ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Διακοσμητικά Αξεσουάρ Lusso

Διακοσμητικά αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ του σπιτιού σας. Mix and match μόνο στο έπιπλο Lusso στη Θεσσαλονίκη.

Ένα σπίτι δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο, χωρίς τα κατάλληλα έπιπλα – αξεσουάρ. Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε καθρέπτες και φωτιστικά που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική σας επιθυμία και θα που θα αναδείξουν αρμονικά και ιδανικά το χώρο σας. Φωτιστικά σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ, αλλά και καθρέπτες ολόσωμοι ή μικρού μεγέθους σε χρωματικούς συνδυασμούς και υλικά κατασκευής που θα σας εκπλήξουν.

Τα καλύτερα αξεσουάρ στο κατάστημα μας

Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής υλικού κατασκευής του επίπλου που επιθυμείτε, καθώς και την προσαρμογή του στις διαστάσεις που ταιριάζουν κατάλληλα στο χώρο σας. Έτσι, τα έπιπλα – αξεσουάρ του Lusso είναι η Νο.1 επιλογή στη Θεσσαλονίκη. Έσεις ακόμα να το δοκιμάσετε;

Οι καθρέπτες μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο πολύ πιο φωτεινό δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο. Πέρα από την ψευδαίσθηση αυτή αποτελούν μία από τις πιο πρακτικές και οικονομικές λύσεις διακόσμησης. Για να επιτευχθεί ένας άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα καλό είναι ο καθρέπτης να βρίσκεται πίσω από βάζα με λουλούδια, κεριά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Επίσης, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να κρεμαστεί στο σωστό ύψος. Αυτό θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα του χώρου σας. Ένα έξυπνο τρικ όταν στο σπίτι σας έχετε έναν στενόμακρο διάδρομο και θέλετε να τον κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερος, είναι να τοποθετήσετε καθρέπτες σε διαδοχικά σημεία.

Ακόμη, από τα σημαντικότερα στοιχεία που ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου είναι ο φωτισμός. Το τι κατηγορία θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος και τον τύπο του δωματίου. Γενικότερα ο φωτισμός χωρίζεται σε φωτισμό χώρου, φωτισμό εργασίας και φωτισμό έμφασης.

Έχει πολύ μεγάλη αξία να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας το τι αίσθηση θέλετε να προσδώσετε στον χώρο σας και στην συνέχεια να προχωρήσετε στην επιλογή φωτιστικού.

Είναι μια δύσκολη επιλογή αλλά μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα Lusso Θεσσαλονίκη να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Για διακοσμητικά σπιτιού και διακοσμητικά έπιπλα μόνο στη Lusso. Μη χάσετε τις τελευταίες προσφορές.