ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

100% ΟΞΙΑ

Δώστε στο παιδί σας το καλύτερο που μπορείτε με την συλλογή Eco από 100% μασίφ ξύλο οξιάς. Κουκέτες, κρεβάτια σπιτάκια, υπερυψωμένα κρεβάτια και συνθέσεις για το παιδικό δωμάτιο σε ευφάνταστους σχεδιασμούς και χρώματα για την δημιουργία ενός χώρου έκφρασης για τον μικρό σας άγγελο. Επιλέξτε Eco· επιλέξτε Lusso Θεσσαλονίκης για παιδικό έπιπλο.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Στην σειρά παιδικών επίπλων eco 100% οξιά, σας περιμένουν ζωηρές εκπλήξεις

Ανησυχείτε μήπως για την επίπλωση του παιδικού σας δωματίου; Θέλετε να διαμορφώσετε το δωμάτιο του παιδιού σας έτσι ώστε να του προσφέρετε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον; Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη σας παρουσιάζουν την σειρά παιδικών επίπλων 100% Οξιά!

Φροντίστε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων, επιλέξτε τα
έπιπλα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα των παιδιών σας και εμείς θα
φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα!

Επισκεφθείτε τα έπιπλα Lusso, περιηγηθείτε στο φυσικό μας κατάστημα και συζητήστε μαζί μας οτιδήποτε σας προβληματίζει στο πλαίσιο της επίπλωσης του παιδικού δωματίου, αλλά και οποιουδήποτε άλλου χώρου εντός της οικείας σας!

Η εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων θα βρίσκεται εκεί για να τους συμβουλευτείτε, να σας προτείνουν ιδέες και να βρούνε λύσεις προσαρμοσμένες στα δικά σας »θέλω». Η μεταφορά αλλά και η προσαρμογή των επίπλων στον προσωπικό σας χώρο είναι και αυτή δικό μας μέλημα!

Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών στα έπιπλα Lusso φροντίζει να φθάσουν με εγγυημένη

ασφάλεια τα έπιπλα που επιλέξατε στον χώρο σας.

Στην αγαπημένη, παιδική σειρά επίπλων 100% Οξιά σας περιμένουν γλυκές εκπλήξεις για τα μικρά σας παιδιά! Ευφάνταστα, σχεδιασμένα υπερυψωμένα παιδικά κρεβάτια για αγόρια και κορίτσια που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι και δεν θα ξεκολλάνε από το δωμάτιό τους.

Σας παρέχουμε παιδικά κρεβάτια/καναπέδες εξαιρετικής ποιότητας άνετα και κομψά, ιδανικά για εξοικονόμηση χώρου,γραφεία,βιβλιοθήκες και άλλα πολλά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που η οικογένειά σας απαρτίζεται από δύο παιδιά που πρόκειται να συμβιώσουν στο ίδιο παιδικό δωμάτιο, εδώ θα βρείτε διπλές παιδικές κουκέτες σχεδιασμένες οριζόντια αλλά και κάθετα μεταξύ τους προκειμένου να ταιριάξουν στις διαστάσεις του παιδικού δωματίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να προσαρμόσουμε τις διαστάσεις των επίπλων που θέλετε να γίνουν δικά σας. Συζητήστε, ακόμη, μαζί μας οποιαδήποτε ιδέα έχετε για το παιδικό δωμάτιο και οι αρχιτέκτονες μας θα την κάνουν πραγματικότητα. Μόνο στα έπιπλα Lusso Στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε τα καλύτερα έπιπλα τραπεζαρίας και μικροέπιπλα.