ΣΑΛΟΝΙ

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Καναπέδες σε χρώματα, σχέδια, υφάσματα εκλεπτυσμένου γούστου και διαχρονικού στυλ για το σπίτι σας. Γωνιακοί καναπέδες, κλασικοί καναπέδες, δερμάτινοι καναπέδες και καναπέδες πτυσσόμενοι θα δώσουν στο σαλόνι την ζεστασιά και την κομψότητα που του αρμόζει.
Αποκλειστικά στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Υφασμάτινοι ή δερμάτινοι, γωνιακοί ή πτυσσόμενοι, οι καναπέδες είναι από τα πιο σημαντικά έπιπλα σαλονιού για κάθε σπίτι. Οι καναπέδες του Lusso θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σας και θα το κάνουν πιο ζωντανό και ζεστό.

Επιλέξετε από τους καλύτερους καναπέδες

Η κομψότητα του χώρου σας είναι κάτι που θα αφήσει τους φίλους και τους καλεσμένους σας άφωνους. Διαλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία, βρείτε αυτόν που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας και κάντε τον δικό σας.

Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη είναι εδώ για να προσαρμόσουν κάθε στυλ και διαρρύθμιση στο χώρο σας. Οι καναπέδες του Lusso αποτελούν κορυφαία ποιότητα και είναι η φυσική επιλογή για εύρεση καναπέ στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας, παράλληλα, ειδικές προσφορές σε έπιπλα. Απλά δείτε τις επιλογές σας.

Παρόλο που στο χώρο του σαλονιού υπάρχουν πολλά έπιπλα τα οποία μπορούν να κάνουν την διαφορά, αυτό που πραγματικά αναδεικνύει το χώρο είναι οι καναπέδες. Δεν είναι μόνο ότι είναι

λειτουργικοί και χρηστικοί, αλλά αποτελούν το κεντρικό αντικείμενο του σαλονιού σας, το οποίο θα αναδείξει τον χαρακτήρα του χώρου σας.

Το σαλόνι ορίζει το στυλ και την αισθητική του σπιτιού επομένως είναι απαραίτητο να είναι καλαίσθητο και ξεχωριστό. Βασική προϋπόθεση στην επιλογή του καναπέ είναι, επίσης, η εργονομία και η λειτουργικότητα.

Επιλέξτε εκείνον τον καναπέ που ανταποκρίνεται στην αισθητική σας και στις ανάγκες σας. Στο κατάστημα Lusso υπάρχουν ειδικοί διακοσμητές και αρχιτέκτονες που θα σας εξυπηρετήσουν δίνοντας σας πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το στυλ, τη διάσταση, το ύφασμα καθώς και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά του καναπέ, τα επιλέγετε εσείς. Μέσω από μία μεγάλη συλλογή προϊόντων θα βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Για καναπέδες επισκεφτείτε το κατάστημά Lusso στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουν μοναδικές προσφορές και εκπληκτικές λύσεις για εσάς που θέλετε να αναδείξετε το χώρο σας. Φυσικά, σε ό,τι αφορά προτάσεις για συνθέσεις και μικροέπιπλα η λύση βρίσκεται στο κατάστημα μας.