ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Καρέκλες για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδιών και υλικών. Επελέξτε καλαίσθητα μοντέρνα πολυθρονάκια από δέρμα ή ξύλο για το σαλόνι σας. Ανακαλύψτε μια μεγάλη σειρά από μίνιμαλ καρέκλες από μεταλλικό πλέγμα, υφασμάτινες καρέκλες και καρέκλες σε μεταμοντέρνο στυλ . Για το νεοκλασσικό σπίτι θα βρείτε καρέκλες σε κλασσικές γραμμές στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη.

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Καρέκλες υψηλής αισθητικής στα έπιπλα Lusso


Στα έπιπλα Lusso Θεσσαλονίκη θα βρείτε καρέκλες για το σαλόνι αλλά και την τραπεζαρία σας, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικών και σχεδιασμών. Σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ, από δέρμα ή ξύλο, οι καρέκλες και πολυθρόνες από τα έπιπλα Lusso θα αναβαθμίσουν το χώρο σας αισθητικά και λειτουργικά. Σας συμβουλεύουμε ώστε να επιλέξετε τις καρέκλες που ταιριάζουν στο χώρο και την αισθητική σας, για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ στο απόλυτο και ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας. Όσο για την μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας, το αναλαμβάνουμε εμείς. Επιλέξτε τα έπιπλα που επιθυμείτε και επισκεφτείτε το κατάστημά μας.

Καρέκλες σχεδιασμένες για κομψά γούστα σε ιδιαίτερες γραμμές προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Παγκάκι ιδανικό για διακόσμηση κλειστής βεράντας αλλά και εσωτερικού, εάν θέλετε να δώσετε μία νότα ιδιαιτερότητας στο χώρο σας. Καρέκλα πολυθρονάκι, περιστρεφόμενη και μη, καρέκλα γραφείου. Vintage, κλασικά και άλλα σχέδια

, για το σαλόνι, την τραπεζαρία αλλά και γραφείο σας. Προσαρμόζουμε τα προιόντα στο στυλ το χρώμα και το σχέδιο που καλύπτει μοναδικές απαιτήσεις. Βρείτε καρέκλες τραπεζαρίας και εσωτερικού χώρου στη Θεσσαλονίκη.

Ανανεώστε ή χτίστε από την αρχή τον χώρο σας με καρέκλες τραπεζαρίας. Ζητήστε την γνώμη μας και τις συμβουλές μας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Για εμάς ο κάθε ένας από εσάς είναι ξεχωριστός και φροντίζουμε να σας το αποδεικνύουμε έμπρακτα με την φυσική μας παρουσία και όχι μόνο.

Προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας παρακινώντας σας σε προσωπική, επαφή προκειμένου να νιώσετε άνετα και να μοιραστείτε μαζί μας απορίες ή οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί σε σχέση με την επίπλωση και την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου. Είτε επιθυμείτε να ανανεώσετε το γραφείο ή το σπίτι σας με την αγορά μίας και μόνο μεμονωμένης καρέκλας είτε επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ολοκληρωμένη επίπλωση του προσωπικού σας χώρου, βρισκόμαστε εδώ και δεσμευόμαστε ως προς την προσφορά της καλύτερης υπηρεσίας συμβουλών επίπλωσης χώρου.

Θα αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι με την αγορά της καρέκλας ή οποιονδήποτε άλλων επίπλων. Για μικροέπιπλα και αξεσουάρ επισκεφτείτε το κατάστημα μας Lusso στη Θεσσαλονίκη.