ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

ΕΡΜΗΣ

Η νέα σειρά Ερμής συνδυάζει την διαχρονικότητα του κλασικού με την άψογη αισθητική και λειτουργικότητα που χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο. Ατελείωτοι συνδυασμοί χρωμάτων και διαστάσεων μπορούν να πλαισιώσουν την καθημερινότητα σας.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Βρείτε παιδικά έπιπλα μέσα από την υπέροχη σειρά «Ερμής» 

Ανακαλύψτε την καταπληκτική σειρά, Ερμής, παιδικών επίπλων και διαμορφώστε τον χώρο του μικρού σας ήρωα με φανταστικές ιδέες που θα βρείτε μόνο στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη.

Η εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων μας θα σας βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίσετε με τον χώρο σας αλλα και τις διαστάσεις των παιδικών επίπλων. Όσο για την μεταφορά, έχουμε φροντίσει να φτάνουν ασφαλή τα έπιπλά σας, στον χώρο που επιθυμείτε και να τοποθετούνται στα σημεία που έχετε επιλέξει, με το ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας.

Στην παιδική σειρά επίπλων Ερμής θα βρείτε ψηλό παιδικό κρεβάτι με σκάλα, ραφάκια αλλά και συρτάρια που θα σας εξυπηρετήσουν στην αποθήκευση των λευκών ειδών σας αλλά και σε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Θα βρείτε επίσης χαμηλό παιδικό κρεβάτι σε καταπληκτική ποιότητα που θα προσφέρει άνεση και ζεστασιά κατά την διάρκεια του ύπνου του μικρού σας ήρωα.

Θα βρείτε ακόμη ραφάκια σε υπέροχο σχήμα σύννεφο, έτοιμα να ταξιδέψουν τα όνειρα των παιδιών σας. Λειτουργικά ραφάκια για

να στολίσετε  το δωμάτιο των παιδιών σας με τα αγαπημένα παιχνίδια τους ή να τα χρησιμοποιήσετε για τοποθέτηση αντικειμένων που χρησιμοποιείτε συχνά.

Από ένα παιδικό δωμάτιο δεν μπορεί, φυσικά, να λείπει το γραφείο. Τα έπιπλα Lusso σας παρουσιάζουν την καταπληκτική βιβλιοθήκη, από την σειρά Ερμής, με χώρο στο κέντρο της για την ενσωμάτωση γραφείου.

Το παιχνίδι στην καθημερινότητα του μικρού παιδιού είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές. Φροντίστε να εντάξετε στον προσωπικό του χώρο παιδικές κατασκευές ιδανικές για να τον κρατάνε αφοσιωμένο στο παιχνίδι, που θα κρύβει πάντα μέσα του εκπαιδευτικούς στόχους. Στην επίτευξη αυτού του σκοπού θα σας βοηθήσει το ειδικά κατασκευασμένο τραπεζάκι παιχνιδιού της σειράς Ερμής, παιδικό έπιπλο που θα συντροφεύσει ολόκληρη την παιδική ηλικία του παιδιού σας. Το box παιχνιδιού της σειράς παιδικών επίπλων της Lusso θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην εύκολη και γρήγορη τακτοποίηση του παιδικού δωματίου. Για παιδικά έπιπλα και κρεβατοκάμαρες μόνο στο κατάστημα μας Lusso στη Θεσσαλονίκη.