0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Έπιπλα ξενοδοχείων

Ξενοδοχεία

Στόχος για κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο είναι να δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία διαμονής για όσους το επισκέπτονται. Τα έπιπλα ξενοδοχείων στα δωμάτια και στους χώρους υποδοχής πρέπει να κερδίζουν τους φιλοξενούμενους και να τους παρέχουν design, άνεση και λειτουργικότητα αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής. Το Έπιπλο Lusso Θεσσαλονίκη θέτει τη βαθιά γνώση του επίπλου στην υπηρεσία της φιλοξενίας και παρέχει λύσεις για το σύνολο της ξενοδοχειακής επίπλωσης.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Lusso είναι πάντα σε ετοιμότητα να σχεδιάσει και να κατασκευάσει έπιπλα για κάθε είδος ξενοδοχείου, που υπηρετούν το concept του και ταιριάζουν ακριβώς στα μέτρα του χώρου που τα υποδέχεται. Ξεκινώντας από το κρεβάτι, το κομβικό κομμάτι στο ξενοδοχειακό δωμάτιο, ο χώρος αναπτύσσεται με ντουλάπες, πολυθρόνες, μικροέπιπλα και ειδικές κατασκευές. Η ατμόσφαιρα κτίζεται με καθρέφτες και με επιλεγμένα αξεσουάρ από την μεγάλη γκάμα του Lusso.

Έπιπλα ξενοδοχείων
Gmare Reception

Από ένα city hotel με urban αισθητική, μέχρι ένα resort με άνετο και χαλαρό χαρακτήρα, η επίπλωση αποτελεί μέρος της ταυτότητας του ξενοδοχείου. Η δημιουργική και κατασκευαστική ομάδα του Lusso κατανοεί τις ανάγκες της ξενοδοχειακής πραγματικότητας και προτείνει δημιουργικές και εμπνευσμένες λύσεις που εντάσσονται στο concept του ξενοδοχείου και απογειώνουν την εικόνα του. Στο Lusso έχουμε λύσεις που καλύπτουν από τη βασική επίπλωση ξενοδοχείου και τα μικροέπιπλα, μέχρι το σύνολο των διακοσμητικών αντικειμένων και των αξεσουάρ. Και βέβαια, είμαστε κάθε στιγμή δίπλα σας για να προσαρμόσουμε τα έπιπλα στις ανάγκες του χώρου.

 

Μέρος της φιλοσοφίας μας στο Έπιπλο Lusso είναι ότι όταν πρόκειται για την επίπλωση ξενοδοχείου είναι σημαντικό να υπάρχουν επιλογές που μεγιστοποιούν τις δυνατότητες του χώρου. Κάθε εκατοστό μπορεί να είναι σημαντικό και η έξυπνη διαχείριση της κάτοψης να λειτουργεί σαν ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πώλησης. Η σωστή πλοήγηση των φιλοξενούμενων μέσα στο χώρο αλλά και η άνεσή τους και η συνολική αισθητική, καθορίζουν τη δύναμη του χώρου να διαμορφώνει ευχαριστημένους πελάτες και να προσελκύει νέους.