ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

Σας φαίνεται δύσκολη η διαδικασία επιλογής των κατάλληλων επίπλων για τον χώρο του παιδικού δωματίου που διαθέτετε; Τα έπιπλα Lusso είναι εδώ για να σας διευκολύνουν με τις απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εδώ θα βρείτε κουκέτες, γραφείο αλλά και ιδέες για ολοκληρωμένη διακόσμηση του παιδικού δωματίου για κορίτσια και αγόρια! Φροντίζουμε για εσάς και διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε παιδικά έπιπλα προκειμένου να καλύψουμε τις επιθυμίες σας αλλά και τις ανάγκες των μικρών σας παιδιών.

Στο Lusso θα βρείτε κορυφαία ποιότητα υλικών κατασκευής, καθώς και ξεχωριστά χρώματα και σχέδια για να διαμορφώσετε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο, μαζί με πολλές προσφορές. Ο στόχος μας είναι να φτιάξετε το δωμάτιο που κάθε παιδί ονειρεύεται, επιλέγοντας παιδικά έπιπλα υψηλής αισθητικής.

Οικονομική σειρά μελαμίνης για τα μικρά παιδιά

Πολλές φορές τα παιδιά είναι περισσότερο απαιτητικά από τους μεγάλους. Για αυτό και εμείς βάλαμε όλη μας την φαντασία, επιλέξαμε τα καλύτερης ποιότητας υλικά για να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες σειρές επίπλωσης παιδικών αλλά

και νεανικών επίπλων που θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους εσάς αλλά ταυτόχρονα και τα παιδιά σας. Πηγή της έμπνευσης μας, όλοι οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας οι οποίοι μας βοηθάνε να κατανοούμε τις ανάγκες τους και να προσαρμόζουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας πάνω σε αυτές.

Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη αναγνωρίζουμε την επιθυμία σας να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας αλλά και των αγαπημένων προσώπων της οικογένειάς σας, με τον ιδανικότερο τρόπο! Για αυτό λοιπόν, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα σε ποιότητα έπιπλα για να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Δεν επαναπαυόμαστε όμως εκεί καθώς έχουμε φροντίσει να υλοποιήσουμε κάθε σας σκέψη, προσφέροντας υπηρεσίες που διευκολύνουν τις επιλογές σας. Η ειδική ομάδα αρχιτεκτόνων βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, να σας προτείνει ιδέες και φυσικά να βρει λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο και το στυλ σας!

Όσο για την ασφαλή μεταφορά αλλά και την τοποθέτηση των επίπλων στο παιδικό δωμάτιο, ή όπου αλλού επιθυμείτε, φροντίζει το ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας. Εσείς ακόμη να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας;