ΣΑΛΟΝΙ

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ

Μία όαση ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης στο σπίτι σας. Ανακαλύψτε όλα όσα μπορούν να προσφέρουν οι πτυσσόμενοι καναπέδες στο χώρο σας, στο έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκης. Δημιουργήστε έναν ιδιαίτερο χώρο ηρεμίας επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία καλαίσθητων, λειτουργικών πτυσσόμενων καναπέδων και καναπέδων-κρεβατιών σε κλασικό ή μοντέρνο στυλ.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Ανακαλύψτε την υψηλή ποιότητα και την άριστη εμφάνιση που διαθέτουν οι πτυσσόμενοι καναπέδες μας, στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη. Καλαίσθητοι, λειτουργικοί πτυσσόμενοι καναπέδες και καναπέδες-κρεβάτια για κάθε αισθητική επιθυμία και design, σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και διαστάσεων, για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα! Ένα από τα πιο ιδιαίτερα έπιπλα σαλονιού, οι πτυσσόμενοι καναπέδες είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε την αισθητική του χώρου σας.

Πτυσσόμενοι Καναπέδες: Μια αισθητική όαση

Δημιουργήστε μια όαση ηρεμίας και έναν ιδιαίτερο χώρο ξεκούρασης στο σαλόνι ή το δωμάτιό σας, με τους πτυσσόμενους καναπέδες από τα έπιπλα Lusso, ενώ έχετε ταυτόχρονα τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα έπιπλα που επιθυμείτε επακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Οι πτυσσόμενοι καναπέδες μετατρέπονται σε κρεβάτι και παρέχουν υψηλή ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα, η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι.

400;">Αδιαμφισβήτητα δίνουν λύση στο πρόβλημα φιλοξενίας επιπλέον ατόμων και διατηρούν το χώρο όμορφο και ευχάριστο.

Για όσους φιλοξενούν συχνά άτομα στο σπίτι τους είναι η βέλτιστη λύση, καθώς παρέχουν λειτουργικότητα. Ακόμη, δίνουν αρκετό ελεύθερο χώρο στο σπίτι σας ώστε να νιώθετε άνετα και εσείς και οι φιλοξενούμενοι σας.

Οι πτυσσόμενοι καναπέδες βοηθούν στο να εξοικονομήσετε ελεύθερο χώρο σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Παρέχουμε σημαντικές λύσεις στο θέμα του ύπνου, είτε του βραδινού, είτε του μεσημεριανού, για εσάς που δεν θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Οι πτυσσόμενοι καναπέδες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας γωνία στο σπίτι, ενώ έχουν το πλεονέκτημα ότι αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα ώστε να καθαριστούν ή να ανανεωθούν όσο συχνά το επιθυμείτε.

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη ικανοποιούμε τις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σχεδίων. Ακόμη, θα βρείτε Παιδικά έπιπλα και κρεβατοκάμαρες σε άριστη ποιότητα και αισθητική.