ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης θα ανακαλύψετε γραφεία υψηλής αισθητικής και απαράμιλλης λειτουργικότητας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέρνα ή νεοκλασσικά έπιπλα γραφείου. Οι ειδικοί διακοσμητές μας μπορούν να σας προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις για τις δικές σας ανάγκες γραφείου.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ανακαλύψτε έπιπλα γραφείου στη Θεσσαλονίκη για εσάς και για όλη την οικογένεια. Θα βρείτε γραφεία που μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ του σαλονιού σας αλλά και του δωματίου, χρώματα και σχέδια προκειμένου να τονώσετε την αύρα του σπιτιού σας αλλά και να δώσετε μια ακόμα ανάσα κομψότητας στον επαγγελματικό σας χώρο.

Γραφεία που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες

Η λειτουργικότητα είναι πλέον εμμονή μας γι’ αυτό σας περιμένουν εκπλήξεις με κρυφούς χώρους αποθήκευσης. Φυσικά από τη συλλογή μας δεν λείπουν οι ειδικά σχεδιασμένες καρέκλες γραφείου για να αισθάνεστε άνετοι και ξεκούραστοι όσες ώρες και αν ξοδεύετε πάνω της.

Η θέση του γραφείο μπορεί να τρώει πολλές ώρες από την ημέρα σας. Εκεί συνήθως φροντίζεται όλες τις επαγγελματικές υποθέσεις και καταναλώνετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, καθημερινά.

Αξίζει, λοιπόν, να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα έπιπλα γραφείου που θα επιλέξετε ώστε η δουλειά να παίρνει όσο το δυνατόν καλύτερη μορφή. Η πνευματική κούραση είναι δεδομένη εμείς φροντίζουμε, όμως, τις καλύτερες για

εσάς, σωματικές αλλά και πνευματικές, συνθήκες προκειμένου να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες στο έπακρο.

Φροντίστε τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας και αναλάβετε την ευθύνη αγοράς μιας συλλογής εξαιρετικής ποιότητας  επίπλων γραφείου , προκειμένου να δομήσετε την προσωπικότητά τους σε γερά θεμέλια. Δημιουργήστε ευχάριστο περιβάλλον γραφείου ώστε να απολαμβάνουν τις ώρες που περνούν διαβάζοντας.

Η αρχιτεκτονική μας ομάδα θα σας δώσει λύσεις σε όποια επιθυμία έχετε και θα προσαρμόσει το στυλ και το μέγεθος τον επίπλων στα δικά σας γούστα και τις δικές σας ανάγκες. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και επικοινωνήστε μαζί μας σε ένα ιδιαιτέρως φιλικό περιβάλλον. Η μεταφορά των επίπλων δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί, έχουμε φροντίσει και για αυτό, το ειδικό συνεργείο μεταφοράς μας θα σας εξυπηρετήσει και στην τοποθέτηση των επίπλων γραφείου που επιλέξατε.

Ανακαλύψτε εξαιρετικά έπιπλα γραφείου στη Θεσσαλονίκη σε καταπληκτικές τιμές. Σας καλούμε να δείτε όλες μας τις προτάσεις και σε κρεβατοκάμαρες και σε έπιπλα σαλονιού.