ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί έναν λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας, τα σύνθετα είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή καθώς γεμίζει αποτελεσματικά έναν άδειο χώρο του σπιτιού σας και προσδίδει σε αυτόν χαρακτήρα.

Οι βιβλιοθήκες προσδιορίζουν το χαρακτήρα ενός δωματίου

Τα έπιπλα Lusso καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα για τις ανάγκες σας, από έπιπλα σαλονιού, μέχρι βιβλιοθήκες για κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Οι βιβλιοθήκες αποτελούν μια καλή λύση στο πρόβλημά σας, όχι μόνο για τον προφανή λόγο, ότι αποτελεί δηλαδή πρακτικά ένα έπιπλο για την τοποθέτηση των βιβλίων σας αλλά και τη δημιουργία μιας αρχειοθήκης.

Επίσης, από μόνες τους οι βιβλιοθήκες αποτελούν ένα διακοσμητικό καθώς καλύπτουν και ένα αισθητικό κομμάτι. Οι βιβλιοθήκες εξυπηρετούν διάφορους χώρους, όχι μόνο αυτόν του γραφείου. Ταιριάζουν πολύ καλά και σε χώρους όπως είναι το καθιστικό, η τραπεζαρία, ακόμα και η κρεβατοκάμαρα.

Είναι το έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως ράφια για τοποθέτηση των αγαπημένων σας βιβλίων και αντικειμένων. Φιλοξενούν τα αγαπημένα σας αντικείμενα, παλιά βιβλία, αναμνηστικά από τα ταξίδια σας.

Ανάλογα με το χαρακτήρα σας και την αισθητική σας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρείτε τη βιβλιοθήκη που θα ταιριάξει ιδανικά στο χώρο σας στο χώρο σας. Η Lusso καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων σε βιβλιοθήκες, διαθέτοντας μεγάλο εύρος χρωμάτων αλλά και σχεδίων και σχημάτων.

Όσο αναφορά το σαλόνι σας διαλέξτε μία λειτουργική, μοντέρνα και ζεστή βιβλιοθήκη. Είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης μέσα στο σπίτι σας!

Προτιμάτε μια απλή και λιτή βιβλιοθήκη, η μια σοβαρή και επιβλητική; Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σας. Αποφασίστε ποια θα είναι η ιδανική αγορά για εσάς και αποκτήστε τη βιβλιοθήκη που πάντα ονειρευόσασταν!