ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

Μικροέπιπλα Lusso

Στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα μικροέπιπλα για κάθε σας ανάγκη. Κονσόλες, έπιπλα TV, βοηθητικά τραπέζια, γραφεία και πλήθος άλλων λειτουργικών λύσεων για έναν εκλεπτυσμένο, άνετο προσωπικό χώρο.

Στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη θα ανακαλύψετε έξυπνα μικρά έπιπλα που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ και θα αναδείξουν την αισθητική του χώρου σας.

Προσθέστε μια ξεχωριστή νότα στο σαλόνι σας με κονσόλες, βοηθητικά τραπεζάκια, τραπεζάκια σαλονιού και γραφεία που εξυπηρετούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εξοικονομήστε χώρο και χρόνο, επιλέγοντας μικρά έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Τα Μικροέπιπλα θα δώσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο σας!

Στα έπιπλα Lusso γνωρίζουμε καλά πως τα μικροέπιπλα αποτελούν το κλειδί για την ανάδειξη του χώρου σας. Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι το ζήτημα της λειτουργικής επίπλωσης, αλλά και της διακόσμησης του χώρου σας μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως περίπλοκο.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι έμπειροι διακοσμητές μας βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε στιγμή για να σας συμβουλέψουν με προτάσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ιδέες.

Διαμορφώστε τα μικροέπιπλα στις διαστάσεις και τα υλικά που ανταποκρίνονται στο χώρο σας, ενώ παράλληλα επιλέξτε τους χρωματικούς συνδυασμούς που εκφράζουν την αισθητική σας.

Εμπλουτίστε τον χώρο σας με

τραπεζάκια σαλονιού που διαθέτουν κρυφούς χώρους αποθήκευσης και θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε ιδανικά την καθημερινότητά σας.

Επιλέξτε ιδιαιτέρως εργονομικά έπιπλα τηλεόρασης σε στυλ που ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο, κομψές κονσόλες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, καθώς και καλαίσθητα χρηστικά γραφεία και μικρά τραπεζάκια.

Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές μας προτάσεις, αλλά και την ευκολία που θα σας προσφέρουν τα  μικροέπιπλα Lusso.

Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις της οικείας ή του γραφείου σας, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι τόσο πρακτικό, όσο και καλαίσθητο, αναδιαμορφώνοντας τον χώρο σας από την αρχή.

Εάν πάλι έχετε έναν ήδη επιπλωμένο χώρο και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία ανανέωση, ελάτε σε επαφή μαζί μας και κανονίστε μια συνάντηση στο κατάστημα μας.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη να σας παρέχει εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές προτάσεις αλλά και συμβουλές διακόσμησης, σύμφωνα με τις δικές σας σκέψεις και ιδέες.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και συμβουλές προκειμένου να πραγματοποιήσετε την καταλληλότερη για εσάς αγορά.