ΣΑΛΟΝΙ

ΑΝΑΚΛΙΝΔΡΑ

Ανάκλινδρα για το σαλόνι σας σε υφάσματα, σχέδια και χρώματα που εντυπωσιάζουν. Δημιουργήστε μια γωνία χαλάρωσης για εσάς και την οικογένειά σας, μια προσωπική όαση στην καρδιά του σπιτιού σας. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα ανακαλύψετε ανάκλιντρα σε κλασικό, νεοκλασικό, μοντέρνο, vintage και industrial στυλ.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

Τα ανάκλινδρα είναι από τα πιο ιδιαίτερα έπιπλα σαλονιού. Αποτελούν μάλιστα μια σύγχρονη τάση με ιδιαίτερη αισθητική αξία, καθώς αναβαθμίζει το χώρο ποιοτικά, δημιουργώντας μια γωνία χαλάρωσης στο σαλόνι σας. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ποικιλία χρώματων αλλά και σχεδίων, ενώ ταυτόχρονα διάφορα στυλ είναι εδώ για να ικανοποιήσουν και του πιο απαιτητικούς, από κλασικά ανάκλινδρα εώς και μοντέρνα και industrial.

Ανάκλινδρα που θα αναδείξουν το χώρο σας

Σχέδια, χρώματα, υφάσματα και υλικά κορυφαίας ποιότητας που θα σας συναρπάσουν, σε συμφέρουσες τιμές και με ειδικές προσφορές σε έπιπλα. Το Lusso προσφέρει πάντοτε αξεπέραστη ποιότητα, φροντίζοντας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας,για να διαμορφώσετε το σαλόνι σας όπως σας αρέσει. Τα ανάκλινδρα του Lusso αποτελούν την Νο.1 επιλογή στη Θεσσαλονίκη και ένα είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.

Τα ανάκλινδρα βρίσκονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, στυλ και διαστάσεις για να δημιουργηθεί η αίσθηση της φιλοξενίας τόσο σε εσάς όσο και στους επισκέπτες σας. Είναι απόλυτα

συνδεδεμένα με στιγμές χαλάρωσης και στο σπίτι και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλόγως του design τους, μπορούν να αποτελέσουν ένα στοιχείο που θα δεσπόζει σε ένα δωμάτιο. Σε περίπτωση που ο χώρος σας δεν είναι μεγάλος, προτιμήστε ένα μικρό σε διαστάσεις αλλά ιδιαίτερο διακοσμημένο και με βελούδινη υφή ώστε να κεντρίζει την προσοχή.

Το σήμα κατατεθέν τους είναι η πλάτη από τη μία η οποία δεν φτάνει μέχρι το τέλος του καθίσματος και ιδιαίτερα υφάσματα από την άλλη. Αυτά τα στοιχεία καθιστούν τα ανάκλινδρα τα εντυπωσιακότερα στοιχεία για τον προσωπικό μας χώρο.

Ένας βασικός λόγος για την αγορά ενός ανάκλινδρου είναι η χρήση του. Όταν ένα σπίτι υποδέχεται επισκέπτες και έχει δερμάτινα ανάκλινδρα τότε αυτά από μόνα τους παρέχουν στον χώρο κύρος.

Στο κατάστημα μας παρέχουμε ειδικούς αρχιτέκτονες ώστε να αποφασίσετε το τί ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας. Οι ειδικοί αρχιτέκτονες θα σας δώσουνε τις κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε να αποφασίσετε.

Για μεγάλη ποικιλία σε ανάκλινδρα κλασσικά ,νεοκλασσικά, μοντέρνα, vintage και industrial στυλ μόνο στο Lusso. Εδώ θα βρείτε επίσης, μεγάλη ποικιλία σε κρεβατοκάμαρες και αξεσουάρ.