ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Ανακαλύψτε φωτιστικά υψηλής καλαισθησίας για το σπίτι σας. Ο κατάλληλος φωτισμός αναδεικνύει το ύφος του σαλονιού σας ενώ παρέχει μια διακριτική πινελιά προσωπικής αισθητικής. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία κλασσικών, νεοκλασσικών και μοντέρνων φωτιστικών στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Φωτιστικά υψηλής αισθητικής και καλαισθησίας, για την αρμονική και καλλιτεχνική ανάδειξη του χώρου σας. Είτε πρόκειται για το υπνοδωμάτιο, είτε για το σαλόνι σας, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας, τα φωτιστικά από τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη αποτελούν τη σίγουρη λύση. Για κάθε στυλ, μοντέρνο ή κλασικό, θα βρείτε ποικιλία προτάσεων από αξεσουάρ διακόσμησης και φωτιστικά, με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας.

Φωτιστικά: Επιλέξτε ποιότητα και καλαισθησία 

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη μπορείτε να επιλέξετε τόσο τις διαστάσεις των φωτιστικών που επιθυμείτε, όσο και τα υλικά κατασκευής τους, χάρη στο εξειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησής μας. Ακόμη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μεταφορά και τοποθέτησή τους, καθώς ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί φροντίζουν για την σωστή εγκατάσταση των επίπλων και αξεσουάρ στο χώρο σας.

Ο φωτισμός είναι ένα ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης. Από μόνος του μπορεί να χαλάσει όλη την προσπάθεια που επενδύσατε για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ένα από

τα είδη φωτισμού είναι ο γενικός φωτισμός που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα δωμάτια και αντικαθιστά το φως της ημέρας. Ο τοπικός φωτισμός επίσης είναι απαραίτητος για την εργασία.

Ο έμμεσος φωτισμός ο οποίος ενδείκνυται για χαλάρωση και υπάρχει σε υπνοδωμάτια καθώς και στο σαλόνι. Τέλος, υπάρχει και ο θεατρικός φωτισμός ο οποίος θεωρείται κατάλληλος για εφέ.

Σύμφωνα με τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων για να πετύχετε τον κατάλληλο φωτισμό που επιθυμείτε θα πρέπει να έχει γίνει μελέτη φωτισμού την περίοδο που κατασκευάζετε το σπίτι σας. Στη συνέχεια επιλέγετε τα φωτιστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες για φωτιστικά στη Θεσσαλονίκη και για τιμές θα βρείτε στο κατάστημα μας Lusso.  Επίσης, στα έπιπλα Lusso θα βρείτε φωτιστικά υψηλής καλαισθησίας για το σπίτι σας. Υπάρχει μεγάλη γκάμα από φωτιστικά δαπέδου, σαλονιού, γραφείου, μπάνιου, κουζίνας, κρεβατοκάμαρας και υπνοδωμάτιου.

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε τακτικά για παιδικά έπιπλα και έπιπλα κρεβατοκάμαρας , και άλλα προϊόντα . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το κατάστημα μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.