ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Διακοσμητικά Αξεσουάρ Lusso

Διακοσμητικά αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ του σπιτιού σας. Mix and match μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

Ένα σπίτι δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο, χωρίς τα κατάλληλα έπιπλα – αξεσουάρ. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε καθρέπτες και φωτιστικά που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική σας επιθυμία και θα δέσουν αρμονικά με το χώρο σας. Φωτιστικά σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ, αλλά και καθρέπτες ολόσωμοι ή μικρού μεγέθους σε χρωματικούς συνδυασμούς και υλικά κατασκευής που θα σας εκπλήξουν.

Τα καλύτερα αξεσουάρ στο κατάστημα μας

Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής υλικού κατασκευής του επίπλου που επιθυμείτε, καθώς και την προσαρμογή του στις διαστάσεις που ταιριάζουν κατάλληλα στο χώρο σας. Τα έπιπλα – αξεσουάρ του Lusso είναι η Νο.1 επιλογή στη Θεσσαλονίκη. Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;

Οι καθρέπτες μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο πολύ πιο φωτεινό δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο. Πέρα από την ψευδαίσθηση αυτή αποτελούν μία από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις διακόσμησης.

Για να επιτευχθεί ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εμπλουτίστε τον χώρο με elegand πινελιές, τοποθετήστε, μπροστά από τον καθρέπτη ένα βάζο με λουλούδια που αγαπάτε και δώστε στον χώρο ακόμη περισσότερη

ζωηράδα.Επιλέξτε Διακοσμητικά κεριά ή άλλα αγαπημένα σας αντικείμενα και δημιουργείστε την ατμόσφαιρα που θέλετε.

Επίσης, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να κρεμαστεί στο σωστό ύψος. Αυτό θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα του χώρου σας. Ένα έξυπνο τρικ όταν στο σπίτι σας έχετε έναν στενόμακρο διάδρομο και θέλετε να τον κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερος, είναι να τοποθετήσετε καθρέπτες σε διαδοχικά σημεία.

Ακόμη, από τα σημαντικότερα στοιχεία που ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου είναι ο φωτισμός. Ο φωτισμός χωρίζεται σε φωτισμό χώρου, φωτισμό εργασίας και φωτισμό έμφασης. Η κατηγορία που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος και τον τύπο του δωματίου.

Βρισκόμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Εσείς επιλέγεται την ατμόσφαιρα που θέλετε και εμείς δίνουμε λύσεις σε κάθε σας επιθυμία. Επιλέξτε φωτιστικά και κάντε εναλλαγές στην ατμόσφαιρα του κάθε δωματίου.

Είναι μια δύσκολη επιλογή αλλά μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα Lusso Θεσσαλονίκη να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Για διακοσμητικά σπιτιού και διακοσμητικά έπιπλα μόνο στη Lusso. Μη χάσετε τις τελευταίες μας προσφορές.