ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

icon-house

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί
το σύνολο του σπιτιού σας.
Έτσι θα επιτύχετε ενιαία
αισθητική και μεγάλη οικονομία.
Δείτε παραδείγματα από
πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

icon-speechbubble

ΡΩΤΗΣΤΕ
ΤΗ ΓΝΩΜΗ
ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Την εξυπηρέτηση σας
αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες
και διασκοσμητές. Στο LUSSO έχουμε
τις γνώσεις να λύσουμε όλες σας τις απορίες
και τη διάθεση να δημιουργήσουμε
μαζί ένα λειτουργικό και καλαίσθητο
περιβάλλον.

icon-ruler

ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Κάθε χώρος πρέπει να
αποπνέει την προσωπικότητα
των ανθρώπων που τον κατοικούν.
Στο LUSSO προσαρμόζουμε
όποιο σχέδιο σας αρέσει στα μέτρα
του δικού σας χώρου.

icon-truck

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ*

Τα έπιπλά σας μεταφέρονται στο χώρο
σας από έμπειρο προσωπικό
που έχει την ικανότητα να παρατηρεί
και να επιλύει τυχόν προβλήματα
που μπορεί να προκύψουν.

* επικοινωνήστε για τους όρους δωρεάν μεταφοράς

Τα αγορά για το σπίτι σας, τα σύνθετα είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή καθώς γεμίζει αποτελεσματικά έναν άδειο χώρο μιας οικείας και προσδίδει σε αυτή χαρακτήρα.

Οι βιβλιοθήκες προσδιορίζουν το χαρακτήρα ενός δωματίου

Τα έπιπλα Lusso καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα για την κάθε ανάγκη: από έπιπλα σαλονιού, μέχρι βιβλιοθήκες για κάθε χώρο του σπιτιού.

Οι βιβλιοθήκες αποτελούν μια καλή λύση στο πρόβλημα, όχι μόνο για τον προφανή λόγο, ότι αποτελεί δηλαδή πρακτικά ένα έπιπλο για την τοποθέτηση των βιβλίων, αλλά και για τη δημιουργία μιας αρχειοθήκης.

Επίσης, από μόνες τους οι βιβλιοθήκες αποτελούν ένα διακοσμητικό καθώς καλύπτουν και ένα αισθητικό κομμάτι. Οι βιβλιοθήκες εξυπηρετούν διάφορους χώρους, όχι μόνο αυτόν του γραφείου. Ταιριάζουν πολύ καλά και σε χώρους όπως είναι

το καθιστικό, η τραπεζαρία, ακόμα και η κρεβατοκάμαρα.

Είναι το έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως ράφια για τοποθέτηση των αγαπημένων μας βιβλίων και αντικειμένων. Φιλοξενούν τα αγαπημένα μας αντικείμενα, παλιά βιβλία, αναμνηστικά από ταξίδια.

Ανάλογα με το χαρακτήρα και την αισθητική του κάθε ατόμου, υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρούμε τη βιβλιοθήκη που θα ταιριάξει ιδανικά στο χώρο μας. Η Lusso καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων σε βιβλιοθήκες, διαθέτοντας μεγάλο εύρος χρωμάτων αλλά και σχεδίων και σχημάτων.

Όσον αφορά το σαλόνι, καλό είναι να διαλέξουμε μία λειτουργική, μοντέρνα και ζεστή βιβλιοθήκη. Είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης μέσα στο σπίτι.

Ανάλογα με το γούστο του κάθε ατόμου, το Lusso σας παρέχει τη λύση στο θέμα της επίπλωσης ενός χώρου. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και ανακαλύψτε έπιπλα υψηλής αισθητικής αλλά και ποιότητας.