ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ

Ανακαλύψτε λειτουργικούς και κομψούς μπουφέδες για το σαλόνι σας. Δημιουργήστε ένα χώρο οργάνωσης και έκφρασης με ένα νεοκλασσικό μπουφέ με συρόμενες θύρες, ή επιλέξτε ένα μοντέρνο σχέδιο με μεταλλικά στοιχεία, τζάμι και καθρέφτες. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας για τον πιο κατάλληλο μπουφέ για τις ανάγκες σας. Τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης μπορούν να δημιουργήσουν μία λύση στα μέτρα σας.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Ανακαλύψτε κομψούς μπουφέδες για όλο το σπίτι

Κάθε σαλόνι και τραπεζαρία χρειάζεται ένα μπουφέ, ο οποίος θα προσθέτει κομψότητα, αλλά θα είναι ταυτόχρονα λειτουργικός και χρηστικός. Δώστε μια νότα οργάνωσης και καλαισθησίας στο χώρο σας, επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία σε μπουφέδες, στα έπιπλα Lusso Θεσσσαλονίκη. Ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και σχεδίων, ενώ μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε μεταξύ μοντέρνων, με καθρέπτες και μεταλλικά στοιχεία, ή κλασικών σχεδίων.  

Επισκεφτείτε τα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκης και συμβουλευτείτε την ειδική ομάδα αρχιτεκτόνων μας, οι οποίοι θα σας προτείνουν τον κατάλληλο μπουφέ για το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας. Όσο για τις διαστάσεις και τα υλικά, μην ανησυχείτε, καθώς προσαρμόζουμε τα έπιπλα που επιθυμείτε στις ανάγκες του χώρου σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να βρείτε αυτό που αναζητέιτε.

Μπορείτε να επιλέξετε ψηλούς ή χαμηλούς μπουφέδες για σαλόνι και τραπεζαρία , με φανερό ή ακόμη και κρυφό χώρο αποθήκευσης. Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει, νεοκλασικό, μοντέρνο ή ακόμη και vintage σχέδια μπουφέδων για premium απαιτήσεις.

Συνδυάζουμε τον μπουφέ με τζάμι και καθρέφτες, δημιουργώντας βάθος στον χώρο και φωτίζοντας το σαλόνι και την τραπεζαρία. Οργανώνουμε τους μπουφέδες και τα έπιπλά μας έτσι ώστε να είναι λειτουργικά. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του χώρου με ολοκληρωμένη σειρά επίπλων και διακόσμησης.

Ο μπουφές είναι το έπιπλο που δίνει ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο αλλά παράλληλα και μία πάρα πολύ καλή πρακτική λύση για προσθήκη αποθηκευτικού χώρου. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να φυλάσσουμε εκεί το σερβίτσιο που θα χρησιμοποιείται συχνά αλλά και εκείνο που φυλάσσουμε για ειδικές περιπτώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε για την χρηστικότητα του μπουφέ αλλά και όποιων άλλων επίπλων ενδιαφέρεστε. Κάντε αυτό που φαντάζεστε πραγματικότητα και θα σας δείξουμε εκείνα που δεν φανταστήκατε .

Διαλέξτε όποιον από τους μπουφέδες αγαπήσατε πραγματικά και εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει στο σπίτι σας με τον πιο ασφαλή τρόπο. Για έπιπλα στη Θεσσαλονίκη επισκεφτείτε το κατάστημα μας Lusso. Εδώ θα βρείτε ποικιλία προϊόντων όπως κρεβατοκάμαρες και παιδικά έπιπλα.