ΣΑΛΟΝΙ

ΑΝΑΚΛΙΝΔΡΑ

Ανάκλινδρα για το σαλόνι σας σε υφάσματα, σχέδια και χρώματα που εντυπωσιάζουν. Δημιουργήστε μια γωνία χαλάρωσης για εσάς και την οικογένειά σας, μια προσωπική όαση στην καρδιά του σπιτιού σας. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα ανακαλύψετε ανάκλιντρα σε κλασσικό, νεοκλασσικό, μοντέρνο, vintage και industrial στυλ.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Τα ανάκλινδρα στο χώρο του σαλονιού αποτελούν μια σύγχρονη τάση με ιδιαίτερη αισθητική αξία, καθώς αναβαθμίζει το χώρο ποιοτικά, δημιουργώντας μια γωνία χαλάρωσης στο σαλόνι σας. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε ποικιλία χρώματων αλλά και σχεδίων, ενώ ταυτόχρονα διάφορα στυλ είναι εδώ για να ικανοποιήσουν και του πιο απαιτητικούς, από κλασικά ανάκλινδρα εώς και μοντέρνα και industrial.

Ανάκλινδρα που θα αναδείξουν το χώρο σας

Σχέδια, χρώματα, υφάσματα και υλικά κορυφαίας ποιότητας που θα σας συναρπάσουν, σε συμφέρουσες τιμές και με ειδικές προσφορές. Το Lusso προσφέρει πάντοτε αξεπέραστη ποιότητα, φροντίζοντας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας,για να διαμορφώσετε το σαλόνι σας όπως σας αρέσει. Τα ανάκλινδρα του Lusso αποτελούν την Νο.1 επιλογή στη Θεσσαλονίκη και ένα είναι σίγουρο….. δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.