ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

Μικροέπιπλα Lusso

Στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα μικροέπιπλα για κάθε σας ανάγκη. Κονσόλες, έπιπλα TV, βοηθητικά τραπέζια, γραφεία και πλήθος άλλων λειτουργικών λύσεων για έναν εκλεπτυσμένο, άνετο προσωπικό χώρο.

Η λεπτομέρεια σε κάθε χώρο του σπιτιού είναι τα μικροέπιπλα του. Κονσόλες, βοηθητικά τραπεζάκια, τραπεζάκια σαλονιού ή γραφεία, όλα προσθέτουν τη δική τους νότα. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ακριβώς τα μικροέπιπλα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ και τα οποία θα αναβαθμίσουν δραστικά το χώρο σας. Προσθέστε αυτή την επιπλέον πινελιά στο σπίτι σας και θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

 

Μικροέπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού σας

 

Διαμορφώστε τα μικροέπιπλα στις διαστάσεις που ανταποκρίνονται στο χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς και υλικά που εκφράζουν την αισθητική σας. Όσο για τη μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων σας, τα αναλαμβάνει ειδικό τεχνικό συνεργείο της επιχείρησής μας, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, εκτός της επιλογής τους. Οπότε, τι περιμένετε;