ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Ανακαλύψτε την ιδανική τραπεζαρία για σας στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη. Μια μεγάλη γκάμα από τραπέζια από δρύ, οξιά, καρυδιά και πλήθος άλλων ξύλων θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητα τους και θα σας κερδίσουν με το στυλ τους. Δημιουργήστε το απόλυτο σημείο διασκέδασης και επικοινωνίας με την οικογένεια σας στο έπιπλο Lusso.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Το τραπέζι είναι το πιο βασικό έπιπλο, που κοσμεί την τραπεζαρία. Η Lusso διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από τραπέζια από δρύ, οξιά, καρυδιά, καθώς και πλήθος άλλων ειδών ξύλου, τα οποία όχι μόνο θα εντυπωσιάζουν από την ποιότητά τους, αλλά θα κερδίζουν και με την λειτουργικότητα και το στυλ τους. Μπορούμε να βοηθήσουμε τον κάθε πελάτη να διαμορφώσει το χώρο του ανάλογα και με το ύφος που του ταιριάζει. Η σωστή επιλογή τραπεζιού θα κάνει τη διαφορά στο χώρο της οικείας.

Τραπέζια που ταιριάζουν στο χώρο του σπιτιού

Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη είναι πολυποίκιλα. Για το λόγο αυτό οι ειδικοί αρχιτέκτονες του καταστήματός μας θα βοηθήσουν σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων επίπλων, ενώ θα προτείνουν τα κατάλληλα υλικά κατασκευής, με τη βοήθεια του τεχνικού συνεργείου. Το κατάστημά μας παρέχει τη λύση σε κάθε πρόβλημα επίπλωσης. 

Με την υποστήριξή μας σίγουρα μπορεί κανείς να βρει το ιδανικό τραπέζι για το δωμάτιο της τραπεζαρίας. Εμείς φροντίζουμε να βρούμε λύσεις και τελικά να μπορέσει ο κάθε πελάτης μας να αποκτήσει την τραπεζαρία που θα

χαρίσει όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά αλλά και σε στις ιδιαίτερες περιστάσεις που προκύπτουν ανά τους καιρούς.

Η επιλογή τραπεζιού για το δωμάτιο της τραπεζαρίας είναι σημαντική. Αυτό θα φιλοξενεί τα ζεστά φαγητά των χριστουγεννιάτικων συναντήσεων , τα ανοιξιάτικα barbeque, τις πρώτες φθινοπωρινές γεύσεις και τα καλοκαιρινά φρούτα. Οι φωτογραφίες που θα διακοσμούν τον τοίχο σας θα δείχνουν τις όμορφες στιγμές που  με οικογένεια και φίλους που θα κάθονται γύρω από αυτό. Μοναδικές στιγμές γύρω από ένα τραπέζι που συνδυάζει ποιότητα και Design.

Εδώ θα βρεί κανείς υπέροχα τραπέζια που θα διακοσμήσουν τον χώρο της τραπεζαρίας. Οι ειδικοί μπορούν να βοηθήσουν ώστε να συνδυαστούν με καρέκλες σκαμπό ακόμη και με βιτρίνες εάν το επιτρέπει ο εκάστοτε χώρος. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να είμαστε στο πλάι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε επισκεφθείτε το κατάστημά μας προκειμένου να σας λύσουμε κάθε απορία, να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.