ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

ECONOMY 100% ΟΞΙΑ

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Ζωντανεύοντας την φαντασία των παιδιών με Economy 100% οξιά

Έξυπνες και ζωηρές κατασκευές για να ικανοποιήσουμε την φαντασία κοριτσιών και αγοριών. Εάν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο για τον γιο ή την κόρη σας, στη σειρά παιδικών επίπλων economy 100% οξιά θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε σε τιμές προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.

Εδώ θα βρείτε παιδική κουκέτα , παιδικό κρεβάτι καναπέ, απίστευτα λειτουργικά και άνετα για να ομορφαίνουν την κάθε ημέρα του μικρού σας. Η έκπληξη που σας ετοιμάζαμε βρίσκεται ακριβώς εδώ. Εμπλουτίστε το παιδικό δωμάτιο για αγόρια με το καταπληκτικό κρεβάτι/παιδότοπο και προσδώσετε νότες χαράς και ανέμελου παιχνιδιού στον χώρο που θα ξυπνάει κάθε πρωί ο γιος σας.

Για κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο εφαρμόσαμε ένα μοναδικό στυλ, ιδανικό για έναν απολαυστικό ύπνο. Εμπλουτίστε το κοριτσίστικο παιδικό κρεβάτι με τον ουρανό Sky και ομορφύνετε τα όνειρα της μικρής σας πριγκίπισσας!

Φροντίστε τα παιδιά σας να περνούν ευχάριστες στιγμές στο παιδικό τους δωμάτιο. Εάν επρόκειτο για ανανέωση παιδικού δωματίου και θέλετε συμβουλές, ιδέες και λύσεις, είμαστε εδώ να σας

προσφέρουμε όλα τα παραπάνω. Περιηγηθείτε στο site μας και ελάτε στα έπιπλα Lusso όπου και θα σας περιμένουμε για να βοηθήσουμε στην επίπλωση του παιδικού δωματίου, αλλά και οποιουδήποτε άλλου χώρου, σε ένα απίστευτα φιλικό περιβάλλον.

Ακόμη, σε αυτή αλλά και στις άλλες σειρές των παιδικών μας επίπλων θα βρείτε ποικιλία σε γραφεία και βιβλιοθήκες. Κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες μικρών αλλά και μεγάλων χώρων, σε σχέδια και σχήματα που καλύπτουν τις δικές σας λειτουργικές ανάγκες αλλά και την παιδική ευχαρίστηση. Μη ξεχνάμε ότι μπορεί πίσω από όλα να κρύβεται η λειτουργικότητα αλλά κύριο μέλημά μας, παραμένει, η ικανοποίηση των παιδιών σας.

Ανακαλύψτε τα πάντα που χρειάζεται να ξέρετε για το παιδικό έπιπλο , διαλέξτε κατηγορία και εκμεταλλευτείτε τις καταπληκτικές τιμές μας. Βρείτε ακόμη πρακτικά τραπεζάκια βοηθητικά για όλες τις γωνιές του σπιτιού! Οτιδήποτε και να χρειαστείτε, μια επίσκεψη στο κατάστημα Lusso στη Θεσσαλονίκη είναι αρκετή.