Η εταιρεία LUSSO – Δημήτριος Σταυρόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων και -με έδρα τη Θεσσαλονίκη- παρέχει υψηλού επιπέδου λύσεις εδώ και πέντε περίπου δεκαετίες. Η εταιρεία μας, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, διαθέτει μεγάλη συλλογή από έπιπλα οικιακών ή επαγγελματικών χώρων, η οποία ανανεώνεται συνεχώς με προτάσεις πρωτότυπες και καινοτόμες, που καλύπτουν στο απόλυτο τις μεταβαλλόμενες αισθητικές ανάγκες και απαιτήσεις του κοινού.

Διαθέτοντας πελατοκεντρική φιλοσοφία, αποσκοπούμε στην καλλιέργεια σχέσεων ειλικρίνειας και συνεργασίας με τους πελάτες μας, με στόχο την όσο δυνατόν καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή τους. Κατασκευάζουμε έπιπλα μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας, ενώ, ταυτόχρονα, μέσω της αρμονικής μας συνεργασίας με τους πιο αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους, εισάγουμε στην ελληνική αγορά έπιπλα ξεχωριστής ποιότητας, σε χρώματα και σχέδια που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρεβατοκάμαρες, βιβλιοθήκες, στρώματα ύπνου, καθιστικά, παιδικά έπιπλα, πολυθρόνες, σαλόνια και οτιδήποτε άλλο καλύπτει τις ανάγκες του χώρου σας. Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και αποκτήστε τα έπιπλα εκείνα που θα εκτοξεύσουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ο συνδυασμός ποιότητας, ανταγωνιστικών τιμών και άμεσης εξυπηρέτησης που επιτυγχάνουμε. Επιδιώκοντας διαρκώς την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα των παροχών μας, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να δώσει ουσιαστικές και ολοκληρωμένες απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα.

Για εμάς δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση από τη δική σας ικανοποίηση. Έτσι, παραμένοντας πιστοί στις αρχές και τη φιλοσοφία μας, διατηρούμε χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας, χωρίς, ωστόσο, να προχωρούμε στην παραμικρή έκπτωση όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013

lusso-company