ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

FOUR ANGELS

Παιδική σειρά Four Angels για τα αγγελούδια της ζωής σας. Κρεβάτια με ενσωματωμένα γραφεία και βιβλιοθήκες, κρυφοί αποθηκευτικοί χώροι και ατέλειωτοι πολυχρηστικοί συνδυασμοί για να ντύσετε τον μικρό κόσμο του παιδιού σας.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Four Angels δημιουργίες για αγόρια και κορίτσια

Εάν ψάχνεται minimal και λειτουργικά έπιπλα παιδικού δωματίου η υπέροχη σειρά Four Angels στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη είναι η ιδανική λύση για εσάς. Κατανοούμε πλήρως την ανάγκη σας να διαμορφώσετε τις καλύτερες βάσεις για τα μικρά σας αγγελούδια, για αυτό και σας προσφέρουμε απίστευτη ποιότητα και καταπληκτικά σχέδια παιδικών επίπλων.

Στην σειρά Four Angels θα βρείτε κομψά και και λειτουργικά σχέδια που θα ταιριάξουν απόλυτα στην προσωπικότητα του μικρού σας ήρωα. Κρεβάτια σε ό,τι σχέδιο έχετε φανταστεί ή ό,τι έπιπλο έχει ζητήσει το ίδιο το παιδί!

Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο με ψηλά ή υπερυψωμένα κρεβάτια, παιδικές κουκέτες με ενσωματωμένα γραφεία , κουκέτες με ειδική σκάλα ή και σκαλοπατάκια, παιδικά κρεβάτια σε στυλ καναπέ με ή χωρίς extra αποθηκευτικό χώρο, παιδικό κρεβάτι tablet και άλλα πολλά.

Προσαρμόστε το παιδικό κρεβάτι που εντυπωσίασε εσάς ή το μικρό σας, στις διαστάσεις του παιδικού του δωματίου. Η αρχιτεκτονική μας ομάδα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την λειτουργικότητα του χώρου σας και να σας συμβουλέψει σε κάθε βήμα!

Για οποιαδήποτε απορία επισκευθείτε τα έπιπλα Lusso, σας περιμένει ένα ιδιαιτέρως φιλικό περιβάλλον, συζητήστε μαζί μας τις ιδέες σας και θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Τα παιδικά έπιπλα και τα παιδικά κρεβάτια που παρουσιάζουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και νέους. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε άνεση και χαλαρότητα, για την σωστή ανάπτυξη παιδιών και εφήβων και λειτουργικότητα για να διευκολύνουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεται στην καθημερινότητα και στις απαιτήσεις του σπιτιού γενικότερα αλλά ειδικότερα του παιδικού δωματίου.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, την καταπληκτική σειρά παιδικών επίπλων Four Angels. Περιηγηθείτε στο site μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα Lusso στη Θεσσαλονίκη και θα σας δώσουμε τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Βρείτε ακόμη μικροέπιπλα και κρεβατοκάμαρες που θα σας δώσουν πρακτικές λύσεις για το παιδικό δωμάτιο που διαμορφώνετε αλλά και για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.