ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Ανακαλύψτε την ιδανική τραπεζαρία για σας στα έπιπλα Lusso στη Θεσσαλονίκη. Μια μεγάλη γκάμα από τραπέζια από δρύ, οξιά, καρυδιά και πλήθος άλλων ξύλων θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητα τους και θα σας κερδίσουν με το στυλ τους. Δημιουργήστε το απόλυτο σημείο διασκέδασης και επικοινωνίας με την οικογένεια σας στο έπιπλο Lusso.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Το τραπέζι είναι το πιο βασικό έπιπλο, που κοσμεί την τραπεζαρία σας. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα τραπέζια από δρύ, οξιά, καρυδιά, καθώς και πλήθος άλλων ειδών ξύλου, τα οποία όχι μόνο θα σας εντυπωσιάσουν από την ποιότητά τους, αλλά θα σας κερδίσουν και με την λειτουργικότητα και το στυλ τους. Διαμορφώστε τα με βάση τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και τις επιθυμίες σας, όσον αφορά τα χρώματα και τους σχεδιαστικούς σχεδιασμούς.

Επιλέξτε τραπέζια που ταιριάζουν στο χώρο σας

Επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη και συμβουλευτείτε τους ειδικούς αρχιτέκτονες μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς έπιπλα, ενώ θα σας προτείνουν, ακόμη, τα κατάλληλα υλικά κατασκευής, με τη βοήθεια του τεχνικού συνεργείου. Τί περιμένετε, λοιπόν; Ελάτε στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη, για τη λύση που χρειάζεστε.

Εδώ σίγουρα θα βρείτε το τραπέζι της τραπεζαρίας που έχετε ονειρευτεί. Με την βοήθειά μας και τις συμβουλές μας, ακόμη και αν λόγω χώρου θεωρείτε πως φοβάστε ότι δεν θα καταφέρετε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας αρέσει. Εμείς φροντίζουμε να σας βρούμε λύση και τελικά να μπορέσετε να αποκτήσετε την τραπεζαρία που θα σας συνοδεύσει σε όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά σας αλλά και σε στις ιδιαίτερες περιστάσεις που προκύπτουν ανά τους καιρούς.

Η επιλογή του τραπεζιού της τραπεζαρίας είναι αμιγώς σημαντική. Αυτό θα φιλοξενεί τα ζεστά φαγητά των χριστουγεννιάτικων συναντήσεων , τα ανοιξιάτικα barbeque ,  τις πρώτες φθινοπωρινές γεύσεις και τα καλοκαιρινά φρούτα. Οι φωτογραφίες που θα διακοσμούν τον τοίχο σας θα δείχνουν τις όμορφες στιγμές που περάσατε με οικογένεια και φίλους που θα κάθονται γύρω από αυτό και είναι ευκαιρία να  απαθανατίστε στιγμές γύρω από το μοναδικό design του τραπεζιού σας.


Εδώ θα βρείτε υπέροχα τραπέζια που θα  διακομίσουν τον χώρο της τραπεζαρίας σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα συνδυάσετε με καρέκλες σκαμπό ακόμη και με βιτρίνες εάν το επιτρέπει ο χώρος σας. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να είμαστε στο πλάι σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Εξεζητημένα τραπέζια τραπεζαρίας στη Θεσσαλονίκη μόνο για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε επισκεφθείτε το κατάστημά μας  προκειμένου να σας λύσουμε κάθε απορία, να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.