή και στη διακόσμηση. Στο Lusso δίνουμε μεγάλη προσοχή και στα μικρά. Ένα σωστό τραπέζι μέσης κάνει όλο το σαλόνι να περιστρέφεται γύρω από αυτό. Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους θα εξασφαλίσει την αρμονική ροή στο χώρο ενώ οι δυνατότητες επέκτασης ή αποθήκευσης που μπορεί να προσφέρει κάνουν πιο εύκολη και τακτοποιημένη την καθημερινότητά σας.

Pentagona trapezakia saloniou drys laka keramiko metallo
Otus trapezaki boithitiko metallo beige 595
Cobble trapezaki boithitiko masif 596

Τα Μικροέπιπλα θα δώσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο σας!

Τα μικρά έπιπλα έχουν επίσης μεγάλη δύναμη να ενεργοποιούν και να ανανεώνουν το χώρο. Προσθέστε βοηθητικά τραπεζάκια εκεί που κάποτε υπήρχε κενό σημείο και δείτε το να γίνεται χρήσιμο και λειτουργικό. Στο Lusso θα βρείτε τις πιο καινούριες προτάσεις με ψηφιακά εκτυπωμένα patterns στην επιφάνεια που δίνουν νέο σχεδιαστικό ενδιαφέρον όπου τοποθετηθούν. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα σκαμπό poof με αποσπώμενο καπάκι που μπορεί να παίξει ρόλο μικρού τραπεζιού όποτε το χρειάζεστε.

695 044 trapezaki boithitiko
FatBoy Egg trapezaki saloniou keramiko
Plato trapezaki boithitiko xamilo 593 xryso

Μία κομψή μοντέρνα ή κλασική κονσόλα σε ένα άδειο τοίχο δίνει νέα διάσταση. Ένα σικάτο γραφείο ή ένα σεκρετέρ μπορεί να λειτουργήσει σαν μία ανεξάρτητη ενότητα και να ανανεώσει τη στιλιστική ταυτότητα του χώρου. Ένα έπιπλο μπαρ γίνεται επίσης η τέλεια επιλογή γιατί δεν λειτουργεί απλά και μόνο διακοσμητικά αλλά φέρνει μία νέα εμπειρία στο σαλόνι ή στο καθιστικό. Είναι ένα κομμάτι συζήτησης που δεν περνά απαρατήρητο και σας επιτρέπει να οργανώσετε την κάβα σας. Να αποθηκεύσετε τα ποτήρια και τα αξεσουάρ για τα κοκτέιλ σας και να έχετε άμεση πρόσβαση στις φιάλες.

Mari set trapezakia ksilo marmaro
Sib set trapezakia 592 metallo keramiko beige
Spot 591 trapezaki boithitiko mavro metallo
Area trapezaki saloniou keramiko me skampo

Τα έπιπλα TV είναι σχεδιασμένα να δέχονται τις συσκευές σας και να έχουν αποθηκευτικό χώρο για όλα όσα χρειάζεστε χωρίς να χάνουν τη δύναμη του design τους. Εναλλακτικά ένα σεντούκι μπορεί να παίξει ρόλο επίπλου τηλεόρασης με ταυτόχρονη αποθήκευση ή να γίνει η τέλεια επιφάνεια που θα φιλοξενήσει ένα στιλάτο φωτιστικό και τα αγαπημένα σας coffee books. Ένα σύγχρονο παγκάκι μπορεί να αντικαταστήσει καρέκλες στην τραπεζαρία ή να δημιουργήσει μία νέα εμπειρία θέσης σε επαφή με τον τοίχο.

Garcon trapezaki boithitiko bronze 589
Quarella trapezaki tripodas masif
Quarella coffee table metal hpl
FatBoy trapezaki saloniou keramiko mauro gyalistero
Ancor keramiko epiplo tv gkri

Στο Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη θέλουμε να σας προτείνουμε πάντα τις πιο έξυπνες και λειτουργικές ιδέες για μικροέπιπλα. Μας ενδιαφέρει να έχουν τις σωστές διαστάσεις και τη σωστή διάταξη στο χώρο και να δημιουργούν μία αβίαστη, σύγχρονη, χαλαρή ατμόσφαιρα πολυτέλειας με την επιλογή και με την ποιότητα κατασκευής τους. Τα μικροέπιπλα είναι ιδανικό εργαλείο για κάθε διακοσμητική κίνηση και στο Lusso θα βρείτε τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζάκια βοηθητικά, έπιπλα TV, κονσόλες και γραφεία που πριν από εσάς, επιλέξαμε ή δημιουργήσαμε εμείς με μεγάλη μελέτη και φροντίδα

FatBoy consola eisodou bronze mauro keramiko
One epiplo tv drys masif
Divine coffee table oak wood
Ryan grafeio spitiou drys
Enzo trapezaki saloniou drys
Milton trapezaki drys metallo kathreeftis
Landscape epiplo tv
Eclipse trapezakia saloniou
Smart trapezakia stroggyla saloniou
Dexter coffee table keramiko onyx
Omicron epiplo tv drys
Milano epiplo tv tzami fime
Sunny trapezaki plastiko ble
Otus trapezaki saloniou 595 metallo zaxari
Parma trapezaki saloniou me keramiko mauro
Slim metalliko trapezaki boithitiko
Eliot trapezakia metallika stroggyla
Cosmo trapezaki masif drys fyme tzami
Paolo trapezaki saloniou keramiko metallo
Altacom Gif 01
Berlin epiplo tv drys
Elton trapezaki saloniou me keramiko
Public grafeio metalliko
Axel grafeio usb
Berlin trapezaki saloniou moderno