0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Γνωρίστε μας

Σχεδιαστική ομάδα

Σχεδιαστική ομάδα

Τα έπιπλα δεν είναι απλώς έπιπλα. Είναι ο τρόπος που επιλέγεις να ζεις τη ζωή σου. Η σχεδιαστική ομάδα του Lusso αποτελείται από αρχιτέκτονες και διακοσμητές με μεγάλη εμπειρία και γνώση για το χώρο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσει μαζί σας, να κατανοήσει την καθημερινότητά σας και τους περιορισμούς σας και να προτείνει δημιουργικές και εμπνευσμένες λύσεις που θα αλλάξουν το περιβάλλον που ζείτε. Να σας δώσει ιδέες αλλά και έμπνευση για ανανέωση και έκφραση. Συνεργαστείτε μαζί μας και χαμογελάστε.

Σύμβουλοι πωλήσεων

Στο Lusso δημιουργούμε ζεστές ανθρώπινες σχέσεις που κρατάνε για χρόνια. Κι αυτό ξεκινά από τους ανθρώπους που είναι εδώ για την εξυπηρέτησή σας, τους Σύμβουλους Πωλήσεων Lusso.

Πάντοτε με θετική διάθεση και με ουσιαστικές γνώσεις, σας καθοδηγούν στις σωστές επιλογές σύμφωνα με την προσωπικότητα, τις ανάγκες, τις συνήθειες και τις δυνατότητές σας. Άτομα έμπειρα, με σπουδές στο χώρο του σχεδιασμού που βλέπουν πέρα και πάνω από την απλή διακόσμηση. Βλέπουν εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

Ομάδα κατασκευών

Ομάδα κατασκευών

Ένα έξτρα συρτάρι, ένας καναπές λίγο πιο μακρύς, μία βιβλιοθήκη που θέλει ύψος. Τα έπιπλα γίνονται ιδανικά όταν είναι στα μέτρα της ζωής σας. Η έμπειρη ομάδα κατασκευών είναι στη διάθεσή σας για να προσαρμόσει, να βελτιώσει τις λειτουργίες και να μετατρέψει ή να κατασκευάσει σωστά τα έπιπλα στο χώρο σας. Είναι οι ειδικοί στις ειδικές κατασκευές και είναι σε θέση να υλοποιήσουν τέλεια τις οδηγίες των σχεδιαστών.

Οι μάστορές μας έχουν τον τρόπο να κάνουν το όραμά σας πραγματικότητα.

Ομάδα τοποθέτησης

Ομάδα τοποθέτησης

Η ομάδα που αναλαμβάνει να μεταφέρει και να τοποθετήσει τα έπιπλα στο χώρο σας δεν είναι απλά εκεί για τη μεταφορά. Έχει την ικανότητα να παρατηρεί και να επιλύει κάθε θέμα τοποθέτησης που μπορεί να προκύψει. Είναι οι άνθρωποι του Lusso στο σπίτι σας.

Η μεταφορά της επίπλωσης γίνεται από ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας μας μαζί με τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας σε συνεννόηση μαζί σας για το χρόνο που σας βολεύει.